Desertcart

Alle kundeanmeldelser

Desertcart

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Desertcart

Ønsker du å kjøpe noe? Hvorfor gå til en butikk når du kan gjøre det hjemmefra? Netthandel har åpnet dører til et konsept som virket umulig før. Du kan nå se gjennom millioner av nettbutikker og finne varen du vil ha. Du kan finne mange elektroniske netthandelsselskaper, men det er vanskelig å velge den som er best for deg. Hvordan kan du vite om nettbutikken er pålitelig, og at du får den varen du er ute etter. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser fra folk som har allerede handlet fra det selskapet som du vurderer å handle fra. Det er viktig å lese forskjellige kundeanmeldelser, sånn at du er klar over selskapets svakheter og styrker. I denne anmeldelsen skal jeg skrive om e-handelsbutikken «Desertcart».

 

Om Desertcart?

Desertcart er en global e-handelsbutikk som ble grunnlagt nylig i 2014. Hovedkvarteret ligger i Dubai. Selskapet har gjort seg bemerket de siste årene. Den fikk en 4,6-stjerners vurdering på google av over 1000 brukere. Sentrene ligger i forskjellige deler av verden, for eksempel Storbritannia, USA og India. Dette gjør at de har en stor tilstedeværelse i verden, som gjør at de når ut til flere. Med over 100 millioner produkter, hevder Desertcart å bruke avansert teknologi for styring av forsyningskjeden. Mer enn 200 ansatte opererer i forskjellige sentre over hele verden.

 

Produkter og tjenester fra Desertcart?

Du kan finne nesten alt på Desertcart. Fra leker til husholdningsapparater, det er tusenvis av produkteri hver kategori. Du kan også finne ting som vil forbedre din utendørsopplevelse, som store telt, sammenleggbare campingstoler, liggeunderlag, bærbare ovner og mye mer. Når det gjelder innendørs moro, har de flere konsoller og datamaskiner tilgjengelig. Du kan finne Xbox, Playstation, osv. Selskapet selger også retro minikonsoller.

 

For duftelskere er det et stort utvalg i parfymeri. Dufter er tilgjengelige for menn, kvinner og unisex. Du kan også besøke den kosmetiske delen for å finne spennende og vakre tillegg. Det er trygt å si at butikken har noe for enhver smak. Hvis du liker å lese bøker, er det ett stort bibliotek. Det er mange produkter og maskiner for folk som er glad i å trene. For ikke å glemme den store samlingen av mobil- og datatilbehør.
Når det gjelder frakt, varierer gebyrene fra land til land. Imidlertid er det ingen leveringsgebyr for bestillinger over AED 250. Hvis du fant en feil i produktet, kompenserer Desertcart for det. Hvis feilen var fra produsenten, vill butikken hjelpe deg med å bytte varen. Hvis du vil returnere ett produkt, bør varen være i originalemballasjen. Desertcart vil enten betale deg hele refusjonsbeløpet eller lagre det som kreditt.
Har du sprøsmål til Desertcart, så kan du kontakte dem på live chat og på telefon +97145245555.

 

Komplimenter, klager og tips til Desertcart?

Har du kjøpt noe fra Desertcart? Hvordan var din erfaring? Fikk du varen slik du forventet at den skulle være? Var kundeservicen effektiv og hjelpsom? Var frakten så rask som selskapet lovet? Dette vil vi gjerne høre mer om i din kundeanmeldelse. Det er viktig å skrive om dine erfaringer og tilbakemeldinger, sånn at andre kunder for en formening om at Descrtcart er det rette selskapet for dem. Tilbakemeldingen din vil også forbedre Desertcart sine svake områder. Vi setter stor pris på din kundeanmeldelse.