NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser KitchenTime

  Kjøkkenet har på veldig kort tid blitt et av de viktigste rommene i våre hjem. Det var ikke alltid sånn, men samtidig som velferden har økt så har også vår investering i kjøkkenet også økt. Og med tanke på at det er der vi spiser vår mat og samles rundt middagsbordet så er det ikke rart at folk ønsker å gjøre det så fint og effektivt som mulig. Det har i sin tur gjort at selskap som Kitchentime dukker opp og har en konstant suksess. Så la oss se litt nærmere på KitchenTime og hvorfor det har blitt så populært.

  Informasjon om KitchenTime

  Med tanke på markedet som KitchenTime opererer i så er det ikke så overraskende at de har suksess, fordi det er så stor etterspørsel etter tingene de selger. Dette er ikke blant de eldste butikkene heller, da det hele startet i 2010, men da under navnet Lykka. På mange måter er navnforandringen ganske fornuftig da folk ikke vet hva Lykka selger, men når det heter KitchenTime er det ingen tvil. I tillegg så er det jo et godt inntrykk når man besøker siden og ser hvor mange produkter de selger, så det at man kan finne alt på samme sted er en stor fordel. Det er en svensk butikk, og om det er viktig for deg, så vet du det i det minste også. Uansett så er det viktigste at produktsortimentet er godt nok, så la oss se på det.

  Hva du får hos KitchenTime

  Når det kommer til et rent utvalg så er det veldig stort hos KitchenTime, men det du ikke får er hvitevarer, men det begrenser seg i dette tilfellet til ovner, komfyrer og oppvaskmaskiner. Men alt annet du trenger for å lage god mat finner du hos denne nettbutikken. Du har ulike kjøkkenmaskiner du kan kjøpe, som mikrobølgeovner, blandere, toastjern og masse annet. De selger til og med griller og grillutstyr og ellers er utvalget rett og slett så stort at det er like greit å bare sjekke det ut selv, om du skulle være interessert. De selger også kjente merker som Triton og Rexon så om du har noe kjennskap til disse tingene så vet du med en gang at det er produkter av kvalitet som de selger. Du har også en serveringskategori, så om du ønsker å kjøpe noe som gjør anretingen litt finere og mer elegant så kan du det. Igjen, det beste er å se selv etter det du er ute etter.

  Det å være kunde hos KitchenTime

  Da mye av vår handel foregår på nettet så må også butikkene vi kjøper på nødvendigvis ha en god kundetjeneste, som kan hjelpe deg med eventuelle problem, om det skulle være med frakt, kvalitet eller noe annet. Det er en veldig viktig del av et selskap og som vi veldig gjerne vil høre mer om når det kommer til KitchenTime.

  Det betyr at vi ønsker at alle dere som har kjøpt hos KitchenTime og som leser her skriver inn til oss og forteller oss mer om deres erfaringer og opplevelser!


  Hvitvinsglass fra KitchenTime

  KitchenTime
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (2)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  betalt kjøp kommer ikke.

  ingen svarer, ingen hjelp få. anser pengene tapt ,neppe seriøst firma

  Av: Dag Nilsson05-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  Useriøse og ikke kontaktbare.

  For sen levering, svarer ikke på Mail. Får ikke hjelp til å returnere.

  Av: SONJA STOKKE23-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om KitchenTime

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er KitchenTime et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av KitchenTime. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvor 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr KitchenTime?

  KitchenTime opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen KitchenTime nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!