NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cooper's Candy

  Dete er ikke mye som er bedre enn godteri, spesielt om du er litt yngre. Mange små vil heller spise godteri enn å spise skikkelig mat, og det er jo ikke så rart! Før i tiden måtte man jo til kiosken eller butikken for å handle, mens i dag kan man bare bestille direkte fra mobilen. Spesielt nyttig er det jo om det er visse ting du liker som ikke finnes i butikken. Mange er jo glade i potetgull fra Sverige blant annet, og da kan du faktisk gå inn på Cooper's Candy og bestille. Ikke hørt om før? Det er ikke overraskende, men om du er glad i godteri og mye annet sånt så bør du kanskje lese videre? Kanskje du finner noe nytt, eller en gammel klassiker du hadde glemt helt? Ingenting er umulig, og sukkersuget kommer du garantert til å få!

  TIng å vite om Cooper's Candy!

  Da du kan finne potetgull fra Sverige i butikken er det ikke så overraskende å finne at dette er en svensk butikk. Det virker som våre svenske naboer er enda mer glade i godteri enn oss, og det virker nesten som at de har en hel industri rundt det, noe som er gøy! De har sitt hovedkontor i Kista, og selger ulike typer av godteri. Blant annet har de amerikansk, britisk, japansk og svensk godteri. For mange er det kanskje japansk godteri som er mest interessant, om enn for å finne ut hvordan det smaker og hva det er. Når du bestiller godteri er det kanskje like greit å bestille for høyere summer, og om du bestiller for over 1000 kroner får du gratis frakt også. I tillegg er leveringen rask og tollfri, så det er ingen ekstra betalinger du må gjøre.

  Guide til handel fra utenlandske nettbutikker: Dette må du passe deg for!

  Mye forskjellig godteri å kjøpe

  Det er imponerende mye ulikt å kjøpe hos Cooper's Candy, foruten kun godteriet de selger. Fokuset i butikken har jo ligget først for godteri, men det er tydelig at de har utvidet sortimentet sitt, ganske mye også. De har jo tross alt over 3000 produkter på lager, i kategorier som går fra Godteri, Mat, Løsvektsgodteri, Snacks, Leketøy, Drikke og mye annet. Utvalget er på mange måter komplett fo ren som liker å handle i slike butikker, og om du vil kan du jo også kjøpe en liten gave om du har et barn. Det er jo perfekt, både godteri og gave! Som sagt ovenfor, om du går inn på Cooper's Candy er det store sjanser for at du vil bli sugen på godteri, noe som er kanskje aller verst om det er sent på kvelden og du ikke har noe å tygge på.

  Har du kjøpt fra Cooper's Candy?

  Om du har er det sånn at vi ser frem til å lese om dine erfaringer og dine innspill. Det er det sikkert mange andre som også er, og da ønsker vi at du skriver til oss og deler med deg. Det er det mange som kommer til å sette pris på, så ikke nøl!


  Fire Noodle Challenge hos Cooper's Candy

  Cooper's Candy
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Treig levering

  Godt utvalg og gode priser. Bare synd leveringen tar så lang tid. Bestilte med express levering, men det tok likevel 5 dager før pakken ankom (mandag til fredag) så det var totalt bortkastet. Skjønner at utenlands sendinger bruker lengre tid, men jeg bestilte søndagen og pakken ble ikke registert før tirsdag. Når jeg bestiller express forventer jeg at pakken blir pakket og innregistert som sending innen 24 timer.

  Dør: Marianne Langaas07-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Cooper's Candy

  Din rangering

  FAQ

  Er Cooper's Candy et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Cooper's Candy. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Cooper's Candy?

  Cooper's Candy opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Cooper's Candy . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!