NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lagerhaus

  Man kan aldri få nok av ting til hjemmet, selv om man kanskje i teorien faktisk har nok. Det er alltid slik at man finner behov for enda en ting, og når du gjør det så er kanskje Lagerhaus et godt sted å starte. Lagerhaus er definitivt ikke den eneste nettbutikken som tilbyr slike varer, men du kommer ikke til å finne mange av deres produkter andre steder. Så sånn sett bør kanskje Lagerhaus være et sted en vurderer neste gang man vil kjøpe noe fint til hjemme. La oss se litt nærmere på denne butikken.

  Informasjon du bør vite om Lagerhaus

  Dette er en interiørkjede som har eksistert siden 1996 og det som er unikt med denne er at mesteparten av deres produkter er designet av de selv, både designet og mønsteret. Selv om du naturligvis finner andre merker her, så er det en viss sjarm i å finne en butikk som har en egenart, og som er såpass unik at du ikke finner deres produkter andre steder. Spesielt med en så kjent interiørkjede som Lagerhaus er. Det er ikke mange butikker som tør å gjøre dette, selv om det finnes noen merker som har klart å slå seg opp. De har 42 butikker i Norge og Sverige, og om du bor i Danmark eller Finland som leverer de også dit. Lagerhaus er rett og slett en typisk nordisk butikk, med alt det innebærer.

  Hva du finner hos Lagerhaus

  Når det kommer til selve produktsortimentet hos Lagerhaus så er det mye å velge fra. Du har til og med en egen Partykategori der, som passer bra om du har en bursdag du vil feire, eller om du skal gjøre det litt finere når gjester kommer. Det er i all hovedsak tre kategorier det selges i hos Lagerhaus, den ene er nevnt allerede. En av de to andre er interiør, hvor du valgt mellom massevis av ulike produkter som gjør hjemmet litt mer koselig. Du får kjøpt innen belysning, vaser, baderom og dekorasjon, blant mange andre underkategorier. Den andre hovedkategorien, utenom party og interiør, er kjøkken og servering. Der er det ganske enkelt å finne ut av hva som selges, utenom hvitevarer, så du vet det. Uavhengig av det så finner du det meste til hjemmet hos Lagerhaus og med den unike stilen de har så er det ikke usannsynlig at de blir en favoritt heller.

  Erfaringer og kvalitet fra Lagerhaus

  Det er en ting å ha en unik stil, og si at man ønsker å behandle sin kunder bra. Det er en helt annen sak å faktisk gjøre det. Vi mistenker at Lagerhaus generelt klarer seg bra på disse områdene, bare fordi de har eksistert i 23 år. Det gjør man ikke om man har en veldig dårlig kundetjeneste.

  Men, uavhengig av det, så vil vi faktisk høre fra dere som har kjøpt fra Lagerhaus og som har deres egne erfaringer med denne butikken. Det betyr at vi vil høre fra både dere som har gode og dårlige opplevelser, så andre som leser får mer informasjon om Lagerhaus.


  Lagerhaus DIY Christmas Gift Bag

  Lagerhaus
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Mottok aldri varen.

  Etter en måned er varene enda ikke kommet frem. Svindel?

  Dør: Thomas16-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lagerhaus

  Din rangering

  FAQ

  Er Lagerhaus et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lagerhaus. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lagerhaus?

  Lagerhaus opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lagerhaus . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!