Ferner Jacobsen

Alle kundeanmeldelser

Ferner Jacobsen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Ferner Jacobsen

Det er alltid greit å ha en avslappet stil, og la klærna bare på en måte henge på deg. Men det er dessverre ikke noe som alltid passer seg, og noen ganger må man forandre på det og ta på seg noe finere. Det er ikke ofte vi vanlige mennesker behøver å ta på oss en dress, men når vi må så er det jo greit å ha den så fin som mulig, eller hva? Det er ikke akkurat få butikker der ute som tilbyr fine klær, men mange har ofte sin egen favoritt, uansett hvem det måtte være. Sånn sett kan jo Ferner Jacobsen være enda et alternativ. Dette er en klesbutikk for alle, men hvor fokuset er på en litt mer elegant stil enn andre butikker. Det må det jo definitivt få være plass til? Om det høres interessant ut så les gjerne videre!

Informasjon om Ferner Jacobsen
Ferner Jacobsen får navnet sitt etter grunnleggeren, Ferner Jacobsen! Det er et fornavn man ikke ser så ofte, og det er det en grunn til. Fordi Ferner Jacbosen, butikken, har eksistert siden 1916, og det er ganske mange ting fra den tiden som ikke lenger er så populært, om det i det hele tatt eksisterer. Siden da har butikken vokst, fra å ha en omsetning på litt over 2 kroner den første dagen, til å bli en millionbedrift hundre år senere. Som sagt, dette er butikken for deg når du vil se litt mer elegant ut, som blant annet tilbyr en tjeneste for målsøm. Det koster litt ekstra, men du kommer til å se mye bedre ut enn om du bruker en masseprodusert dress om er i din størrelse. Noe som forsåvidt gjelder for både kvinner og menn.

Hva du kan kjøpe hos Ferner Jacobsen
Selv om mye av fokuset vårt har vært på dresser så er ikke det alt de selger. Det finnes jo visse butikker som gjør det, men det er ikke tilfellet her. Og det er heller ikke slik at de lager produktene selv, så du kjøper merkevarer, som Eton, Jacob Cohen og Calvin Klein. Og som du ser ved disse navnene så er kvaliteten skyhøy, og prisen er jo deretter, naturligvis. Selve kategoriene de selger i er veldig mange, og dekker bortimot alle behov du måtte ha. Kanskje utenom sportstøy, men det er vel noe en forventer med en slik butikk. Selv om de selger badetøy, så det er vel ikke helt presist det heller. Generelt er dette en svært fin butikk å handle fra, og en butikk som gir deg en følelse av eksklusivitet og eleganse som mange er ute etter. Da kan det jo være verdt å se hva de selger for noe?

Erfaringer med Ferner Jacobsen
Har du handlet hos Ferner Jacbosen tidligere vil vi gjerne vite hva du syntes, og om du er fornøyd med produktene du kjøpte. Skriv til oss og fortell, slik at våre andre lesere får så mye informasjon om denne butikken som det er mulig å få.


Tips om slipsknytning fra Ferner Jacobsen