NorskeAnmeldelsetittel

    Anmeldelser Light in the Box

    Det er ingen tvil om at Kina har blitt en stor og seriøs aktor på handelmarkedet for forbrukere, og det er nok en del av en større statlig plan for å forsikre at landet er i en konstant økonomisk vekst. Sånn sett er det mye likt med Light in the Box og andre lignende butikker som Wish, Aliexpress, TVC-Mall og andre. Da er det også viktig å sette de under et sterkt lys for å se om man virkelig bør shoppe hos de eller ei. I realiteten bør det ikke være noe større problem å kjøpe hos disse typer av butikker, enn det ville være å dra til Elkjøp og kjøpe det samme produktet. Dog, det ville kostet mye mer hos Elkjøp.

    Om Light in the Box

    Dette er et selskap som har to adresser som er av interesse, den ene i USA, mens den andre er i Kina, hvor de også har sitt hovedkvarter. Ikke så rart, da Light in the Box er kinesisk-eid, men hvor de fokuserer på litt andre ting sammenlignet med deres rivaler. Det som også er interessant her er at om du går inn på deres side så ser du at alt er oversatt til norsk. Det er litt gøy, men heller ikke så veldig overraskende, da det norske markedet er veldig attraktivt, først og fremst fordi vi har mer penger enn de fleste her i verden. Light in the Box er oppført på børsen i New York, så det er noe som kanskje bør en litt ekstra tillit i forhold til hva de driver med.

    Kategorier du kan velge mellom hos Light in the Box

    Det som er greia med butikker som dette er at de selger "alt", først og fremst fordi de kan. Grunnen til det er at brorparten av produktene de selger blir produsert i Kina. Så de får produktene direkte fra produsenten, til en mye lavere pris enn de ellers ville fått. Det betyr at de selv kan tilby lave priser til sine kunder. Realiteten er at de sleger produkter til 20 kroner, som du måtte betale 200 kroner for i en vanlig norsk butikk. Haken med dette er at kundetjenesten kan være et problem, da det er vanskelig å få kontakt med slike portaler, og om du har noen spørsmål, eller ønsker å returnere varen kan du treffe på problemer. Det er kanskje ikke så farlig når det er snakk om varer til 20 kroner, men det er et problem uansett.

    Bør du bruke Light in the Box?

    De fleste av oss har nok bestemt oss på forhånd hvorvidt vi ønsker å kjøpe fra steder som Light in the Box, for det er ingen større forskjell på disse i forhold til sine konkurrenter. Vi ønsker å få innspill fra dere som har brukt Light in the Box for innkjøp, og vil at dere forteller om deres opplevelser. Var det reit å kjøpe fra det, eller var det komplisert. Om du måtte returnere, var de behjelpelige, eller var det nesten umulig. Skriv inn til oss og fortell!


    Anmeldelse av Light in the Box

    Light in the Box
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (10)

    4
    50% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prisnivå
    rating
    5
    Levering
    rating
    2.8

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Varebestilling

    Bestilte en vindtett jakke 12.01.2021.
    Jeg har mottatt faktura fra Klarna for betalt faktura..
    ordrenummer: 2101120642807668
    Har enda ikke mottatt bekreftelse på kjøp og vet heller ikke hvor varen befinner seg for øyeblikket.
    Dette har jeg aldri opplevd før når jeg har handlet online.
    Vennligst snd salgsdokument og forventet tid for mottakelse av varen.
    Mvh
    Edle Katrina Henden

    Dør: Edle Katrina Henden19-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    Retur

    Finner ingen returadresse
    Trenger dette når jeg skal returnere varer!

    Dør: Mette Vaslien22-11-2020
    Temesgen Berehe Sebhatleab19-12-2020

    Er så lenge å levere varene?

    Edle Katrina Henden19-01-2021

    Bestilte og betalte en vindtett turjakke 12.januar 2021 fra Light in tur Box. Ordrenummer: 2101120642807668. Har mottatt faktura som er betalt. Har derimot ikke mottatt noen form for salgsdokument. Er ordren mottatt og hvor er varen for øyeblikket. Dette er noe jeg alltid har fått når jeg har bestilt varer online fra andre nett- butikker. Venter på opplysninger om denne saken umiddelbart. Mvh Edle Katrina Henden Har mottatt faktur

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8.5
    rating

    Svært misfornøyd

    Materialet på skjorten jeg mottok ligner på ingen måte på materialet på skjorten som vises på bildet på nettet. Den jeg fikk er virkelig søppel. Jeg mottok også varen senere enn lovet på nettet, selv om jeg betalte for ekspresslevring. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe mer fra lightinthebox.

    Dør: MK29-12-2020
    Goran Sandvold01-01-2021

    Føler meg grundig lurt av å få handlet her. Væren var så elendig sydd og av så dårlig kvalitet at det gikk rett i søppeldunken. En annen gang forsvant min bestillingsordre etter at jeg har fullført betaling. Nå er jeg i 3. uke med henvendelsene om å få bekreftet det men uten resultat. De finner liksom ikke nok informasjon for å spore opp betalingen. Aldri mer!! Styr unna dette som ser bra ut bare på bildene, realiteten er bare billig juggel made in mjao-mjao.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    STYR UNNA _ STORSVINDLERE

    Bestilt en lampe ifra de. Fikk epost om at den plutselig var returenert ti avvsender der de stod noe dårlig oversatt til norsk om at adressat ikke var tilgjngelig. Sjekker tracking, og DHL tracking viser 2020-12-09 10:37SHENZHEN - CHINA MAINLAND, Returned to shipper

    Forsøkt å kontakte de uten å få a svar. Sendt inn en "ticket" til de men ikke fått svar.
    Regner med at penger for varer samt fortolling,gebyt og mva trolig er tapt.
    Kommer ALDRI ALDRI til å handle mer hos de igjen...

    Dør: Alexander10-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Svindlere som selger søppel på nett

    Produktet brukte godt over en mnd på å komme i posten.
    Ekstremt dårlig kundeservice, produktet var skikkelig dårlig og ble ødelagt etter et par gangers bruk. Det er faktisk dyrere å returnere produktet enn verdien på produktet så var ikke vits i å gjøre det.
    IKKE KJØP NOE FRA DENNE SIDEN!

    Dør: Robert Nilsborg 05-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Lyslenke

    Dere svarer at jeg skal sende dere sporingsnummer på pakka jeg har bestilt, men har ikke hørt noe fra dere etter jeg bestilte den 21.11....så jeg har ikke noe nummer og sende. Så jeg blir litt mistenksom her.....

    Dør: Else mari Ellefsen04-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Lyslenke

    Jeg bestilte en lyslenke den 21 november 2020 men har ikke fått noe som helst tilbakemelding. Pengene er trekt ut av konto. Får jeg den til jul?

    Dør: Else mari Ellefsen03-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3
    rating

    Forvirrende

    Trackingsystemet er forvirrende. Jeg venter på et produkt som skal utleveres i disse dager - men blir veldig forvirret av trackingen deres ....Jeg har også avbestilt et produkt pga forsinkelse og det tar laaaang tid å prosessere. Styr unna

    Dør: Elin Merethe Oftedal27-11-2020
    Elin Merethe Oftedal27-11-2020

    Ville ikke handlet her (får ikke forandret den knappen under)

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    6
    rating

    Dårlig

    Jeg bestilte en maske til Halloween, det står at den er sendt for en uke siden. Men den kommer ikke. Nå har jeg ikke kostyme til Halloween. Venninna mi bestilte på en annen nettside og hun bestilte etter meg og hun har fått det. Jeg kjøper ingenting fra Ligthinthebox lenger.

    Dør: Rikke Bjørkheim31-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5.5
    rating

    Useriøs side

    Får ikke produkter man har bestilt og betalt for.

    Lurt å styre unna!

    Dør: Mari24-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Light in the Box

    Din rangering

    FAQ

    Er Light in the Box et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Light in the Box. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Light in the Box?

    Light in the Box opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Light in the Box . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!!