NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Homeroom

  Det å ville ha det fint i hjemmet er ikke akkurat noe revolusjonerende, men mye avhenger på hva slags smak man har og finne en butikk som passer deg. I teorien bør jo ikke det være et stort problem da det finnes hundrevis av møbelbutikker og innredningsbutikker på nett, med ulike stiler og design som de selger. Paradoksalt nok så blir det både lettere og vanskeligere å finne noe du liker da utvalget blir så stort at det er vanskelig å orientere seg. Det er jo noe som løser seg når man finner en butikk man liker, og kanskje Homeroom er den butikken for deg? Det er flere ting en må ta med i betraktningen sånn sett, alt fra stil, pris og kvalitet på produktene, i tillegg til hvordan du som kunde blir behandlet.

  Informasjon om Homeroom

  Om du ikke har hørt om Homeroom tidligere så har du sannsynligvis hørt om eieren, Ellos. Og det er vel noe som straks får en til å føle seg bedre fordi Ellos har et veldig godt rykte, og er et stort selskap. Med en omsetning på 2 milliarder svenske kroner så er de en av de største i Norden. Og vi sier svenske med vilje, fordi Ellos er svensk. Våre naboer har mye entreprenørskap i seg og det virker som om vi har litt å ta igjen på det området. Noe av det viktigste med Homeroom er uansett utvalget av produkter som de har, kombinert med relativt rimelige priser. Det er en kombinasjon de fleste kommer til å like, og utvalget gjør at du ikke behøver noen annen butikk enn Homeroom for å innrede hjemmet ditt. Og vil du ha dine produkter levert hjem så koster det kun 99 kroner, noe som er utrolig billig sammenlignet med andre butikker.

  Falske nettbutikker

  Hva du kan kjøpe hos Homeroom

  Når det kommer til produkter du kan kjøpe så har det seg slik at de selger alt fra møbler, for kjøkken, innredningsdetaljer, belysning, tepper og mye mer. Det er bare å gå inn på de ulike avdelingene for å se hva de har, og du kommer til å fortape deg lenge mens du leter. Men et godt og bredt sortiment kan ikke skjule dårlig kvalitet, om Homeroom skulle ha det, så det er viktig å treffe en god balanse, og bare ved å se på bildene og prisene så føler en seg umiddelbart betrygget om at du kan kjøpe med god samvittighet fra dem.

  Samtidig må en også påpeke utvalget, som er såpass stort og variert at du kan kjøpe møbler for alt fra barnerom, stue, entré eller en tv-benk. Om du ikke har hørt om Homeroom tidligere så anbefaler vi deg å ta en titt og om ikke annet gi det en sjanse. Sannsynligheten er stor for at du ikke kommer til å bli skuffet!

  Fortell oss

  Men uansett vil vi gjerne vite hva kundene til Homeroom tenker, så skriv til oss med dine meninger, erfaringer og opplevelser. Jo mer i detalj du går, desto bedre!


  Hvordan pusse opp hjemme

  Homeroom
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (6)

  2.4
  0% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  2.4
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  3.4
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Elendig service

  Varen som ble levert var mangelfull. Vi ga beskjed med en gang om hva som manglet med bilder, men dette ble etterspurt tre ganger av firmaet og for hver gang vi svarte gikk det to nye dager før vi fikk svar på nytt der de etterspurte det samme igjen. Virker som at de har null kontroll på verken varene, lagerstatus eller noe som helst. Anbefales ikke.

  Av: Ines 03-11-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Takk for anmeldelser

  Takk til de som legger ut om sin erfaring med dette netthandelstedet. Har lest anmeldelsene både fra Norge og Danmark, skal holde meg langt unna dette stedet.

  Av: Gøran Berg04-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Useriøst, dårlig

  Ble trukket trippel frakt. Det sto en sum før jeg bekreftet kjøpet en annen etter. Jeg fikk beskjed om at disse skulle bli tilbakebetalt etter varene var mottatt og faktura betalt. Pengene kom aldri, og etter mange ukers venting fikk jeg beskjed om at jeg måtte kontakte en bank i sverige. Jævlig useriøst firma. Styr unna. Frakten på ca 600 kr har jeg enda ikke fått tilbake. Jeg kommer aldri til å handle på homeroom eller en av de andre nettbutikkene eid av samme firma.

  Av: Birgit Rundberg22-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Kritikkverdig service og oppfølging.

  Jeg bestilte hamock med tilbehør. Fikk dette innen 2måneder. Rett etter bestilling uteble bestillingsbekreftelse på mail, dette ble etterspurt. Etter ca 6 mail frem og tilbake der Ho.eroom svarte på alt jeg ikke spurte om fikk jeg beskjef om at de ikke kunne hjelpe meg. Fikk beskjed om sjekke fakturaen på Elpy, men det visste ikke jeg siden jeg ikke hadde fått bekreftelse.
  Deretter gikk trekket på hammocken i stykker. Homeroom ville ha det i retur for å vurdere om skaden var min skyld. Etter flere mail frem og tilbake fikk jeg returseddel og trekket ble sendt for vurdering. Deretter knyst. Etter halvannen måned tok jeg kontakt for å høre om de var ferdig å vurdere skaden, fikk beskjed om at dersom jeg skulke ha penger tilbake lå disse i Elpy. Ga beskjed om at jeg ikke skulle ha penger, men nytt trekk. Fikk automatisk svar om at det ville ta lang tid før jeg fikk svar. Etter to uker tok jeg kontakt igjen, men fikk kun automatisk svar.
  Tok deretter kontakt med Homeroom facebook som ville hjelpe meg (takk for rask hjelp, som dessverre ikke løste problemet) Fikk beskjed om at Homeroom hadde trukket fra beløpet på fakturaen, men denne var jo allerede betalt før jeg sendte returen. Fikk da beskjed om å kontakte et svensk nummer dersom pengene ikke lå til utbetaling på Elpy. Sjekket Elpy, ingen penger.
  Jeg vil kun ha nytt trekk i retur. Nå har jeg sendt ny mail der jeg fikk automatisk svar.
  Dessverre kommer jeg aldri til å handle fra dem igjen og anbefaler heller ingen andre å gjøre det. Varene er fine, men skulle det være noe - så står du der uten hjelp. Homeroom fremstår svært upålitelig og useriøst.

  Av: Jeanette17-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Styr unna!

  Ventet i 2,5 mnd på et sofabord og ingenting kommer. Umulig å få kontakt med kundeservice og når man endelig kommer gjennom så kan ingen hjelpe deg eller gi deg svar.

  Av: Annette Christine Breivik13-08-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Ikke pålitelig

  Selger varer som er utsolgt. Uryddig og lite profesjonelt. Ikke fått tilbake penger for produkt de ikke kunne levere etter 16 dager. Fikk to uker etter betaling beskjed om at varen var utsolgt. Anbefales ikke

  Av: Cecilie14-07-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Homeroom

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Homeroom et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Homeroom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.4/10, hvor 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Homeroom?

  Homeroom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Handelsvarer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Homeroom nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!