NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Coolshop

  Er du opptatt av at varene du kjøper på nettet skal være så billige som mulig? At pris er det viktigste salgsargumentet for at du skal handle hos en spesifikk nettbutikk? Kanskje liker du å handle flere ting fra ulike kategorier så du slipper å lete og bestille fra flere forskjellige nettbutikker? Nettbutikken Coolshop selger svært mye forskjellig i alle mulige kategorier, i tillegg til en svært god pris. Er du på utkikk etter en unik gave til en venn som har alt? Eller behøver du en ny støvsuger men du vil helst slippe bryet med å reise til en fysisk butikk? Kanskje er du blant dem som fortsatt ønsker å eie fysiske kopier av dataspill og leter etter et billig, men bra utvalg? Coolshop kan muligens hjelpe deg med å velge gjennom deres nettbutikk og outlet. Sjekk ut andres anmeldelser her for å se om Coolshop kan ha produktene som du leter etter.

  Om Coolshop
  Coolshop er en dansk nettbutikk som ble startet i 2003 med mål om å selge dataspill til en billigere penge enn de tradisjonelle butikkene gjorde før nettbutikker ble populært. Tanken var at om man kjøper inn svært store partier med spill så kan man unngå fordyrende mellomledd og derfor ha de laveste prisene. Coolshop har en filosofi som de kaller «De magiske fem bud» som indikerer at de ønsker å være best på både «pris, service, informasjon, trygghet og utvalg». De har til enhver tid 500.000 spill på lager, som i tillegg kan sendes ut samme dag som de blir bestilt.

  Produkter og tjenester
  Coolshop selger i dag mye mer enn bare dataspill. Selv om dette fortsatt er hovedfokuset, så tilbyr de dessuten leker, elektronikk, interiørprodukter, hageprodukter, kosmetikk, babyprodukter, sportsprodukter og verktøy. Litt av hvert og for alle med andre ord. De tilbyr prisgaranti som innebærer at dersom du kan vise til at en annen butikk selger enn vare for billigere enn tilsvarende vare hos Coolshop, så prismatcher de denne prisen for at du skal bli fornøyd som kunde hos dem. Dersom du finner varen du kjøpte for inntil 14 dager siden hos Coolshop, et annet sted for en billigere pris, kan du få erstatning fra Coolshop i form av rabattpoints. Rabattpoints er poeng som du samler opp for hver gang du handler hos Coolshop som du kan bruke for å få rabatt på ditt neste kjøp. Coolshop har alltid gratis frakt uten unntak, prisen du ser på produktet er prisen du ender opp med å betale, ingen ekstra kostnader. Meld deg på deres nyhetsbrev fra hjemmesiden deres for å få oppdateringer og butikkens nyheter i innboksen din. Ønsker du å kontakte Coolshop med spørsmål? Da kan du sende dem en epost til denne adressen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Coolshop
  Har du handlet hos Coolshop? Da vil vi gjerne høre din mening om denne nettbutikken, uansett om det er gode eller dårlige erfaringer. Var det enkelt å bestille fra hjemmesiden deres? Er du fornøyd med varene du mottok i posten, levde de opp til forventningene dine slik de framsto i nettbutikken? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del din erfaring om Coolshop for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre om Coolshop? Les anmeldelsene om Coolshop her for å se om denne nettbutikken har produktene som passer for deg. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Fraktguiden: verktøy for nettbutikker

  Coolshop
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Coolshop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Coolshop et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Coolshop. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Coolshop?

  Coolshop opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Coolshop nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!