NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hundeutstyr

  Har du en hund som er kresen på mat? Har du problemer med å finne passende bur, tilbehør eller annet utstyrtil ditt kjæledyr? Flere nettbutikker tilbyr mer variert for, tilbehør og flere artikler til bedre pris enn de fleste fysiske butikkene. Et mulig sted å handle på, er Hundeutstyr.no. Men hvordan vite om du kan lite på butikken? Når du bestiller hundefor, er det ekstremt viktig at du kan lite på leverandøren og at de holder leveranstida. Ellers blir ditt elskede kjæledyr uten mat. Ofte lover butikken en viss leveranstid, men holder den ikke. Så hvordan vite om Hundeutstyr.no er pålitelige? En mulig måte å få bedre innsikt i dette, er å lese andre kunders reviews på deres hjemmeside. Så får du vite alt om leveransen, kvaliteten på produktene og foret og mye mer.

  Hva er Hundeutstyr.no?

  Hundeutstyr.no er en nettbutikk som har spesialisert seg på å tilby alt til din hund - fra for og godbiter, til burer og leker. Selskapet ble lansert i 2005 og har siden ervervet seg flere fornøyde kunder i Norge. De påstår å være de beste innenfor sitt eget område i Norge. Nå eies butikken av Four Paws AS som igjen eies av Hefner Holdings AS. Ved siden av stort sortiment, tilbyr Hundeutstyr.no også stadige kampanjer der du kan finne nyttige artikler til en lavere pris.

  Lightup.no - Nettbutikk med belysning

  Produkter og servicer i Hundeutstyr.no

  Hundeutstyr byr på et rikt og stort sortiment til din elskede hund. På deres hjemmesida kan du finne alt som du trenger til din hund - fra for og lekebiter, til burer, leker, tilbehør, jakker og sokker, hundesenger og ikke minst alt til pote- og pelsestell. Varene er delt opp i kategorier som gjør det lettere å orientere seg på hjemmesida. Og du kan sortere dem etter pris og popularitet som gjør at du får enda mer passende og relevante treff.

  Hundeutstyr.no sender både til private kunder, og butikker. Dersom du skulle bestille et stort antall an en bestemt vare (20+), kan du kontakte nettbutikken og få den til en rabattert pris. Man bestiller direkte på hjemmesida. Du har muligheten til å betale med kort, Klarna, faktura, Vipps og delfaktura. Portoen er ikke inkludert i prisen på produktene og kommer i tillegg. Den avhenger av størrelsen på varene og ditt postnummer, men blir klar når du har fylt handlekurven og vises før du har gått til kassen. Når du har lagt inn bestillingen, sendes varene samme arbeidsdag. Leveringen skjer med Posten/Bring. Har du spørsmål angående din bestilling eller vil spore leveringa, kan du gjenre kontakte Hundeutstyr.no sin kundeservice via epost.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du har handlet på Hundeutstyr.no, kan du gjerne skrive en anmeldelse på deres hjemmeside der du forteller om din erfaring på nettsida. Du kan dele både positiv og negativ erfaring, du kan f.eks. advare de andre kundene mot lengre leveranstider eller noe liknende. Så styrker og forbedrer du andres handleopplevelse. Du kan også fortelle om kvaliteten på produktene, om din hund likte foret eller om hundejakka passet godt. Alt kan komme til nytte for de potensielle kundene.

  Hundeutstyr
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Hundeutstyr

  Din rangering

  FAQ

  Er Hundeutstyr et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hundeutstyr. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hundeutstyr?

  Hundeutstyr opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hundeutstyr . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!