NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Björn Borg

  Om Björn Borg

  Björn Borg er en svensk klesbutikk som er oppkalt etter den svenske tennisspillerne Björn Borg. Klesbutikken startet i 1984 sammen med klesdesigner Rohdi Heintz. De startet med sportsklær men etter noen år entret de undertøymarkedet. Undertøy var ikke så populært på den tiden. Sammen med klesdesigner Andes Arnborge designet de boxershortser som var med på å forandre undertøysmarkedet til det vi har i dag. Björn Borg undertøy tok helt av og er i dag fremdeles et veldig kjent merkenavn. Björn Borg Classic Shorts 3201 er den mest kjente boxershort modellen. Selv om Björn Borg er meskt kjent for sitt undertøy så har de i dag gått tilbake til røttene til Björn Borg og blandet sport og svensk design. De selger nå klær, undertøy sko og tilbehør til menn kvinner og barn Björn Borg vil være nummer 1 i salg av sportstøy til kvinne, mann og barn. Ved å satse på banebrytende design lager de sportstøy som gjør at du føler deg sporty, sprek og attraktiv. I Norge finnes det Björn Borg butikker i Stavanger, Bergen og på de store kjøpesentrene i Oslo og omeng.

  Bestilling og frakt

  Prisene på den norske siden av Björn Borg er prisene inklusivt mva. Det er fri frakt for ordre over 800 kroner, ellers er frakten på 4,95-14.95 euro avhengig av størrelse og vekt. Varen blir sendt med DHL og det er mulig å spore pakken. Etter bestilling mottar kunden en mail med ordrebekreftelse og sporingsnummer. Varen blir sendt 1-2 dager etter mottatt bestilling og varen blir levert 4-5 dager etter at varen er sendt. Björn Borg har to betalingsalternativer enten med kort eller faktura fra Klarna finans.

  Retur og bytting av varen

  Det er mulig å returnere varer fra Björn Borg innen 30 dager etter mottatt vare, Björn Borg betaler for returkostnadene. Varen må sendes tilbake i samme fattning som mottatt vare og i original emballasje. Undertøy og svømmetøy kan returneres hvis de ligger uåpnet i originalemballasje. Ved brutt forsegling kan ikke Björn Borg godta retur på undertøy. Sammen med følgeseddelen vil det ligge en ferdig printet returseddel. Fyll ut returseddelen og lever pakken til din nærmeste DHL kontor. Du vil motta kvittering for returen hos DHL, ta vare på kvitteringen som bevis på retur. Pengene på returvarene vil tilbakebetales innen 2 uker etter mottatt retur. Du vil få mail fra Björn Borg når returen er mottatt. Pengene blir tilbakebetalt via samme betalingskanal du betalte for vare. Hvis varen er betalt med gavekort, vil du få et gavekort tilsvarende returverdien. Ved bytte av vare, må du returnere den varen du ikke vil ha og bestille den vare du vil ha som en ny bestilling. Varere bestilt på nett kan ikke returneres i en Björn Borg butikk. Björn Borg kan kontaktes via deres kontaktskjema eller mail. Det er ikke mulig å ringe kundeservice på telefon.

  Konklusjon

  Björn Borg har fantastisk design som gjør din aktive hverdag både sexy og behagelig. Björn Borg sin undertøy har lenge vært et kjent merkenavn verden over og deres boxere snakker for seg selv. Er du en fan av Björn Borg din anmeldelse her.

  Björn Borg
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (2)

  5.8
  50% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  5
  Levering
  rating
  6

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Super kvalitet!

  Super kvalitet merkevare! Vil kjøpe et annet produkt i fremtiden.

  Av: Emma07-05-2019
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Verste kundeservice

  De har verste kundeservice og levering! Ikke bestill bestille på nettsiden deres.

  Av: Jon27-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Björn Borg

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Björn Borg et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Björn Borg. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.8/10, hvor 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Björn Borg?

  Björn Borg opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Björn Borg nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!