NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hviit

  Om du ønsker å kjøpe ting til hjemmet for en litt høyere pris, så er Hviit definitivt stedet for deg. Ikke at bare prisen er høy så klart, fordi kvaliteten er deretter, og det du får hos Hviit er det ikke lett å finne veldig mange andre steder. Hviit er den butikken du vender deg til når du vil legge til noen få ekstra detaljer i hjemmet som virkelig kompletterer og samler alt sammen. Det er kanskje ikke noe for alle, men for de som liker slike ting så er Hviit en butikk du ikke kan holde deg unna. Så la oss se litt nærmere på denne spesielle butikken.

  Informasjon om Hviit

  Om det er viktig for noen av dere så kan dere få vite at Hviit er en norsk nettbutikk. De er basert i Lørenskog og er eid av Linda og Franz Elmin. Stilen til Hviit, som de selv beskriver den, er en varm tidløs og nordisk stil, som har et hint av det moderne. Når det kommer til bolig, detaljer og alle relaterte emner rundt dette er Hviit et godt sted. De hjelper deg også med ordne hjemmet ditt i tilfelle du ønsker å selge, så det ser ekstra fint ut på bildene. Det er en interiørbutikk som forsøker å ha øyne for det lille ekstra, det lille spesielle som gjør at du vender hodet en gang til. Og dette er også noe som er avhengig av stilen din, men du kan oppfylle mange ønsker hos Hviit, da de selger en stil som veldig mange finner attraktiv.

  Hva du finner hos Hviit
  Som et eksempel på dette, og hva du har å gjøre med her så kan vi poengetere at det er en ganske dyr butikk. En tannbørsteholder koster 400 kroner, så det er den standarden man finner hos Hviit. Som sagt, det er kanskje ikke for alle, men det er ikke å komme utenom at mange liker de. Ofte så liker man det kun på grunn av prisen også, spesielt når man har råd. De selger ikke senger eller hvitevarer, da fokuset ligger i mye større grad på detaljene, en fin lampe her, eller et flott teppe der. Det er ingen tvil om at det er ofte de små detaljene som gjør en bolig om til et hjem, så det er viktig å tenke på. Du finner ikke mange av deres produkter på Jysk eller noen andre lignende butikker som det for å si det sånn, da merkene de selger er designermerker.

  Kvaliteten fra Hviit

  Det å fokusere på kvaliteten man får fra Hviit blir da litt vanskelig, fordi den skal være høy, på grunn av prisen og samarbeidet de har med kjente designere. Så da blir det mer fornuftig å se på hvordan kundeservicen deres er, og om de behandler kundene sine på en akseptabel måte.

  Det betyr at vi vil at dere som har kjøpt hos Hviit skriver til oss og forteller. Uansett hva det er vil vi høre, så ikke nøl!


  Hviit i samarbeid med Asus

  Hviit
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Elendig service

  Varen kom aldri og har problemer med å pengene tilbake.

  Dør: Else06-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Hviit

  Din rangering

  FAQ

  Er Hviit et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hviit. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hviit?

  Hviit opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hviit . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!