NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Grønt Fokus

  Vurderinger Grønt Fokus

  Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og kanskje dyrke grønnsaker litt. For å nyte av planter til og med om vinteren vil du kanskje ha sin egen vinterhage. Hvis du har et lite drivhus er det mye lettere å dyrke grønnsaker, og dessuten kan du få tidligere din første høst og plokke dine egne tomater til sent på høsten. Og noen ganger lurer du på om hvor kan du å kjøpe alt nødvendig for det. Et av selskapene som tilbyr vinterhager, hagestuer og drivhus er Grønt Fokus. Men ikke bare det. Her kan du skaffe også garderober og solskjerming. Allikevel les ført noen av vurderniger om selskapet her for å finne ut om du kan ha tillit til det. Hvor lang tid tar det for leveringstjenesten til Grønt Fokus å levere dig din bestilling? Hva kan du vente fra deres kundeservice? Er de hensynsfulle nok for å løse dine problemer og svare på dine spørsmål? Bare de kundene som har allrede kjøpt noe hos Grønt Fokus kan svare på disse spørsmålene.

  Se denne videoen om Norges flotteste drivhushage

  Om Grønt Fokus

  Grønt Fokus var grunnlagt i 1992. Siden starten har selskapet satset på å fylle kundenes uterom. Det var drivhus og drivhusprodukter. De var også konsentert på videreutvikling av disse produktene i forhold til barske norske klima. I en lengre periode leverte selskapet innhold til drivhus, som småplanter og frø. Og litt etter litt styrket firmaets posisjon i drivhusmarkedet seg. Sortimentet ble samtidig utvidet med hagestuer. I år 2000 startet firmaet egen nettbutikk. I 2010 traff Firmaet en avtale med Skånska Byggvaror, som i 2012 også overtok driften av Grønt Fokus. Grønt Fokus hovedkontor ligger i Songdalen kommune, nær Kristiansand. Selskapet har også fire butikker utenfor Kristiansand, på Alnabru i Oslo, på Forus utenfor Stavanger og i Os utenfor Bergen.


  Tjenester av Grønt Fokus

  Selskapet driver med vinterhager, hagestuer, drivhus, garderober og solskjerming. Alle selskapets produkter er tilgjenglige ikke bare på nett men også i butikker. Hvis du er i tvil, her kan du se hvordan sortimentet ser ut i virkeligheten. For å få forestilling om produkter, nye ideer og inspirasjon kan du bestille en gratis katalog ved å fylle opp et skjema. Her finner du masse informasjon om hagestuer, skyvedører, drivhus, anneks, boder og skyvedørsgarderober. Du har som kunde 5 års reklamasjonsrett på en vare. Uansett om du handler på nett eller i våre butikker har du 14 dagers angrerett(Åpent Kjøp). Hvis du har spørsmål ta kontakt med kundeservicen. Du kan ringe på telefon 38 18 18 18 eller send en e-post. Du har en mulighet å følge selskapets nyheter på Facebook og Instagram.

  Klager, vurderinger og tips for Grønt Fokus

  Hvis du allerede eier noen av selskapets podukter fortell oss om din erfaring med dem. Trives dine planter i deres vinterhager og drivhus? Er du fornøyd med leveringstjenesten og kundeservice av Grønt Fokus? Vennligst skriv din kundeanmeldelse og fortell historien din.

  Grønt Fokus
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Treige og useriøse

  Venter fortsatt på en leveranse, er på dag 22 nå. Når man etterlyser varene og lurer på hvorfor det tar så lang tid, så kommer de med ufine kommentarer og svar! Styr unna for all del!

  Av: Jørgen Paulsen27-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Grønt Fokus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Grønt Fokus et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Grønt Fokus. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Grønt Fokus?

  Grønt Fokus opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Grønt Fokus nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!