NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Light in the Box

  Det er ingen tvil om at Kina har blitt en stor og seriøs aktor på handelmarkedet for forbrukere, og det er nok en del av en større statlig plan for å forsikre at landet er i en konstant økonomisk vekst. Sånn sett er det mye likt med Light in the Box og andre lignende butikker som Wish, Aliexpress, TVC-Mall og andre. Da er det også viktig å sette de under et sterkt lys for å se om man virkelig bør shoppe hos de eller ei. I realiteten bør det ikke være noe større problem å kjøpe hos disse typer av butikker, enn det ville være å dra til Elkjøp og kjøpe det samme produktet. Dog, det ville kostet mye mer hos Elkjøp.

  Om Light in the Box

  Dette er et selskap som har to adresser som er av interesse, den ene i USA, mens den andre er i Kina, hvor de også har sitt hovedkvarter. Ikke så rart, da Light in the Box er kinesisk-eid, men hvor de fokuserer på litt andre ting sammenlignet med deres rivaler. Det som også er interessant her er at om du går inn på deres side så ser du at alt er oversatt til norsk. Det er litt gøy, men heller ikke så veldig overraskende, da det norske markedet er veldig attraktivt, først og fremst fordi vi har mer penger enn de fleste her i verden. Light in the Box er oppført på børsen i New York, så det er noe som kanskje bør en litt ekstra tillit i forhold til hva de driver med.

  Kategorier du kan velge mellom hos Light in the Box

  Det som er greia med butikker som dette er at de selger "alt", først og fremst fordi de kan. Grunnen til det er at brorparten av produktene de selger blir produsert i Kina. Så de får produktene direkte fra produsenten, til en mye lavere pris enn de ellers ville fått. Det betyr at de selv kan tilby lave priser til sine kunder. Realiteten er at de sleger produkter til 20 kroner, som du måtte betale 200 kroner for i en vanlig norsk butikk. Haken med dette er at kundetjenesten kan være et problem, da det er vanskelig å få kontakt med slike portaler, og om du har noen spørsmål, eller ønsker å returnere varen kan du treffe på problemer. Det er kanskje ikke så farlig når det er snakk om varer til 20 kroner, men det er et problem uansett.

  Bør du bruke Light in the Box?

  De fleste av oss har nok bestemt oss på forhånd hvorvidt vi ønsker å kjøpe fra steder som Light in the Box, for det er ingen større forskjell på disse i forhold til sine konkurrenter. Vi ønsker å få innspill fra dere som har brukt Light in the Box for innkjøp, og vil at dere forteller om deres opplevelser. Var det reit å kjøpe fra det, eller var det komplisert. Om du måtte returnere, var de behjelpelige, eller var det nesten umulig. Skriv inn til oss og fortell!


  Anmeldelse av Light in the Box

  Light in the Box
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Light in the Box

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Light in the Box et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Light in the Box. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Light in the Box?

  Light in the Box opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Light in the Box nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!