NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Banggood

  Kina har blitt et utrolig stort og viktig marked for oss nordmenn, og det er ikke så rart, spesielt med tanke på de lave prisene man får på produktene, sammenlignet med prisene her i Norge. Hvorvidt man bør kjøpe varer fra Kina eller ei får andre diskutere, men det kan være hyklersk å kritisere noen for det da veldig mange av produktene vi finner i våre butikker i Norge er laget i Kina. Den eneste forskjellen på de produktene og produkter du får fra Banggood er at det ikke er merke på de, som for eksempel Apple-merke eller lignende. Men det kan nok de fleste overleve uten. Det er da et bevisst valg man må ta for å ikke kjøpe slike varer, noe som kan være ganske vanskelig i disse dager.

  Om Banggood
  Banggood er en nettbutikk som har eksistert i over 10 år, og ser man på andre lignende butikker så ser man at dette er ganske standard, da det var rundt 10 år siden handel til Kina økte veldig, spesielt hos vanlige forbrukere. Banggood har også en fordel ved seg at de har veldig mange ulike lagerhus fordelt rundt om i verden, 36 for å være nøyaktig, og en som er i Tyskland. Det betyr at du får din vare mye raskere, potensielt sett, enn du ville gjort om varen din var i Kina. De tilbyr også garantier, som for eksempel at du får 7 dager på å returnere en vare som er skadet når du har fått den. Du har også 30 dagers returrett, hvor du får pengene tilbake for produktet, men ikke for frakten, det gjelder både frakten når du fikk varen tilsendt og når du sender den tilbake. Alt i alt høres det fint og profesjonelt ut, men så er det viktig å vite om det er slik i praksis også.

  Hva du kan kjøpe hos Banggood

  Om du har sett slike butikker før så vet du nok hva du kan forvente deg i deres sortiment. Det er klær, mobiltelefoner, tilbehør, annen elektronikk, leketøy, innredning og en hel haug med andre kategorier. På mange måter er butikker som Banggood nesten en drøm, med tanke på alt du kan kjøpe hos de, men så gjelder det å avgjøre selv om en er villig. Og, om en vare ikke er i et lager nærme deg, så kan det hende at du må vente ganske lenge på varen som kommer helt fra Kina. Men det er noe de aller fleste vet om, og bør ikke utgjøre noen større forskjell.

  Skriv til oss om dine erfaringer

  Det er mye godt å si om slike butikker, men det er ikke til å komme utenom at de også får mye kritikk, fra både forbrukere, men også fra folk inne i industrien. Men vi ønsker å lese om erfaringene til vanlige folk, og vi vil oppfordre alle som har kjøpt noe fra Banggood til å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser, uansett om de er positive eller negative.


  Verktøy fra Banggood

  Banggood
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  3.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Verste jeg har vært med på.

  Ikke bestill fra banggood! De sendte pakken min feil noe som gjorde at jeg ikke fikk plukket opp den så den ble returnert til bangood. Elendig kundeservice, ingen ville hjelpe meg, og jeg fikk aldri pengene mine tilbake. Anbefales IKKE.

  Av: Julie20-11-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Banggood

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Banggood et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Banggood. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Banggood?

  Banggood opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Banggood nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!