NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ferner Jacobsen

  Det er alltid greit å ha en avslappet stil, og la klærna bare på en måte henge på deg. Men det er dessverre ikke noe som alltid passer seg, og noen ganger må man forandre på det og ta på seg noe finere. Det er ikke ofte vi vanlige mennesker behøver å ta på oss en dress, men når vi må så er det jo greit å ha den så fin som mulig, eller hva? Det er ikke akkurat få butikker der ute som tilbyr fine klær, men mange har ofte sin egen favoritt, uansett hvem det måtte være. Sånn sett kan jo Ferner Jacobsen være enda et alternativ. Dette er en klesbutikk for alle, men hvor fokuset er på en litt mer elegant stil enn andre butikker. Det må det jo definitivt få være plass til? Om det høres interessant ut så les gjerne videre!

  Informasjon om Ferner Jacobsen

  Ferner Jacobsen får navnet sitt etter grunnleggeren, Ferner Jacobsen! Det er et fornavn man ikke ser så ofte, og det er det en grunn til. Fordi Ferner Jacbosen, butikken, har eksistert siden 1916, og det er ganske mange ting fra den tiden som ikke lenger er så populært, om det i det hele tatt eksisterer. Siden da har butikken vokst, fra å ha en omsetning på litt over 2 kroner den første dagen, til å bli en millionbedrift hundre år senere. Som sagt, dette er butikken for deg når du vil se litt mer elegant ut, som blant annet tilbyr en tjeneste for målsøm. Det koster litt ekstra, men du kommer til å se mye bedre ut enn om du bruker en masseprodusert dress om er i din størrelse. Noe som forsåvidt gjelder for både kvinner og menn.

  Smakebit på salget hos Ferner Jacobsen i Oslo

  Hva du kan kjøpe hos Ferner Jacobsen

  Selv om mye av fokuset vårt har vært på dresser så er ikke det alt de selger. Det finnes jo visse butikker som gjør det, men det er ikke tilfellet her. Og det er heller ikke slik at de lager produktene selv, så du kjøper merkevarer, som Eton, Jacob Cohen og Calvin Klein. Og som du ser ved disse navnene så er kvaliteten skyhøy, og prisen er jo deretter, naturligvis. Selve kategoriene de selger i er veldig mange, og dekker bortimot alle behov du måtte ha. Kanskje utenom sportstøy, men det er vel noe en forventer med en slik butikk. Selv om de selger badetøy, så det er vel ikke helt presist det heller. Generelt er dette en svært fin butikk å handle fra, og en butikk som gir deg en følelse av eksklusivitet og eleganse som mange er ute etter. Da kan det jo være verdt å se hva de selger for noe?

  Erfaringer med Ferner Jacobsen

  Har du handlet hos Ferner Jacbosen tidligere vil vi gjerne vite hva du syntes, og om du er fornøyd med produktene du kjøpte. Skriv til oss og fortell, slik at våre andre lesere får så mye informasjon om denne butikken som det er mulig å få.


  Tips om slipsknytning fra Ferner Jacobsen

  Ferner Jacobsen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Ferner Jacobsen

  Din rangering

  FAQ

  Er Ferner Jacobsen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ferner Jacobsen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ferner Jacobsen?

  Ferner Jacobsen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ferner Jacobsen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!