Brora

Alle kundeanmeldelser

Brora

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Brora

Luksuriøs Skottsk kasjmir anyone? Det er ingenting som er bedre enn god kvalitets varme og myke klær. De er perfekt til kalde høst og vinterkvelder, samt sene sommerkvelder ute i villmarken. Kasjmir passer til så mange forskjellige anledninger og er et av de klesplaggene som alle bør ha i sin garderobe. Om du liker å være varm, komfortabel, stilig, og i tillegg støtte små bedrifter som produserer unike og skreddersydde klær til fantastisk kvalitet, så er kanskje Brora noe for deg. Du kan finne ut mer om selskapet ved å lese videre under. 

Om Brora
Brora er et av Storbritannia sine mest suksessfulle kasjmirmerker, og var opprettet i 1993. Selskapet var opprettet av kreative direktor Victoria Stapleton som har skapt et stort utvalg av tidløse klær for å lage en hel garderobe laget av de fineste stoffene man kan få, som ull, tweed, silke, og linstoff. 

Produkter og Tjenester hos Brora
Brora har kasjmir klær til jul, kvinner, menn, barn og nyfødt, inkludert tilbehør. Man finner kategorier som nytt, kasjmir, kvinner, tilbehør, menn, barn og baby, salg og miljøvennlig. De har også butikker u Chelsea, Marylebone, Oxford, Cambridge, Bath, Guildford, Harrogate, Kings Road, Edinburgh og Edinburgh flyplass. Så selv om de markedsfører seg som en skottsk klesforhandler er de mest tilgjengelig i Englands storbyer og fine strøk. Ikke overraskende siden klærne deres er så dyre som de er. 

Kasjmir produsert i Skottland betyr desverre ikke at ullen kommer fra Skotske sauer eller geiter, de kommer selvsagt (desverre) fra Mongolia. Derfor er prisene for kasjmiren kanskje ikke så morsomme å betale. Iallefall om kasjmiren kom fra geiter i Skottland hadde prisen vært berettiget litt iallefall, i og med at geitene ble godt tatt vare på i Skotske gårder. 

Selskapet tilbyr gratis levering på bestillinger over 250 britiske pund (cirka 2900 NOK) ellers koster levering 4.95 britiske pund (cirka 80 NOK). I storbritannia blir de fleste bestillinger levert på 2 virkedager og leveranse krever signering, med mindre man ikke er hjemme og gir informasjon på forhånd om et trygt sted pakken kan leveres. Selskapet tilbyr internasjonal levering til 100 land og tar mellom 1 til 11 virkedager. Full liste over land som tilbys internasjonal levering finner man på deres nettside. Det finnes ekspress og standard leveringsalternativer. Alle bestillinger kan bli sporet. Det finnes derimot lite informasjon om internasjonale fraktkostnader. De har en fin moderne nettside som er relativt brukervennlig. De har derimot en del manglende informasjon. 

Komplimenter, Klager og Tips til Brora
Er du på utkikk etter fine klær i deilige stoffer som kasjmir? Da kan det være at Brora er noe du kunne tenke deg. Har du kanskje tidligere erfaring med selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg. Hvordan var din opplevelse? Hvor dyre er klærne, og var de av god kvalitet? Hva syns du om at de markedsfører som et skotsk selskap, men at det i hovedsak bare finnes butikker i England, med unntak av et par butikker i Edinburg? Skriv en liten kundeanmeldelse her i dag og hjelp andre med din tilbakemelding.