NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser iShop

  Det er visse butikker på nettet som ikke har et ensidig fokus. Det er butikker som heller har et så stort og bredt utgangspunkt på det de selger, og det er noe gøy og interessant med sånne butikker. Man vet liksom aldri hva man finner hos dem, noe som gjør det gøy å besøke dem stadig vekk for å se hva man kan finne. iShop er en slik butikk, og selv om det kanskje ikke er den mest kjente butikken for slike ting så betyr det ikke at du bør ignorere den. Og ved å lese denne artikkelen vil du få all informasjon du behøver, så kanskje du blir fristet. Med erfaring kommer kunnskap, og tilbakemelding og kundeanmeldelse fra deg som har besøkt og kjøpt fra iShop er gull verdt! Så les artikkelen og legg igjen en beskjed om du har vært hos iShop tidligere!

  Ting å vite om iShop

  Dette er en norsk nettbutikk som har sin adresse i Ramsund. Det er ikke så viktig, men det er greit å vite, spesielt også med tanke på at de har sitt lager i Norge. Det gjør at du får produktene raskere enn om du hadde bestilt fra utlandet, og at de er mer bundet av norsk kjøpslov enn et utenlandsk selskap. En annen av godene du får i denne butikken er gratis frakt om du bestiller for over 1000 kroner. Med tanke på alle de interessante produktene som selges der er det ikke usannsynlig at du kommer fort over den summen. Det er jo noe av det fine med en butikk som iShop, hvor de også har sporing på leveransene sine. Da kan du hele tiden være oppdatert på hvor pakken din er, og hvor lenge det er igjen til den kommer. Det er ganske gode fordeler ved å handle der altså!

  Hvordan vi genererte NOK 500k+ på 1 mnd for en norsk nettbutikk klient!

  Hva du kan kjøpe hos iShop

  Alt dette er jo bra, og da blir det vel bedre med tanke på alle produktene du kan kjøpe? Produktkategoriene hos iShop inkluderer Skjønnhet & Velvære, Sport og friluftsliv, Klær og Tilbehør, Dyr, og til slutt Munnbind. Sistnevnte er nok et produkt som er til sin tid, og ikke noe som kommer til å være der bestandig. Men de andre produktkategoriene kan du ha det mye gøy med. Vi får dog håpe at de utvider produktsortimentet sitt noe i fremtiden så du får et enda bedre utvalg og sortiment. Prisene er gode for hva du får, og for hva du egentlig kan forvente. Det er uansett verdt å ta en titt og se hva slags produkter du kan kjøpe for å forbedre livskvaliteten din, eller bare for å ha det gøy med!

  Har du kjøpt hos iShop tidligere vil vi gjerne vite mer om det, om du ville anbefalt det til andre og hvorfor. Om ikke så fortell gjerne om det også, vi er ute etter både negative og positive tilbakemeldinger, så leserne våre har det beste grunnlaget. Skriv til oss og fortell!


  Hvordan du bruker munnbind du kjøper hos iShop

  iShop
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Svindel!

  Svindel! Styr unna denne nettbutikken. De selger produkter som ikke er godkjente, og de svarer ikke opp henvendelser.

  Dør: Lene09-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om iShop

  Din rangering

  FAQ

  Er iShop et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om iShop. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr iShop?

  iShop opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til iShop . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!