Goalinn

Alle kundeanmeldelser

Goalinn

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Miriam
Som veldig mange andre norske barn, så er fotball veldig populært i mitt hjem. De skal ha fotballsko, baller, mål og drakter og mye annet i tillegg. Når man kjøper i norske butikker blir det fort l...Les mer
O
Odd
Dette er ikke en norsk nettbutikk og de informerer ikke om at produkter sendes fra utlandet, under kjøpsprosessen. Det medfører at alle varene blir 25% dyrere enn oppgitt + tollbehandlingen. Les mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Barna ble veldig glade!

  Som veldig mange andre norske barn, så er fotball veldig populært i mitt hjem. De skal ha fotballsko, baller, mål og drakter og mye annet i tillegg. Når man kjøper i norske butikker blir det fort litt dyrt, så da var lettelsen min ganske stor når jeg oppdaget Goalinn. De har rett og slett et veldig godt utvalg, og prisene er også veldig bra, til min glede! Jeg har anbefalt det til alle venner og familie som har det samme problemet som meg, og alle har blitt veldig glade i å handle der.
  Det kommer jeg til å gjøre snart igjen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bikeinn

  Dette er ikke en norsk nettbutikk og de informerer ikke om at produkter sendes fra utlandet, under kjøpsprosessen. Det medfører at alle varene blir 25% dyrere enn oppgitt + tollbehandlingen.


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Goalinn

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på de som ønsker å bli profesjonelle, eller som allerede er det, men bare de som har det som en hobby. Det er millioner verden over, og alle disse trenger en butikk å vende seg til, som har utstyret de har behov for. Da er Goalinn et utmerket utgangspunkt som du kan bruke for alle dine behov. Så la oss se på hva de tilbyr og det du kan kjøpe der. 

Om Goalinn
Goalinn er del av et større selskap som har navnet Tradeinn som leverer til veldig mange land over hele verden. Ved å se på leveringskartet deres så virker det bare som om at visse områder i Afrika de eneste stedene de ikke leverer. Tradeinn har også andre lignende butikker som Goalinn under seg, men med andre tema, hvor stort sett alle involverer en form for sport. Det Goalinn gjør, og som man enkelt kan kontrollere, er å love markedets laveste pris for det produktet du er ute etter. Det er kanskje en side du ikke har hørt så mye om før, men når du besøker den, og ser alt det de har å tilby, så kommer du nok til å bruke din til alle fotballsbehov du måtte ha!

Hva slags produkter som finnes på Goalinn
Når det kommer til slike butikker som spesialiserer seg innen et felt så er det heller et mer betimelig spørsmål å stille hva de ikke har tilgjengelig. Da de fokuserer kun på fotball så er utvalget deres veldig stort. Det betyr alt fra fotballsko, offisielle drakter, baller og utstyr til keepere. Ikke bare det, men mye av det de har er originalt, så du kommer til å finne saker her fra selskap som for eksempel Adidas og Nike, bare for å nevne to eksempler. Det øker jo sjansene betraktlig for at du kommer til å finne akkurat det du vil ha, om de har mange ulike merkevarer tilgjengelig. Med hundretusenvis av produkter så er nok sjansene store for at du kommer til å finne det du er ute etter, og det er jo det man er ute etter hos en slik butikk. 

Er Goalinn til å stole på?
Dette blir da bortimot det viktigste spørsmålet en kan stille om Goalinn da alt annet virker å være veldig bra. Det finnes mange sider som selger "offisielle" fotballutstyr, helt til det viser seg at det ikke er det, og at kvaliteten på tingene du har kjøpt er dårlig. Det spørsmålet ønsker vi da å stille dere som har kjøpt hos Goalinn, eller som kjenner noen som har gjort det. 

Har du, eller de, vært fornøyd med varen du har fått. Har den vært av kvaliteten lovet eller har det vært en forfalskning. Og om du er veldig fornøyd med ditt kjøp vil vi at du også nevner det til oss. Så skriv og hjelp andre som er ute etter svar.


Goalinn reklame med Luis Suarez