NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Flinkbisk

  Om du har et husdyr eller kjæledyr så vet du hvor glad man blir i det. Uansett om det er en fugl, hund eller katt, de blir som en del av familien. Det er tross alt en grunn til at hunden er menneskets beste venn! Det betyr også at man må ta vare på hunden, da de fortjener bare det beste. For å gjøre det så må man finne en butikk som selger det beste. Flinkbisk er en nettbutikk for hunder som påstår at de gjør det. La oss gå inn litt nærmere og se om det er sant eller ei!

  Om Flinkbisk

  Flinkbisk er ikke en vanlig hundebutikk, selv om en kanskje skulle tro det. Nei, her selges det hundeesker, altså gift boxes for hunder og er utrolig populært blant hundeeiere. Flinkbisk ble lansert i 2015 og har vokst raskt siden da. Det er mye på grunn av hva de leverer så klart. Så er også navnet noe som sannsynligvis gjør at de havner høyt oppe på Googlesøk. Passende nok så er alle de som er på eiersiden og som driver Flinkbisk gale etter hunder selv og selve prinspippet med Flinkbisk er å gi den en belønning om den har oppført seg bra. Derav navnet også. Det er et konsept det er enkelt å stille seg bak, da vi alltid vil gi våre bisker en belønning, så Flinkbisk har gjort hele den prosessen mye enklere. La oss se på hvordan de gjør det.

  Hvordan Flinkbisk fungerer

  Det Flinkbisk krever av deg er informasjon om hunden din. Hva den heter, hvor stor den er, hvem du er og hvor du bor. Det er ganske enkelt. Når du har fyllt i den informasjonen så får du leveransen i posten, og om du vil så kan du lage et abonnement, hvor du får pakker sendt jevnt og trust. Hva pakken inneholder avhenger på hva du har fyllt i, men det pleier vanligvis å være leker for hunden, godsaker som de liker å tygge på og annet lignende. Du får det tilsendt hver måned og det er heller ingen bindingstid. Som sagt, det er et veldig enkelt prinsipp, og angående prisen varierer den. Som et eksempel reklamerer de både for sommerpakken og adventspakken for jul samtidig, med ulike priser. Det eneste du må gjøre, hvis du vil stoppe abonnementet, er å gjøre det før den 15. så du ikke får pakken for neste måned.

  Kvalitet og klager om Flinkbisk

  Det vi er ute etter her er meningene til de som har brukt Flinkbisk. Vi er nysgjerrige på om dere var fornøyde med kvaliteten på varene de sendte. Og om det var vanskelig å stoppe et eventuelt abonnement. Slike ting er viktige når en skal vurdere den typen tjeneste som Flinkbisk er, og vil mer enn gjerne lese hva dere har å si.

  Var produktene gode for hundene og var du fornøyd med prisen kontra det du fikk tilsendt? Skriv inn til oss og hjelp andre som vurderer å tegne abonnement hos Flinkbisk!


  Sommerpakken fra Flinkbisk

  Flinkbisk
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Flinkbisk

  Din rangering

  FAQ

  Er Flinkbisk et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Flinkbisk. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Flinkbisk?

  Flinkbisk opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Flinkbisk . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!