NorskeAnmeldelsetittel

  Anmeldelser Coolshop

  Er du opptatt av at varene du kjøper på nettet skal være så billige som mulig? At pris er det viktigste salgsargumentet for at du skal handle hos en spesifikk nettbutikk? Kanskje liker du å handle flere ting fra ulike kategorier så du slipper å lete og bestille fra flere forskjellige nettbutikker? Nettbutikken Coolshop selger svært mye forskjellig i alle mulige kategorier, i tillegg til en svært god pris. Er du på utkikk etter en unik gave til en venn som har alt? Eller behøver du en ny støvsuger men du vil helst slippe bryet med å reise til en fysisk butikk? Kanskje er du blant dem som fortsatt ønsker å eie fysiske kopier av dataspill og leter etter et billig, men bra utvalg? Coolshop kan muligens hjelpe deg med å velge gjennom deres nettbutikk og outlet. Sjekk ut andres anmeldelser her for å se om Coolshop kan ha produktene som du leter etter.

  Om Coolshop
  Coolshop er en dansk nettbutikk som ble startet i 2003 med mål om å selge dataspill til en billigere penge enn de tradisjonelle butikkene gjorde før nettbutikker ble populært. Tanken var at om man kjøper inn svært store partier med spill så kan man unngå fordyrende mellomledd og derfor ha de laveste prisene. Coolshop har en filosofi som de kaller «De magiske fem bud» som indikerer at de ønsker å være best på både «pris, service, informasjon, trygghet og utvalg». De har til enhver tid 500.000 spill på lager, som i tillegg kan sendes ut samme dag som de blir bestilt.

  Produkter og tjenester
  Coolshop selger i dag mye mer enn bare dataspill. Selv om dette fortsatt er hovedfokuset, så tilbyr de dessuten leker, elektronikk, interiørprodukter, hageprodukter, kosmetikk, babyprodukter, sportsprodukter og verktøy. Litt av hvert og for alle med andre ord. De tilbyr prisgaranti som innebærer at dersom du kan vise til at en annen butikk selger enn vare for billigere enn tilsvarende vare hos Coolshop, så prismatcher de denne prisen for at du skal bli fornøyd som kunde hos dem. Dersom du finner varen du kjøpte for inntil 14 dager siden hos Coolshop, et annet sted for en billigere pris, kan du få erstatning fra Coolshop i form av rabattpoints. Rabattpoints er poeng som du samler opp for hver gang du handler hos Coolshop som du kan bruke for å få rabatt på ditt neste kjøp. Coolshop har alltid gratis frakt uten unntak, prisen du ser på produktet er prisen du ender opp med å betale, ingen ekstra kostnader. Meld deg på deres nyhetsbrev fra hjemmesiden deres for å få oppdateringer og butikkens nyheter i innboksen din. Ønsker du å kontakte Coolshop med spørsmål? Da kan du sende dem en epost til denne adressen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Coolshop
  Har du handlet hos Coolshop? Da vil vi gjerne høre din mening om denne nettbutikken, uansett om det er gode eller dårlige erfaringer. Var det enkelt å bestille fra hjemmesiden deres? Er du fornøyd med varene du mottok i posten, levde de opp til forventningene dine slik de framsto i nettbutikken? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del din erfaring om Coolshop for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre om Coolshop? Les anmeldelsene om Coolshop her for å se om denne nettbutikken har produktene som passer for deg. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Fraktguiden: verktøy for nettbutikker

  Coolshop
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  3
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Coolshop = Foolshop

  Dårligste kundeopplevelsen jeg noen gang har hatt. Handlet inn julegave til min far på Black Friday (27. november 2020). Produktet skulle leveres innen 7-9 dager. Da produktet ikke dukket opp kontaktet jeg selskapet. Fikk beskjed om at de ikke hadde produktet. Et produkt kjøpt og betalt for, som de selger uten å informere om at produktet faktisk ikke er å oppdrive før i 2021. Har nå sendt en rekke e-poster til selskapet, men får beskjed om at jeg kan heve kjøpet, at Norske regler ikke gjelder da de er et dansk selskap, etc etc. Senest i dag var jeg i kontakt med dem, men nok en gang mottar man ikke svar på (A) når jeg kan forvente at produktet er levert til meg, (B) hvorfor de selger produkter de tilsynelatende ikke har belegg for å selge, og (C) ingen form for beklagelse og/eller tilbud om kompensasjon. Dette er svindel og bedrag, mens de sitter og håver inn renter på penger man betaler for produkter de ikke makter å levere.

  Dør: ola@nordmann.no15-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Ikke bestill julegaver her!

  Bestilte varer 30 nov. Fikk melding fra postboks om innmeldt pakke den 2 des. Postordre har pr 9 des. Enda ikke mottatt noen pakke fra Coolshop.no

  Dør: Trude straume 09-12-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Coolshop

  Din rangering

  FAQ

  Er Coolshop et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Coolshop. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Coolshop?

  Coolshop opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Coolshop . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!!