Rimowa

Alle kundeanmeldelser

Rimowa

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Rimowa

Når du skal ut å reise er det er par ting du rett og slett ikke kommer for uten. En av disse tingene er en pålitelig rullebagasje. Uten en snerten koffert eller bag vil reisen bli utfordrende. Og når det kommer til bagasje har de fleste noe helt bestemt de er ute etter. Den optimale reisebagasjen burde den være snerten, praktisk og skreddersydd for behovene til dagens reisende. Designet burde være funksjonellt med kvalitetsmaterialer. I tillegg er effektiv, god pakkeplass avgjørende for en vellykket reiseopplevelse, uansett hvor du skal. Enten du leter etter en stilig og innovativ koffert som tar deg rundt i verden, eller om du ser etter en bedårende designerkoffert eller en robust ryggsekk som også fungerer som håndbagasje, er det viktig at du vet hvor du skal handle. Rimowa er en bagasjeprodusent du kanskje har hørt om før. De er kjent produsere særskilte varer av høy kvalitet, i tillegg til sitt spesielle design som skiller seg fra andre mekrer.

Om Rimowa
Rimowa er en bagasjeprodusent av høy kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 1898, i Köln, Tyskland. RIMOWA-kofferter er kjent for sitt parallelle og klassiske mønster, som har blitt et karakteristisk trekk for merket. Det gjør at koffertene er lett å kjenne igjen, og at de skiller seg fra allminnelige design. Selskapets hovedkontor og produksjon har vært lokalisert i Köln i 120 år. Fra gammelt av brukte de andre materialer, men har nå innovert teknologien og bruker nå høyteknologisk polykarbonat til produksjonen av sine kofferter. Det viktigeste for RIMOWA er å finne etter måter å gjøre reiser bedre. Gjennom tre århundrer har mye forandret seg, men filosofien til RIMOWA vår har alltid vært den samme, og går ut på at ekspert-reisende trenger ekspert-reise-løsninger. 

Hvordan bruke Rimowa
Hvis du leter etter arv, tradisjon, kvalitet og håndverk, er Rimowa kanskje merket for deg. Etiketten ble grunnlagt i 1898 i Köln, Tyskland, og styres nå av Alexandre Arnault. Med kofferter laget nesten utelukkende av lett, men solid aluminium og et patentert flerhjulssystem, sikter Rimowa seg mot den reisende, som også er optatt av plettfri og glatt funksjonalitet. Selskapet har også funnet måter å tilføre litt mote i sine tradisjonsrike design. Bland annet har de samarbeid med merker som Off-White, Supreme, Daniel Arsham og Dior. De har også gitt ut en samling av gjennomskinnelige, dayglo-polykarbonatdeksler kalt Neon-samlingen.

Erfaringer med Rimowa
Har du noen gang prøvd ut Rimowa? Vi vil veldig gjerne høre fra kundene til Rimowa, for å se om det fortjener det gode ryktet det har. Som sagt så er tillit veldig viktig for en slik butikk, og vi vil vite om dine opplevelser. Skriv inn til oss og fortell oss om alt. Både det positive og negative, som f.eks. om deres produkter var bra, om dere opplevde noe negativt, og om kundetjenesten var god. Alt dette er viktig og vi ønsker å vite så mye som mulig om Rimowa gjennom din kundeanmeldelse.

Husk, din tilbakemelding og erfaring kan hjelpe andre i å bestemme seg hvorvidt de vil bruke Rimowa eller ikke, så vær ærlig med dine innspill!

Les anmeldelser av andre merker her.