Cavaier

Alle kundeanmeldelser

Cavaier

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Cavaier

Innimellom så er det greit å unne seg selv noe fint. Det kommer litt an på hva man liker og hva man synes er fint, men de fleste liker en fin klokke. Det er noe som kan gi deg litt bedre selvtillit bare ved å ha den på deg, og det er definitivt et blikkfang om den er designet slik. Da det finnes mange ulike butikker og selskap som selger klokker så er det viktig å finne en man liker, når det kommer til både pris og design. Det finnes utrolig dyre klokker, som ser spektakulære ut, men det er ikke akkurat alle som har mulighet til å kjøpe en slik klokke. En Rolex hadde vært fint, men ja, det blir vanskelig for de fleste av oss.  Hos Cavaier derimot kan det hende at du får den riktige kombinasjonen av pris og design, så la oss se litt nærmere på det. 

Informasjon om Cavaier
Dette er en svensk butikk og en svensk produsent av klokker. Våre naboer er dyktige på dette, og det er noe som synes i designet og stilen de selger sine klokker i. Enkle og elegante, de passer til bortimot enhver anledning, og de er heller ikke veldig dyre. En svært god kombinasjon altså. Noe som er interessant er at de har laget et par ulike stiler av klokker avhengig på hva slags personlighet du vil definere deg selv som, noe som er inspirert av at det er to brødre som startet Cavaier. Som alle suksessfulle selskap så har Cavaier en ide, og den består av at de ser på en klokke som en detalj, som en slags innredningsdetalj av din personlighet som forteller mye om deg som person. Så er det visse fordeler med å kjøpe en klokke hos Cavaier, blant annet det at de har gratis frakt over hele verden, og at de leverer innen 5 dager. Om du er i Australia så er det kanskje vanskelig å tro at du får den innen 5 dager, men de satser nok på å få produktet raskt til deg.

Sortimentet hos Cavaier
De har ikke et gedigent sortiment og det de selger har de laget selv. Men det er noe moteriktig med klokkene deres, som gjør at de passer for både kvinner og menn. Så selger de også klokker for begge kjønn, så du og din partner kan ha noe som matcher sammen. Det er enkelheten i designet som gir deres klokker en ganske stilig følelse, og selv om det ikke er noe nytt, så er det fortsatt noe man får lyst på når man ser det. De selger også ulike tilbehør for å komplettere stilen helt, og vil man ha selvtillit når man går ut døra så kan det hende at Cavaier er et av de beste valgene for deg. Det er i det minste verdt å gi en sjanse, om ikke annet.

Om du har kjøpt en klokke eller noen av deres tilbehør så vil gjerne vite om deres erfaring, så skriv til oss og fortell.


Reklame for Cavaier