NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DealeXtreme

  Det å handle på nettet er noe av det eneste vi har igjen, med tanke på at nesten hele verden er innestengt. Det har til og med kommet rapporter om at jorden vibrerer mindre siden folk ikke er ute like mye. Det sier sitt, og det er en slags gullalder for netthandel man er i nå, hvor sider som DealeXtreme kan gjøre en stor fortjeneste. Noe som er interessant å tenke på, siden dette er en butikk basert i Kina, men det er vel egentlig ikke noe som kommer hindre folk til å slå an på gode tilbud. Men det finnes mange slike butikker, så er det noe spesielt med DealeXtreme som gjør at du bør kjøpe der? Eller er det bare en god butikk, og nok et godt alternativ? La oss se litt nærmere på den!

  Litt fakta om DealeXtreme

  Slike butikker fra Kina er ikke akkurat uvanlige, men DealeXtreme er kanskje en av de som har kommet først på markedet. Lansert helt tilbake i 2005, med en plan om rette seg direkte mot kjøperen. Noe som har funket ganske bra kan man si, da de har over en million kunder, og produkter fra 3000 leverandører. Hele greia med denne butikken er Extreme, som ligger i navnet, noe som innebærer en ekstrem garanti, ekstremt utvalg, ekstrem erfaring og ekstrem service. Det setter jo et ganske høyt forventningsnviå, som kanskje er vanskelig å nå? Samtidig er det klart at de har et veldig stort og godt utvag, noe som er veldig viktig for kunder, og det, kombinert med faktum at prisene fra Kina er mye lavere enn i Norge, så har man en vinner med DealeXtreme.

  SCAMMED on Deal Extreme...

  Hva du kan kjøpe hos DealeXtreme

  Om du har kjøpt fra en slik side før så vet du nok hva du kan forvente. Hos DealeXtreme selger de i nesten alle kategorier du kan tenke deg, alt fra telefoner til hårprodukter, fra bilutstyr til sikkerhetsprodukter. Med tanke på at de har ganske mye å leve opp til så er det greit å se at de i det minste selger mange ulike produkter, og at deres sortiment er stort. Noe som er verdt å vite er at produktene som selges hos DealeXtreme, og da tenker vi spesielt på elektronikk, er ofte av samme kvalitet som de man finner i Norge. Den eneste forskjellen er at man i denne butikken har kuttet ut mellommannen, noe som senker prisen betydelig, i tillegg til at man ikke har satt de dyre merkene på dem, som iPhone eller Samsung. Da kan det jo være verdt å ta et forsøk på et av deres produkter, og se om du liker kvaliteten?

  Erfaringer med DealeXtreme

  Det er alltid en viss skepsis ved det å handle fra Kina, men ofte er den ubregunnet. Uansett så vil vi gjerne lese om erfaringene til de av dere som har kjøpt noe fra DealeXtreme, bra eller dårlig, så våre andre lesere får så mye informasjon så mulig om denne butikken fra Kina.


  Eksempler på produkter du kan kjøpe hos DealeXtreme

  DealeXtreme
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om DealeXtreme

  Din rangering

  FAQ

  Er DealeXtreme et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DealeXtreme. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DealeXtreme?

  DealeXtreme opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DealeXtreme . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!