NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bambox.no

  Det å leve sunt og friskt og legge igjen et så lite fotspor rent miljømessig sett har blitt veldig populært de siste årene. Og det er noe som har utvidet seg til å gjelde mange andre aspekter av våre liv hvor du nå kan kjøpe ting som er hundre prosent økologiske og ikke har skadet naturen på noen som helst måte. Det er bra, det er det ingen tvil om, og det har gitt oss veldig mange alternativ når vi skal kjøpe noe. Og selv om mange sier at det er noe som koster mer, så er ikke det sant. Bambox.no er et godt eksempel på det, som er en klesbutikk med basic klær og lave priser. De har en god kombinasjon av ting, som mange sannsynligvis er ute etter. Og om du ikke har hørt om den så er jo det bare bra? Les gjerne videre for mer!

  Informasjon om Bambox.no

  Det som er spesielt med Bambox er det faktum at alle deres produkter er laget av bambus. Det er klart, de inneholder også visse andre komponenter for å gjøre det mulig til å bruke dem, men hovedkomponenten er altså bambus. Det er ganske uvanlig, spesielt her i Norge, og noe som gjør den ganske attraktiv for mange. Bambox.no har eksistert i over 10 år, og er et dansk selskap. Fordi de lager produktene sine selv så er det noe som mange liker å shoppe i, noe som egentlig ikke er så rart. Og det er ikke så farlig for deg som nordmann at de er danske, da de har lager og butikk i Norge, og all retur og annen kommunikasjon foregår innenfor våre grenser. De har også en fornøydhetsgaranti, som sier at du får pengene tilbake om du ikke er fornøyd varen. Det viser tillit til det de selger i det minste.

  Lage nettbutikk med Wordpress - Kult Byrå

  Hva du kan kjøpe

  Selve utvalget hos Bambox.no er ikke så stort, da de selger essensielle klær, som boksershorts, t-skjorter, sokker, både til kvinner og menn. Men det er veldig komfortabelt å ha på seg, noe som er meningen. Og det spesielle med det er at du kan sette opp et abonnement hvor du avtaler hva slags produkter du vil ha, hvor ofte og når du vil ha dem tilsendt. Det er visse fordeler med det, som at du kan spare opp til 50 prosent på originalprisen. Det er også slik at abonnementet er uten bindingstid og kan sies opp når helst. Det er jo begrenset hvor ofte du behøver sokker tilsendt, så når du har nok kan du bare avslutte det. Det er smidig og enkelt, og ikke vanskelig å innbille seg hvorfor så mange har brukt det. Om du ønsker billige, komfortable og miljøvennlige klær, så bør Bambox.no være et av de første stedene du sjekker.

  Om du har kjøpt fra Bambox

  Det sannsynligvis mange som kunne tenke seg slike produkter, og de av dere som gjort det ønsker vi å oppfordre dere til å skrive til oss. Hjelp oss med å hjelpe andre.


  Sokker i bambus

  Bambox.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Bambox.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Bambox.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bambox.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bambox.no?

  Bambox.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bambox.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!