Jolse

Alle kundeanmeldelser

Jolse

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Jolse

Skjønnhet og mote er to sammenvevde begreper som står sentralt i menneskers liv. Skjønnhet er ikke avhengig av mote, så det bør defor målrettes og adresseres annerledes. Klærne vi har på oss reflekterer ikke direkte hvor vakre vi er, fordi huden vår også spiller en viktig rolle for å få frem skjønnheten i oss.

Vi må ta vare på huden vår hvis vi ønsker å ha et vakkert ansikt og feilfri hud. Klær er ikke de eneste produktene som kan forskjønne oss, det er derfor de ikke kan bestemme skjønnheten til en person. Det er så mange hudprodukter på markedet, og vi kan få dem fra firmaer som Jolse. Vi anbefaler deg å lese kundeanmeldelser av Jolse før du kjøper noe produkt på selskapets nettside.

Om Jolse
Jolse ble lansert i Sør-Korea i 2013, og har et bredt utvalg av skjønnhetsmerker og produkter på lager. Det er en global skjønnhetsdistributør som hevder å koble skjønnhetsmerker og kunder direkte og har fått sitt rykte som det beste stedet å kjøpe skjønnhetsprodukter til best mulig verdi med suveren kundeservice.

Jolse er en markedsføringspartner for skjønnhetsmerker, og de fortsetter å markedsføre skjønnhetsmerker og produkter for å bli mer søkt og kjøpt av potensielle kunder. Selskapet erklærer at det har over 170 skjønnhetsmerker som samarbeider med det for å bli knyttet direkte til kunder. De hyller at de har over 27 000 produkter som kan nås og kjøpes over hele verden. Jolse lanserte en applikasjon for både iOS og android slik at kundene kan nå dem når som helst. Betalingsmetoder Jolse aksepterer inkluderer American Express, Paypal, Visa og Discover og Mastercard. De plukker produktene sine fra merker inkludert, men ikke begrenset til, AROMATICA, AWAKE, ISA KNOX, JM Solution, From Nature, History of Who og Dermalift.

Produkter og tjenester av Jolse
Jolse tilbyr et bredt utvalg av produkter som inkluderer hudpleieprodukter som ansiktsvask, peeling, rensevann og våtservietter, rensebalsam og -pinner og sminkefjernere. Skjønnhetsprodukter er også en del av det selskapet tilbyr som fuktighetskremer, kremer og balsamer, oljer, øye-, nakke- og leppesminke, og masker som brukes til ansiktsrens. For sminkeprodukter kan kundene velge blant blant annet foundation, concealer, pudder, highlighter, øyenskygger, eyeliner, mascara, sjampo, balsam. Enheter og verktøy som brukes for vår skjønnhet inkluderer sminkebørster og verktøy, hårverktøy og tilbehør.

Retur av Jolse-produkter
Jolse aksepterer retur innen 14 dager etter mottak av en vare. De understreker at varen skal være original og i helt ny stand. De forklarte også at fraktkostnadene for retur er kjøpers ansvar.

Erfaringer med Jolse
Har du noen gang prøvd Jolse? Hva synest du om produktene? Levde selskapet opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom tjenestene deres? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her.  

Les også hva andre kunder synest om selskapet, og finn ut om dette er et selskap du burde stole på ved å se hvordan andre kunders erfaring har vert.

Les anmeldelser av andre selskap her.