EQUIPMENT

Alle kundeanmeldelser

EQUIPMENT

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

EQUIPMENT

På leting etter luksuriøse nye klær, eller et lekkert nytt antrekk til kontoret? Å finne klær og antrekk er ofte slitsomt. Fra å finne den riktige butikken, til din størrelse, og til å finne noe som passer vår stil og kroppsfasong. Det er ikke alle klær og klesprodusenter som fungerer for alle. For noen er det ikke så alt for vanskelig, men for andre kan det være en slit. På en annen side er det gledelig å finne nye klesprodusenter som passer til akkurat det vi ønsker oss, fra stil til anledning. Equipment er en luksuriøs og ettertraktet klesprodusent av ettertraktede klær til hverdag eller til diverse anledninger. Der kan man enkelt finne et antrekk som transformerer oss til trendi og seriøse kontordamer, og ikke bare for å sitte i resepsjonen! Vil du finne ut mer? Da er det bare å lese videre. 

Om Equipment
Selskapet var opprettet i Paris i 1976 og selger fransk inspirert sofistikert og samtidig uanstrengt chic stil. Det er ingen informasjon tilgjengelig om hvem som eier og driver selskapet i dag. 

Produkter og Tjenester hos Equipment
How Equipment finnes man skjorter, kjoler, svetteklær, blazere, bukser, kortbukser, skjørt, og loungewear til kvinner. De har et stort utvalg av skjorter i forskjellige design, mønster, farger, finisher, og stoff som passer til forskjellige personligheter og anledninger. De har skjorter i forskjellige passformer som slim fit, klassisk fit og oversized fit, og man kan velge mellom solid farge, print, mønster, blomstret, stripete, polka dot og dyremønster. De har stiler som lange ermer, korte ermer, uten ermer og camisoles. Av kjoler har de mini, midi og maxi lengder og stiler. Varene er laget med høy kvalitets stoff som silke, og de har størrelser fra xxs til xl. Klærne er veldig fine og luksuriøse, men de er veldig dyre. En genser koster 245US dollar og det er ikke det dyreste de har. En kjole koster lett 400USD. Equipment tilbyr 30 dagers retur på ubrukte varer. De har ikke liste over internasjonale leveringskostnader på sin nettside med videresender kunder til Global-E sine vilkår og betingelser for levering og kostnader per land. Leveringstid kommer an på hvilken leveringsmetode som er valgt, men tar mellom 1-2 og 3-9 virkedager. 

Komplimenter, Klager og Tips til Equipment
Interessert i luksuriøse og ettertraktede fransk inspirerte klær? Kanskje du trenger et nytt antrekk til jobb, fest eller hverdag. Noe moderne og sofistikert. Da kan det hende at du liker Equipment. Om du har tidligere erfaring med selskapet vil vi gjerne høre fra deg. Hvordan var kvaliteten? Hadde de et stort utvalg? Hvordan var prisene, og leveringskostnaden? Hvordan er kundeservicen? Hadde de noe for alle, eller har de et minimalt utvalg av stiler? Hva enn du tenker om selskapet, om det er positivt eller negativt vil vi gjerne vite alt om din opplevelse. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell. Om dette er et selskap du ikke vil bestille fra igjen kan du si dette til andre slik at de ikke blir misfornøyde. Skriv en kundeanmeldelse her hos oss i dag for å hjelpe.