Hviit Anmeldelser

: 3
0% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-09
Bestilte tepper og lampe
Bestilte tre tepper og en lampe i starten av februar. Ventet lenge på at ordren skulle bli levert...Les mer
X. Johnston

Mest stemmer anmeldelse

  2024-04-29
Forsinket levering
Jeg bestilte noen ting for en stund siden, men pakken kom aldri frem! Jeg prøvde å ta kontakt med...Les mer
josh

Anmeldelser (3)

  (0)

 (0)

  (1)

  (2)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilte tepper og lampe

  Bestilte tre tepper og en lampe i starten av februar. Ventet lenge på at ordren skulle bli levert, bare to av teppene kom i tide. Lampen kom ikke før etter flere påminnelser og oppfølgninger. Kundeservicen var helt elendig, dårlig kommunikasjon og lite hjelpsomme medarbeidere. Prisene var ok, men det var ikke verdt det med tanke på den dårlige servicen og lange leveringstiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Forsinket levering

  Jeg bestilte noen ting for en stund siden, men pakken kom aldri frem! Jeg prøvde å ta kontakt med dem, men ingen svarte og da de endelig gjorde det, kunne de ikke gi meg en skikkelig forklaring på hvorfor pakken var forsinket. Jeg ble så stresset og irritert! Kommer aldri til å handle her igjen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min lampebestilling

  Lampen jeg bestilte på nettet skulle egentlig komme innen 2-3 uker, men det tok mye lengre tid. Jeg sendte dem flere e-poster og prøvde å kontakte dem via Facebook, men fikk ikke noe svar. Til slutt klarte jeg å nå dem på telefon etter 6 uker, og da sa de at de hadde mottatt feil farge (svart i stedet for den hvite jeg bestilte) fra produsenten. Personen i telefonen spurte om jeg ville ha den svarte i stedet, men det ville jeg selvfølgelig ikke, siden jeg valgte den hvite modellen med vilje. Da den hvite lampen endelig kom, etter mer enn 10 uker, hadde den feil ledning. Da ble jeg bedt om å vente i enda 2-3 uker. Jeg valgte å be om refusjon av kjøpet i stedet.


Andre så også på