Daniel Wellington

Alle kundeanmeldelser

Daniel Wellington

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Daniel Wellington

En klokke er noe av det som kan hjelpe deg optimalisere anntrekket ditt, men dette stemmer kun om du har den rette klokken. Noen klokker vil ikke passe, og kan føre til at hele looken blir feil. Dette er en av grunnene til at det er viktig å vite hvor du skal handle klokker som både er gode og ser bra ut. Basert på hva du er ute etter, vil det være ulike butikker som kan dekke dine behov. Noen er ute etter et design som minner mer om en Rolex-look, andre vil heller ha et mer klassisk og minimalistisk design. Et av selskapene som kan levere dette simple, men likevel stilige designet er Daniel Wellington. Disse klokkene er for deg som er ute etter en elegant, men samtidig clean look. Om du er usikker på om Daniel Wellington klokker er noe for deg anbefaler vi at du leser gjennom ærlige kundeanmeldelser der du får svar på alle spørsmål du måtte ha. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse før du bestemmer deg for om du ønsker å handle hos dette nettstedet.

Om Daniel Wellington
På en tur møtte grunnleggeren Filip Tysander en spennende britisk gentleman med en plettfri, men upretensiøs stil, som var særlig glad i å bruke gamle klokker. Disse klokkene skal ha vært veldig spesielle, med, værbitte NATO-stropper, og hans navn? Daniel Wellington. Filip lot seg inspirere av denne mannen, og bestemte seg for å lage sin egen linje med klokker. Det klassiske designet var minimalistisk og raffinert med utskiftbare stropper med en bred appell. Nå noen år senere er denne typen design fortsatt en viktig del av det som gjør Daniel Wellington klokkene veldig spesielle. Langsomt men sikkert ble det skapt en vakker klokke. Klokken var tynn, raffinert og helt perfekt rund. Den var minimalistisk, uten for mange funksjoner. Den tradisjonelle klokken hadde et rent design, og passet sammen med både den fargerike NATO-remmen og den elegante lærremmen. Selskapet tror at denne kombinasjonen vil appellere til nesten alle med sans for klassisk og tidløs design, som også har en interesse for klokker. På nettsiden finner du minimalistiske klokker, halskjeder, øredobber, ringer og annet tilbehør. Selskapet beskriver kolleksjonene som uformelle, stilfulle og elegante, og de legger til at det er et førstevalg blant menn og kvinner over hele verden. Du finner klokker i rustfritt stål med en sølvfinish, raffinert roségull eller med gullbelegg.

Produkter av Daniel Wellington
Daniel Wellington-kolleksjonene består av en rekke kombinasjoner. Selskapet hevder at dette umiddelbart vil gi antrekket den siste touchen. Om du kjøper noe hos Daniel Wellington vil du få gratis frakt om du handler for over 350kr. Du vil også få to års garanti på produktet du kjøper. Selskapet har en kundeserviceavdeling som er klar til å hjelpe deg om du skulle møte på problemer, eller om du bare har spørsmål og trenger veiledning. Du kan kontakte selskapet på mail, eller sjekke ut FAQ delen, der du finner svar på vanlige spørsmål. Sannsynligheten er stor for at du vil finne svar på det du lurer på der, ettersom at andre kanskje har spurt om det samme før deg.

Les tips om netthandel.

Erfaringer med Daniel Wellington
Har du noen gang prøvd ut produkter eller tjenester av Daniel Wellington? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Fant du det du lette etter? levde produktene opp til dine forventninger? Møtte du noen problemer? Ville du anbefalt Daniel Wellington til en venn eller et familiemedlem? Kommer du til å handle hos dem igjen? Hva har du å si om selskapets kundeservice? Hvordan var prisene på produktene? Del din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse. På denne måten kan du hjepe potensielle kunder finne ut om dette er et selskap de kan stole på eller ikke. Din tilbakemelding blir satt pris på. Takk for at du tok deg tid.