Better Home Anmeldelser

: 5
20% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-03-05
sofa og spisebord
Jeg la merke til dette selskapet da jeg lette etter møbler på nettet. Da jeg fant ut at de tilhør... Les mer
Samir Fahey

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-24
Grytesett kjøpt og returnert
Jeg hadde en dårlig opplevelse når jeg kjøpte et grytesett hos dere. Da jeg angret på kjøpet, prø... Les mer
L. Collier

Anmeldelser (5)

  (1)

 (0)

  (3)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  sofa og spisebord

  Jeg la merke til dette selskapet da jeg lette etter møbler på nettet. Da jeg fant ut at de tilhører samme selskap som et jeg hadde dårlig erfaring med før, ble jeg skeptisk. Til slutt bestemte jeg meg for å gi dem en sjanse, og jeg er glad for at jeg gjorde det. Bestillingen min gikk greit, de ansatte var veldig hjelpsomme og kunnskapsrike. Prisene var konkurransedyktige, og jeg følte at jeg fikk mye for pengene mine. Leveransen var også rask og problemfri. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt hos dem og vil definitivt handle der igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Grytesett kjøpt og returnert

  Jeg hadde en dårlig opplevelse når jeg kjøpte et grytesett hos dere. Da jeg angret på kjøpet, prøvde jeg å kontakte kundeservice, men fikk ingen respons. Grytene ble ikke hentet og ble returnert av Posten. Dessverre har ikke Norsk E-handel fjernet kravet hos Klarna til tross for situasjonen. Lederen Tor vil ikke snakke med kunder, og Alexander fra kundeservice lovet å se nærmere på saken, men etter 3 måneder er problemet fortsatt uløst. Dette er det mest useriøse firmaet jeg noensinne har hatt med å gjøre.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av møbel

  Kjøpte et flott møbel som jeg virkelig likte, men da jeg prøvde å kontakte dem angående en defekt, ble jeg ignorert i månedsvis. Til slutt fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde klaget tidligere, som var helt feil. Etter at jeg endelig klaget, ble jeg bare avvist og fikk beskjed om at selskapet var overtatt av noen andre og de ville ikke hjelpe meg. En veldig frustrerende opplevelse som gjør at jeg vil unngå dem i fremtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  To kjelesett

  Jeg bestilte to kjelesett fra denne butikken, men jeg angret meg innen et døgn. Det var første gang jeg handlet der, og jeg ble skuffet over kundeservicen. Jeg sendte hele seks e-poster til selskapet, men fikk ingen svar. Til slutt sendte de meg kjelesettene jeg ikke ville ha, uten å respektere min rett til å returnere dem. Dette var en total mangel på respekt for norsk forbrukerlovgivning.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Innkjøp av kjøkkenutstyr

  Jeg bestilte kjøkkenutstyr fra denne nettsiden, men dessverre har jeg aldri fått varene mine. Etter å ha ventet i flere uker og prøvd å kontakte kundeservice flere ganger uten noe svar, har jeg kommet til den konklusjonen at dette nettstedet er en svindel. Det er veldig skuffende å oppleve så dårlig service og mangel på ærlighet. Jeg har allerede klaget og bedt om refusjon for varene som aldri ble levert, men har enda ikke fått svar eller tilbakebetalt pengene mine.


Andre så også på