NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Chillout

  Når man er ute og reiser så er det visse ting som man trenger å ha med seg. Det er kanskje ikke så viktig om du skal til London eller Paris, men om du skal reise til områder eller byer som ikke er gedigne metropoler er det greit å ha visse ting med seg. Kanskje spesielt om du skal ut i naturen og ikke på et hotell. Det er ikke akkurat mangel på slike butikker, men med Chillout.no så har du enda et alternativ. Et som kan være ganske fristende for mange. Spesielt fordi det selger ser veldig fint ut, noe som er veldig viktig for mange. Og da det å reise er noe som de fleste av oss ønsker å gjøre så mye som mulig er det ikke rart at denne butikken har hatt så mye suksess. En travelshop for alle dine behov høres jo ganske bra ut?

  Informasjon om Chillout.no

  Chillout.no er en butikk fra Norge! Opprinnelig ville menneskene bak åpne et reiseselskap, men når de så konkurransen i det markedet, virket Chillout som et bedre alternativ. De har hele fire fysiske butikker spredt rundt i Norge, en i Bergen som var den første, 2 i Oslo og en i Moss. Sannsynligvis er det via nettbutikken deres at den største handelen foregår, og da deres lager ligger i Oslo kan du forvente at produktet kommer frem raskt. De har også satt det opp slik at om du ønsker frakt uten sporing så blir frakten gratis, og med sporing koster det 49 kroner. Kjøp over 1500 kroner er gratis med sporing så det er noe å være på uktikk etter. Om du vil kan du hente i butikk, men Chillout finnes altså bare i tre byer, så det kan være vanskelig for mange. Du har også full bytte- og returrett, noe som er fint på alle mulige måter.

  AMBIENT CHILLOUT LOUNGE RELAXING MUSIC - Essential Relax Session 1 - Background Chill Out Music -

  Hva du kan kjøpe

  Selve produktutvalget er veldig stort og er tilpasset for alle typer reiser du kan foreta og alle forskjellige typer av reisende som finnes. De selger flere ulike merkevarer så du kommer både til å få kvalitet og se bra ut mens du reiser. Hovedkategoriene de selger i er Ryggsekk & Bagasje, Reiseutstyr, Klær & Sko, Bøker & Kart, i tillegg til at de har en outlet. Alt de selger har et fokus rundt reising, så det er det du kan regne med å finne i alle kategoriene, også bøker og kart. Du får ikke akkurat kjøpt Harry Potter hos Chillout, det er ikke liksom poenget. Om du er litt uerfaren med reising og tingene som Chillout selger så kan du lese utstyrstips for ulike situasjoner du måtte befinne deg i. Det er ikke til å komme unna at produktene du kan kjøpe hos Chillout ser veldig fine ut, så du kommer nok til å bli fristet.

  Vi oppfordrer alle som har kjøpt fra Chillout.no til å skrive til oss via skjemaet og fortelle om kjøpet. Skriv om du er fornøyd eller ikke, og eventuelle årsaker!


  Ting å ta med seg på reise

  Chillout
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Chillout

  Din rangering

  FAQ

  Er Chillout et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Chillout. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Chillout?

  Chillout opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Chillout . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!