NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Christiania Glasmagasin

  Om det er noe du skal som gjør julefeiringen litt finere i år, om du har invitert venner og familie til middagen og du vil duke det litt vakrere enn vanlig, så er Christiania Glasmagasin et naturlig stoppested for deg. Der finner du bortimot alt du trenger til hjemmet for å gjøre det litt finere, men samtidig beholde det praktisk. Christiania Glasmagasin er en av de mest berømte butikkene vi har i Norge, og når du ser på hva de selger så er ikke det så rart. Bli med oss om du ønsker å lære litt mer om denne gamle giganten i norsk industri.

  Om Christiania Glasmagasin

  Christiania Glasmagasin er eldre enn det du sannsynligvis tror, da de har historie som går helt tilbake til 1739, da forløperen Det Kongelige Norske Compagni ble grunnlagt. Det var dog i 1750 at selskapet ble tatt over av norske eiere, og man begynte å lage produktene som Hadeland og Biri, da man begynte å spesialisere seg på glass. Siden da har det bare vokst og vokst og har vært veldig viktig for norsk industri og for eksport også, da produktene de lages selges i mange land. Selv om de i starten laget glassprodukter, så har de nå utvidet seg mye, og selger nesten alt du trenger til hjemmet. Og nå har de faktisk to ulike butikker, en som heter Christiania Glasmagasin og en som heter Christiania Belysning

  Hva du kan kjøpe hos Christiania Glasmagasin

  Det som er så fint med butikker som dette er at de selger alt du trenger på et sted. Om det er ting til kjøkkenet du er ute etter finner du det her, steker, panner, gryter og annet. Alt med et fint og stilrent design så klart, så du vet at folk kommer til å kjenne igjen kvaliteten når du byr de på middag. Det er jo det handler om også, litt i hvert fall, at du vil imponere gjestene dine med kvaliteten fra Christiania Glasmagasin. Ellers så kan du jo like godt bare servere med papptallerkener. De har massevis av kjøkkenprodukter, serveringsutstyr, bestikk, og ikke minst til interiør. Om du virkelig vil så kan du innrede mye av hjemmet ditt med Christiania-butikkene, noe mange har gjort før deg. I tillegg så selger de produkter fra andre varemerker på Christiana Glasmagasin også, så om det er noe som mangler, kan du alltids sjekke utvalget der.

  Tilfredse kunder hos Christiania Glasmagasin
  Selv om Christiania Glasmagasin er kjent og kjært for mange så er det ikke helt umulig at det finnes noe å klage på. Her får alle muligheten til å si sin mening om denne butikken, uansett om det er negativt eller positivt. Fikk du et glass som var sprukket, og fikk ikke hjelp av kundeservice vil vi vite det. Men om du kjøpte bestikk der og fikk skryt av dine gjester vil også vite om det.

  Så alt er tillatt er av meninger og vi vil at dere hjelper andre som ønsker å kjøpe hos Christiania Glasmagasin.


  Hvordan Norgeskoppen lages

  Christiania Glasmagasin
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  dårlig kundeservice og dårlig forpakning

  Dårlig kundeservice. Jeg fikk tallerkene i veldig skiten innpakning, så kunne ikke gi den som gave, og en tallerken ble knust på kanten, de var enige at esken til tallerkenene ikke var i akseptabel stand. Jeg fikk ikke svar, hva er årsak, om det skjedde i lager eller under transport. Det var helg, så jeg kunne ikke kontakte dem med en gang og følgte råd som stode på nettside ang reklamasjon. Men senere fikk annen informasjon som stode ikke på dems side, så det var ikke nok informasjon ang reklamasjon. Jeg fikk ikke pengene tilbake! Bare de har kreditert frakt, og en tallerken, og tok ikke ansvar at forpakning var så dårlig og det ødela alt.

  Dør: Laima25-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Christiania Glasmagasin

  Din rangering

  FAQ

  Er Christiania Glasmagasin et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Christiania Glasmagasin. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Christiania Glasmagasin?

  Christiania Glasmagasin opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Christiania Glasmagasin . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!