Jolse Anmeldelser

: 21
62% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-26
Svart fredag shopping, fri fra
Jeg benyttet anledningen til å handle under Black Friday da det var gratis frakt. Pakken kom inne... Les mer
Billie

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-04-15
Eit par jalla mascara
Jeg kjøpte noen mascara, men dessverre var de tørre og av dårlig kvalitet. Jeg prøvde å kontakte ... Les mer
Dallas

Mest stemmer anmeldelse

  2023-12-28
Italia / Europa
Jeg bare ville si at jeg hadde en fantastisk opplevelse med Jolse. Varene mine kom raskt og akkur... Les mer
zack

Anmeldelser (21)

  (8)

 (5)

  (4)

  (4)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svart fredag shopping, fri frakt

  Jeg benyttet anledningen til å handle under Black Friday da det var gratis frakt. Pakken kom innen en måned og jeg hadde ingen problemer med produktene jeg hadde bestilt. I tillegg fikk jeg med masse ekstra prøver, så det var virkelig gøy å prøve nye produkter. Det eneste lille problemet var at jeg ikke fikk noe e-post da pakken ble sendt, selv om det sto at den skulle sendes innen 5 arbeidsdager.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min favoritt k-skjønnhet nettbutikk!

  Jeg syns det er så gøy å shoppe her i denne nettbutikken! Jeg lar meg alltid friste av de gode prisene og det at jeg får gratis frakt når jeg bestiller for en viss sum. Det gjør at jeg shopper mer, spesielt når det er salg og store rabatter. Pakkene kommer alltid kjapt og pålitelig, og jeg har til og med fått varene mine på under to uker. Kommunikasjonen er super og leveringene er alltid godt organisert. Jeg gir dem fem stjerner på hele linjen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min siste Jolse bestilling

  Jeg har brukt Jolse i flere år nå, og jeg har aldri opplevd at en bestilling har blitt savnet. Jeg bor i USA og bestiller varer som skal sendes hit. Jeg elsker hudpleie, så når budsjettet tillater det, bestiller jeg fra Jolse. Det er alltid bra å bestille når de har gratis frakt, mega salg eller 1+1 avtaler. Når jeg legger inn en bestilling, får jeg muligheten til å betale gjennom PayPal, men jeg liker ikke det så veldig godt. Etter at bestillingen er plassert, får du en e-post. Jeg pleier også å ta et skjermbilde av ordrenummeret. En e-post blir sendt til deg når pakken er på vei til deg. Noen ganger tar det tre uker til en måned før jeg mottar pakken, men det er forståelig. Når pakken endelig kommer frem, får jeg som regel en gratis prøve avhengig av antallet varer jeg har bestilt, som for eksempel ansiktsvask, såpe, hudfjerningsstrips eller oljeabsorberende papir.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av produkter med korte holdbarhetsdatoer

  Jeg bestilte noen produkter med korte holdbarhetsdatoer til nedsatte priser, men da forsendelsen ikke kom som avtalt, tok jeg kontakt med selskapet. Jeg fikk raskt svar om at en av produktene var utsolgt hos leverandøren, og de tilbød meg umiddelbart refusjon. Etter jeg bekreftet refusjonen, fikk jeg pengene tilbake via PayPal med en gang. Noen minutter senere fikk jeg sporingsnummeret til forsendelsen min, som kom uten toll eller moms, og med generøse prøver og produkter med lang holdbarhet. Jeg er veldig fornøyd med servicen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte mange produkter, aldri mottatt

  Jeg bestilte en haug med produkter for måneder siden og har enda ikke mottatt dem. De sendte meg et sporingsnummer som bare var oppdatert til "forlot Korea". Jeg har sendt mange e-poster uten å få svar. Helt forferdelig opplevelse. Etter at jeg delte dette, fikk jeg en e-post der de sier at de ikke kan gjøre noe og sendte meg en ny sporingslenke (som jeg aldri hadde sett før) med veldig ulik informasjon fra den forrige. De prøver å legge skylden på meg og nekter å refundere pengene mine. Det er rett og slett svindel.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Eit par jalla mascara

  Jeg kjøpte noen mascara, men dessverre var de tørre og av dårlig kvalitet. Jeg prøvde å kontakte kundeservice flere ganger via e-post, men fikk aldri noe svar. Det virker mistenkelig at kundeservice-e-posten deres er en vanlig Gmail, noe som ikke gir meg mye tillit til dem. Så vær forsiktig, jeg vil ikke anbefale den siden med mindre du er ok med å kaste bort penger på dårlige produkter.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  La bestilling fra Canada, ventet i nesten 3 uker

  Jeg bestilte noen kosmetikk fra Canada og de sendte den fra Korea. Jeg ventet i nesten tre uker, sporeringsystemet ble oppdatert til levert, men den kom aldri. Jeg spurte budet, men de visste ikke. Deretter spurte jeg Jolse kundeservice, men de visste heller ikke. Til slutt kunne jeg ikke få tak i varen jeg bestilte, så Jolse beholdt bare pengene mine. Dette var virkelig en forferdelig opplevelse.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min K-beauty-bestilling

  Pakken min kom innen 10 dager, inkludert tollkostnader kom jeg likevel billigere ut enn om jeg hadde bestilt hos andre nettbutikker. Jeg anbefaler å sjekke ut Jolse sin Instagram for å få informasjon om gratis frakt og kuponger. I tillegg fikk jeg mange prøver med i pakken. Jeg er veldig fornøyd og vil definitivt handle her igjen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Komplett makeuppakke for hudpleie

  Jeg er virkelig skuffet over selskapet og hvordan de håndterte min siste ordre. Selv om de svarte raskt i starten, så var alt annet ved tjenesten veldig skuffende og viser mangel på profesjonalitet. Pakken min ble returnert uten noen grunn i det hele tatt. Jeg ba ikke om å returnere den eller sendte den selv, og jeg fikk aldri noe varsel om at den hadde kommet til landet eller byen min. Normalt gir selskaper som dette informasjon til kundene sine om pakkene, men det skjedde ikke i dette tilfellet før jeg spurte hvorfor ordren min var forsinket.<br><br>Nettstedet for sporing de oppga krevde et sporingsnummer, som jeg ikke fikk til tross for at jeg ba om det, så jeg kunne ikke spore pakken min. I tillegg ga ikke fraktselskapet meg beskjed om at ordren min hadde kommet. De hadde all min kontaktinformasjon, men brydde seg ikke om å sende en enkel e-post. Selv om jeg hadde visst at pakken var i byen min, hadde jeg ingen anelse om hvilket fraktselskap som leverte den, hvor jeg kunne hente den, eller noen andre detaljer.<br><br>Da jeg kontaktet kundeservicen deres, fortalte de meg ikke at pakken hadde blitt returnert til Korea. Denne mangelen på kommunikasjon er ikke bare upraktisk, men også respektløs overfor kunder som venter på en oppdatering. Min erfaring med Jolse var forferdelig. På grunn av deres manglende kommunikasjon, synes jeg det er vanskelig å anbefale deres tjenester, spesielt siden de nå nekter å refundere pengene mine.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flott opplevelse for første kjøp fra Jolse

  Jeg var litt skeptisk til å bestille fra en annen side enn vanlig for min K-skjønnhetspleie, men ble positivt overrasket. Bestillingen kom raskt og jeg fikk den i løpet av et par uker. Alt var pent pakket og det var mange prøver med. De har merker som jeg ikke finner andre steder, så jeg kommer definitivt til å handle der igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min bestilling med koreansk hudpleieprodukter

  Jolse er virkelig det beste stedet å kjøpe koreanske hudpleieprodukter. Jeg har handlet der i nesten 4 år nå, og jeg har aldri blitt skuffet. Kundeservicen deres er superbra, og jeg har alltid fått raskt svar på mine spørsmål. Jeg skulle ønske de kunne tilby vanlig frakt til Norge i stedet for DHL, fordi det kan bli ganske dyrt. Men selv med DHL kom pakken veldig fort, som regel innen en uke. En annen ting jeg virkelig liker er at de alltid sender med ekstra produkter å teste, og det synes jeg er veldig hyggelig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling til Mexico

  Jeg bestilte to separate pakker til Mexico samme dag for å unngå ekstra kostnader. Sporingen viste at pakken min skulle ankomme på 3-4 uker, men det var ingen oppdateringer om hvor den var på vei. Kundeservice sa at pakken faktisk ikke hadde forlatt Korea ennå. Etter omtrent 2 måneder kom pakkene mine trygt fram, og verdien var angitt som 5 dollar for å unngå toll. Jeg vil fortsette å bestille i god tid for å sikre at produktene mine kommer i tide og til en rimelig pris.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Defective product

  Jeg kjøpte nylig et hudpleieprodukt fra denne nettsiden, og dessverre kom det med en veldig nær utløpsdato. Jeg var veldig skuffet over å se at produktet jeg mottok nesten var utgått, når de hevder å selge produkter med mye lengre holdbarhet. Det var uakseptabelt at de ikke la merke til dette før de sendte det ut til kundene. Etter å ha uttrykt mine bekymringer, ga de meg en full refusjon, men skaden var allerede skjedd. Jeg forventet bedre kvalitetskontroll fra en anerkjent nettbutikk som dette.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Din bestilling på Jolse

  Nettstedet har gode tilbud hver uke, men den største utfordringen er ventetiden for behandlingen av bestillingen. Vanligvis tar det en uke, men på grunn av den lange prosessen blir halvparten av bestillingene refundert på grunn av "ikke på lager"-problemet. Dette forlenger behandlingstiden til ca. 3 uker. Hvis du ønsker å motta bestillingen raskere enn på 1,5-2 måneder, er det bedre å bestille hos YesStyle eller Stylevana.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Metsje mine produkta e mine he ken levert på tidn e i bra stand

  Jeg elsker å handle hos dem! Vi får alltid pakkene våre i perfekt stand, godt pakket inn og innenfor tiden jeg har blitt lovet. Jeg er så glad for at de gir oss et sporingsnummer så vi kan sjekke statusen på leveringen underveis, det skaper trygghet når vi handler. Kundeservicen er topp notch, og på hver bestilling får man med prøver av andre produkter. Jeg anbefaler det på det sterkeste!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjap levering og autentiske produkter

  Jeg kjøpte ekte produkter fra dem og pakken kom før min Stylevana bestilling! Jeg synes det er fantastisk at Jolse er basert i Korea, men leveringstjenesten deres skuffer ikke! Virkelig verdt pengene!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bra produkter, men for mye plast

  Jeg har bestilt fra Jolse flere ganger og det blir alltid levert fort, og produktene er ekte. Det eneste problemet er at jeg ber hver gang om å ikke få prøver (de blir kastet bort, jeg bruker dem aldri, og jeg vil ikke risikere å få noe med ingredienser jeg er allergisk mot). Hver gang sier de at de kan fjerne dem, men så mottar jeg pakken og den er full av prøver. Derfor har jeg begynt å handle fra andre butikker som ikke bruker så mye plast i emballasjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min eneste bestilling var en god opplevelse

  Jeg har bare handlet hos dem én gang, og det var virkelig en flott opplevelse! Prisene var rimelige, og jeg fikk generøse mengder med prøver. Bestillingen kom veldig raskt også. De sa det ville ta opptil 5 dager å sende, men det ble faktisk sendt allerede etter 2 dager. Frakten til Canada ble estimert til å ta 14 dager, men faktisk tok det kun 4 dager! Jeg hadde hørt at toll kan være dyrt på pakker fra Korea, men jeg ble ikke belastet ekstra i det hele tatt. Jeg hadde ingen grunn til å kontakte kundeservice, så jeg kan ikke si noe om hvordan de er. Jeg har prøvd nesten alle kbeauty nettbutikker som sender til Canada, og Jolse var definitivt den beste opplevelsen jeg har hatt. Jeg vil helt sikkert handle med dem igjen. Eneste grunnen til at jeg ikke ga 5 stjerner er at utvalget deres var litt mindre enn andre steder, og det var noen produkter jeg ønsket som de ikke hadde, men alt i alt var lageret deres fortsatt bra etter min mening.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kan ikke anbefale

  Jeg kan virkelig ikke tro det jeg hører om kundeservicen deres. Prøvde å ringe dem, men fikk beskjed om at e-postadressen deres ikke eksisterer. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre for å få oppdatering på bestillingene mine som ennå ikke har kommet. Håper virkelig de får fikset dette snart.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Italia / Europa

  Jeg bare ville si at jeg hadde en fantastisk opplevelse med Jolse. Varene mine kom raskt og akkurat som beskrevet. Jeg fikk til og med noen ekstra prøver og fine tilbehør i pakken. Kundeservicen var også veldig effektiv og svarte raskt på spørsmålene mine. Jeg vil absolutt anbefale Jolse til andre kunder som ser etter pålitelige og effektive kjøp.


Andre så også på