NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Stella McCartney

  Flere av oss er lei seg av å dra på tidskrevende og i bland kjedelige shoppingsturer. En mulig løsning på det kunne vært å handle online. Dagens nettverk av online butikker muliggjør at en kan kjøpe alt på nett - fra klær til elektronikk og til og med bil og hus. Stella McCartney er et klesmerke og onlinebutikk som du kan bruke for å spare tid. Men er klærne av god kvalitet? Ofte er bildene på ulike nettbutikker villedende og man kan ikke få en forestilling om stoffet, kvaliteten og det reelle utseende av klærne. Hvis du vil få bedre innsikt i alt dette, kan du gjerne lese andre kunders reviews på Stella McCartney sin hjemmeside. På denne måten kan du orientere deg om det er verdt å handle der.

  Hva er Stella McCartney?

  Stella McCartney er et populært klesmerke lansert i 2001 i Paris av klesdesigner med samme navn. Hvis du kjenner igjen navnet, så er det slett ikke tilfeldig. Stella McCartney er nemlig datteren til den kjente musikeren Paul McCartney. Klesmerket hennes er representert i 77 land med flere enn 864 butikker og de sender til flere enn 100 land. Ideen bak klærne er hentet fra en naturinspirert og miljøvennlig tankegang. Siden Stella er vegetarianer, bruker hun verken pels eller lær i klærne sine, og ofte er både former og farger inspirert fra naturen. Siden 2004 er Stella McCartney i partnerskap med Adidas og i samband med det har hun utviklet sportsklær til flere disipliner, bl.a. yoga, løping, tennis, svømming, vintersports og sykling. I 2012 har hun laget klærne til Storbritannias nasjonale lag for de Olympiske spillene. Det samme skjedde i 2016 på de Olympiske spillene i Rio.

  Kurs i Shopify: starte nettbutikk | Utdannet.no

  Produkter og servicer i Stella McCartney

  Stella McCartney har et stort sortiment av klær både for kvinner, menn og barn. Ved siden av det tilbyr hun også solbriller, sko, parfymer, smykker, vesker og lommebøker. Hjemmesiden er lett overkommelig og man kan sortere resultatene etter farge, type antrekk, størrelse og pris slik at man får mest relevante treff.

  Når du har lagt bestillingen, tar det 3 til 5 virkedager å få leveransen. Du kan også velge en Express levering som koster litt ekstra og få leveransen din innen 2 virkedager. Alle varer sendes fra lageret i Bologna, Italia og leveres hjem til deg, det er umulig å få leveringen på en postboks. Du har rett å heve kjøpet og returnere varene innen 15 dager etter at du har mottatt bestillingen. Du kan også skifte størrelse eller farge på klærne dine. Det er gratis å få varene sendt tilbake, hvis du fyller ut return formen innen 15 dager etter leveransen. Fins det noe du lurer på, kan du gjerne kontakte Stella McCartney sin kundeservice via telefon eller epost. De svarer vanligvis innen 24 timer.

  Klager, hyllester og tips

  Har du handlet hos Stella McCartney sin hjemmeside, kan du gjerne dele din erfaring med andre. Fortell om hvordan du opplevde handleprosessen. Har du ventet lenge på leveransen? Er klærne så unike og av så god kvalitet? Skriv en anmeldelse på hjemmesida og hjelp andre kunder til å ha en bedre handleopplevelse. Det er verdt det.

  Stella McCartney
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Stella McCartney

  Din rangering

  FAQ

  Er Stella McCartney et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Stella McCartney. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Stella McCartney?

  Stella McCartney opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Stella McCartney . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!