VRAI

Alle kundeanmeldelser

VRAI

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

VRAI

Smykker er en dekorative gjenstander som brukes for personlig pynt. Med smykker mener vi gjenstander som øredobber, anheng, mansjettknapper, halskjeder og armbånd. Smykker er også fantastiske gaver å gi til en venn på bursdagen, bryllupet eller konfirmasjonen. Men skreddersydde og personlige smykker er ikke så vanlig i verden i dag. Dette er på grunn av deres rimelig høye kostnader, men det burde ikke være noe problem hvis du er en person i denne klassen. Et av selskapene som lager stilige og skreddersydde smykker er VRAI. Men hvor eksotiske er smykkene deres, og er de verdt prisen? Vil de virkelig få deg til å skille deg ut i mengden? Har de god kundeservice på plass i tilfelle du ønsker å stille spørsmål? Er det enkelt å legge inn bestillinger på nettsiden deres? Hva skiller dette smykkeselskapet fra andre? Hvor unike er diamantringene deres? De beste svarene på disse spørsmålene kan gis av kunder som har kjøpt produkter fra Vrai tidligere. Deres tilbakemeldinger og meninger vil tjene som en guide hvis du bestemmer deg for å kjøpe fra Vrai.

Om Vrai
Vrai er en nettbutikk som selger halskjeder, armbånd, øredobber, ringer og andre typer smykker. Selskapet ble grunnlagt i 2014. Smykkekategoriene hos Vrai er fine og brede. Du kan handle basert på nyinnkomne ringer, armbånd, øredobber, halskjeder og smykker. Kolleksjonen deres inkluderer kabaldiamanter, diamantramme, bittesmå diamanter, tetradringer, ørebuer, signetringer og toi/moi som er en tolkning av Toi et Moi-designet. De selger også diamantforlovelsesringer. Vrai lar kundene deres handle etter ringstil, som er kabal, trestein, halo, gult gull og platina, og har som mål at du skal finne akkuratt det du er på utkikk etter. Du kan også handle med diamantformer som rund, oval, smaragd, markis, pute, pære og trillion. Vrai gir en gaveguide for jubileum, eksamen og bursdag på nettsiden deres. Diamanter i bruk på Vrai er bærekraftig skapt i Amerika og har null karbon. Alle diamanter er laget på Vrai diamantstøperi i California i USA.

Tjenester fra Vrai
Vrai smykker kan bestilles online, og du må opprette en konto med navn, e-post og passord. For å bestille, velger du bare form, bånd og diamanttype du ønsker, og legger deretter til i handlekurven. Du kan kontakte deres diamanteksperter i tilfelle du trenger veiledning eller råd før du velger typen du ønsker å kjøpe. Betaling kan gjøres med debet-/kredittkort. De leverer bestillinger innen 14-18 virkedager. I tillegg til livstidsgaranti på produktene deres, tilbyr de også gratis frakt og 30 dagers retur. Du kan kontakte kundeservice-arbeidere på Vrai via e-post. De er også tilgjengelige på Instagram, Facebook og Pinterest.

Erfaringer med Vrai
Har du kjøpt smykker fra Vrai tidligere? Hvis svaret ditt er ja, vil vi gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Fikk du det du bestilte på nettsiden deres? Hvordan var bestillingsprosessen? Er smykkene deres av høy kvalitet? Svarte de på spørsmålene dine raskt og profesjonelt om du kontaktet dem? Mottok du varene i tide og i god stand? Skriv en anmeldelse og hjelp andre med å finne ut om de kan handle hos dette selskapet eller ikke. 

Holder smykkene på Vrai høy standard? Les kundeanmeldelser om halskjeder, armbånd, øredobber og ringer til Vrai her på Norskeanmeldelser.

Les også anmeldelser om andre merker her.