NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Light in the Box

    Det er ingen tvil om at Kina har blitt en stor og seriøs aktor på handelmarkedet for forbrukere, og det er nok en del av en større statlig plan for å forsikre at landet er i en konstant økonomisk vekst. Sånn sett er det mye likt med Light in the Box og andre lignende butikker som Wish, Aliexpress, TVC-Mall og andre. Da er det også viktig å sette de under et sterkt lys for å se om man virkelig bør shoppe hos de eller ei. I realiteten bør det ikke være noe større problem å kjøpe hos disse typer av butikker, enn det ville være å dra til Elkjøp og kjøpe det samme produktet. Dog, det ville kostet mye mer hos Elkjøp.

    Om Light in the Box

    Dette er et selskap som har to adresser som er av interesse, den ene i USA, mens den andre er i Kina, hvor de også har sitt hovedkvarter. Ikke så rart, da Light in the Box er kinesisk-eid, men hvor de fokuserer på litt andre ting sammenlignet med deres rivaler. Det som også er interessant her er at om du går inn på deres side så ser du at alt er oversatt til norsk. Det er litt gøy, men heller ikke så veldig overraskende, da det norske markedet er veldig attraktivt, først og fremst fordi vi har mer penger enn de fleste her i verden. Light in the Box er oppført på børsen i New York, så det er noe som kanskje bør en litt ekstra tillit i forhold til hva de driver med.

    Kategorier du kan velge mellom hos Light in the Box

    Det som er greia med butikker som dette er at de selger "alt", først og fremst fordi de kan. Grunnen til det er at brorparten av produktene de selger blir produsert i Kina. Så de får produktene direkte fra produsenten, til en mye lavere pris enn de ellers ville fått. Det betyr at de selv kan tilby lave priser til sine kunder. Realiteten er at de sleger produkter til 20 kroner, som du måtte betale 200 kroner for i en vanlig norsk butikk. Haken med dette er at kundetjenesten kan være et problem, da det er vanskelig å få kontakt med slike portaler, og om du har noen spørsmål, eller ønsker å returnere varen kan du treffe på problemer. Det er kanskje ikke så farlig når det er snakk om varer til 20 kroner, men det er et problem uansett.

    Bør du bruke Light in the Box?

    De fleste av oss har nok bestemt oss på forhånd hvorvidt vi ønsker å kjøpe fra steder som Light in the Box, for det er ingen større forskjell på disse i forhold til sine konkurrenter. Vi ønsker å få innspill fra dere som har brukt Light in the Box for innkjøp, og vil at dere forteller om deres opplevelser. Var det reit å kjøpe fra det, eller var det komplisert. Om du måtte returnere, var de behjelpelige, eller var det nesten umulig. Skriv inn til oss og fortell!


    Anmeldelse av Light in the Box

    Light in the Box
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (21)

    3.6
    33% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.8
    Prisnivå
    rating
    4.4
    Levering
    rating
    2.8

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Dårlig kvalitet på klærne og "umulig" å få returnert

    Alt tøyet er i billig dårlig kvalitet og det er helt umulig å klare å få ordnet med retur. Fikk i tillegg en regning på frakt og fortolling på 812,- Styr unna

    Dør: Tone 17-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5
    rating

    Søppel av noen sykkelspeil

    Kjøpte 2 sykkelspeil her. Diameter på festeanordning stemmer ikke på "norske" sykkler. Måtte være Reodor for å få de festet. Kvaliteten tilsier også at de burde være i 10 kroners korgen hos Rema. Beklager, men sånn er det.

    Dør: Dag Vevang25-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    8
    rating

    Retur

    Finner ingen returadresse
    Trenger dette når jeg skal returnere varer!

    Dør: Mette Vaslien22-11-2020
    Temesgen Berehe Sebhatleab19-12-2020

    Er så lenge å levere varene?

    Edle Katrina Henden19-01-2021

    Bestilte og betalte en vindtett turjakke 12.januar 2021 fra Light in tur Box. Ordrenummer: 2101120642807668. Har mottatt faktura som er betalt. Har derimot ikke mottatt noen form for salgsdokument. Er ordren mottatt og hvor er varen for øyeblikket. Dette er noe jeg alltid har fått når jeg har bestilt varer online fra andre nett- butikker. Venter på opplysninger om denne saken umiddelbart. Mvh Edle Katrina Henden Har mottatt faktur

    Tor Einar kvernø29-01-2021

    Hvor blir de av de bestilte varene mine.

    Nina20-04-2021

    Hvor er varene mine? Bestilte 3.april. Har ikke fått bekreftelse.

    Mirella❤️10-05-2021

    Har du fått varen ennå

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8.5
    rating

    hengekøye

    Jeg bestilte en hengekøye som kom etter tre uker, den så grei ut, men da jeg hang den opp så løsnet en av tauene som hengekøya hang i, den føles ikke trygg, men henger nå til pynt. Bør vel sende den tilbake... Ikke var den billig heller, over 800 kr inkl. frakt. skal ikke handle på Light in the box igjen, og kan på ingen måte anbefale dem.

    Dør: Gunne Stadskleiv12-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    6.5
    rating

    Lav kvalitet

    Elendig kvalitet på klær og trykk

    Dør: KEL08-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Ikke levert vare

    Bestilte penn til Note 8 og fikk en som ikke passer til noen
    av notene.Ingen returadresse....så anbefales ikke..Ender opp med å betale 234 for noe som går i søpla..

    Dør: Ole-Johan Rokstad07-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Varen er for liten og den er hentet. Og jeg har bestilt en ny som jeg angrer på

    Slutt og spørre mer. Alle varer er hentet.
    Mvh Stine

    Dør: stine andersen21-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Varen er for liten og den er hentet. Og jeg har bestilt en ny som jeg angrer på

    Negativ

    Dør: stine andersen20-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Svindel


    Stort svindel firma hold dere langt unna dette firmaet

    Dør: Yngve.22-03-2021
    YNGVE FLOHR22-03-2021

    Svindel i lange baner

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Retur av vare

    Mottok bestillingen min i dag og var ikke fornøyd. Ønsker å returnere, men hvordan gjør jeg det? Ønsker en e-post om dette. Ingen returskjema fulgte med.

    Dør: Unni Markussen29-01-2021
    Lone Arntzen11-02-2021

    Varen var ødelagt ved levering. Får ikke svar ved henvendelse til kundeservice.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Varen er for liten

    Kjole str 3XXL det er ikke til en norsk str 120 cm overvidde. Skuffet
    Mvh Stine

    Dør: stine andersen29-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Varene ikke ankomet etter 3 måneder

    Bestilte en klokkereim fikk beskjed at den var ankommet postkontor og da jeg skulle hente den var den sendt i retur !, fikk beskjed at de skulle sende nytt. dette er 3 måneder siden. Dette er svindel ! Aldri kjøp noe fra Dem.

    Bent

    Dør: bent26-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Varebestilling

    Bestilte en vindtett jakke 12.01.2021.
    Jeg har mottatt faktura fra Klarna for betalt faktura..
    ordrenummer: 2101120642807668
    Har enda ikke mottatt bekreftelse på kjøp og vet heller ikke hvor varen befinner seg for øyeblikket.
    Dette har jeg aldri opplevd før når jeg har handlet online.
    Vennligst snd salgsdokument og forventet tid for mottakelse av varen.
    Mvh
    Edle Katrina Henden

    Dør: Edle Katrina Henden19-01-2021
    Einar Lindell La05-02-2021

    Hvordan returnere vare.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    Svært misfornøyd

    Materialet på skjorten jeg mottok ligner på ingen måte på materialet på skjorten som vises på bildet på nettet. Den jeg fikk er virkelig søppel. Jeg mottok også varen senere enn lovet på nettet, selv om jeg betalte for ekspresslevring. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe mer fra lightinthebox.

    Dør: MK29-12-2020
    Goran Sandvold01-01-2021

    Føler meg grundig lurt av å få handlet her. Væren var så elendig sydd og av så dårlig kvalitet at det gikk rett i søppeldunken. En annen gang forsvant min bestillingsordre etter at jeg har fullført betaling. Nå er jeg i 3. uke med henvendelsene om å få bekreftet det men uten resultat. De finner liksom ikke nok informasjon for å spore opp betalingen. Aldri mer!! Styr unna dette som ser bra ut bare på bildene, realiteten er bare billig juggel made in mjao-mjao.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Light in the Box

    Din rangering

    FAQ

    Er Light in the Box et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Light in the Box. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 33% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Light in the Box?

    Light in the Box opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Light in the Box . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!