NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser I Love Dogs

  Dyr

  , og spesielt hunder, har blitt viktigere og viktigere for oss, og det er ikke så rart når en tenker over det. Vi lever i en stadig mer isolert og ensom verden, og for de av oss som ikke har nær menneskelig kontakt så er det kjempebra med en hund. Ikke at familier ikke har hunder altså, for det er klart de har, så hunder utgjør en viktig rolle i vårt samfunn, og da er det viktig at vi tar vare på de. Da kan jo en butikk som I Love Dogs være midt i blinken? La oss da ta en nærmere titt på denne butikken.

  Om I Love Dogs

  Det gir en slags betryggende følelse av at dette er en nettbutikk basert i Norge, og som har kontor i Ski, rett utenfor Oslo. Man føler liksom at man vet at produktene man får er av bra kvalitet og sunt for hunden, og til en rimelig pris. Alt dette gjør det til en god kombinasjon å handle hos I Love Dogs. Det at de kjøper som oftest direkte fra produsenten hjelper i så måte, da det også muliggjør for de å ha en lavere pris. De får inn produkter fra mange steder rundt om i verden, som England og USA, og Kina og Taiwan. Men alt du finner hos I Love Dogs er testet og kontrollert for kvalitet så du ikke skal ha noen bekymringer. Det at dette er en butikk drevet av mennesker som er veldig glade i hunder, og som eier hunder selv bør også gi en viss betryggende følelse.

  Hva du kan kjøpe hos I Love Dogs

  Da dette er en nettbutikk fokusert på et dyr så skal du også være sikker på at produktssortimentet deres er stort. Her finner du alt du kan være ute etter for hunden din, uansett om det er for lek, mat, helse eller annet. Du kan til og med kjøpe søte hundeklær om det er det du er ute etter, og det kan jo gjøre Instagrambildet ditt enda litt søtere! Som sagt, på grunn av fokuset så har du virkelig alt her, om det er senger du vil ha finner du det, og om det er generelt utstyr du er ute etter så kan denne nettbutikken hjelpe deg også med det. De har i tillegg en liten avdeling dedikert til katter, da hund og katt er de aller mest populære kjæledyrene i Norge. Da er det fornuftig å ha noe til de også.

  Tilfredshet med I Love Dogs
  Det som gjenstår da er å se på kvaliteten på det de leverer og om det er bra nok for prisen du betaler. Liker hunden det den har fått og er du selv fornøyd med det? Det er mye en må ta i betraktning sånn sett, fordi hunder kan jo ta dårlig av visse ting som ikke er oppe på standarden som kreves. Så skriv gjerne inn til oss og fortell om hva dere synes om I Love Dogs og om dere ville kjøpt der igjen.


  Menneskets beste venn

  I Love Dogs
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om I Love Dogs

  Din rangering

  FAQ

  Er I Love Dogs et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om I Love Dogs. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr I Love Dogs?

  I Love Dogs opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til I Love Dogs . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!