NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bakeren og Kokken

  Anmeldelser Bakeren og Kjøkken

  Vi er ofte samler sammen akkurat på kjøkken. Mange av oss liker å lage mat fordi det ikke er bare om å spise men for mange av oss kan matlagning være kreativ frihet. Og på grunn av det er vi glade å se at kjøkkenene våre er helt perfekte. Selskapet Bakeren og Kjøkken tilbyr deg forskjellege varer, tilbehør og hvitvarer for å oppnå det. Men hva kan du forvente fra deres produkter når det gjelder kvalitet? Hvor lett er bestillingsprosessen og leveringsprosessen? Kan du stole på deres kundeservice for å hjelpe deg når du har et problem eller en klage? De beste dommerne og rådgivere er kundene som har allrede kjøpt hos Bakeren og Kjøkken. På grunn av deres vurderinger, hvor de deler sine meninger, får du en klar forestilling om bedriften. Slik kan du selv bestemme om du vil prøve noen av deres produkter.

  Se denne korte videoen om hvordan enkelt er det å bruke Breville Kaffetrakter My Coffe

  Om Bakeren og Kjøkken

  Selskapet Bakeren og Kokken gleder seg å hilse på deg på nettsiden deres. Uansett hva du leter etter, finner du det hos dem. Det kan være en kjøkkenmaskin, kjøkkenredskaper, kniver, innredning eller baketilbehør, alle disse varene finnes der. Bedriften hevder at de legger stor vekt på at du som deres kunde alltid skal få den beste kundeservicen. Selskapet har over 12 000 produkter i sortiment. De fleste produkter er på lager, og det garanterer rask leveringsprosess. Bakeren og Kjøkken har fått prisen Årets e-handlare i kategorien kjøkkentilbehør tre år på rad. Deres slagord er "Kunnskap, kvalitet og glede på kjøkkenet". Bakeren og Kokken er en av Nordens største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner og kjøkkenredskap, og har spredt kjøkkenglede siden 2005. Nå har de ca 40 medarbeidere som sikrer sortiment, kunnskapsrik kundeservice og raske leveranser. Selskapets medarbeidere er overbevist om at hvem som helst kan lykkes på kjøkkenet.

  Tjenester av Bakeren og Kjøkken

  Alle tjenester og varer finner du på Bakeren og Kjøkkens nettside. Her kan du velge mellom forskjellige merker og varer. Du kan sjekke og bestille kjøkkenmaskiner, kaffe, kjøkkenkniver, bakeutstyr, kjøkkenredskaper, borddekking, gryter og panner, innredning, griller og hvitevarer. Du kan skrive dem ved å fylle opp et sjema på nettsiden, skrive via e-posten deres eller ringe dem. Du kan også finne her informasjon om frakt og leveranse, kjøpe- og betalingsmåter og hvordan du kan returnere varer hvis de passer deg ikke. Du kan følge selskapets nyheter på Facebook og Insagram. I tilleg til det finnes det en mulighet å få nyhetsbrev fra Bakeren og Kjøkken hvis du ønsker det.

  Klager, komplimenter og tips for Bakeren og Kjøkken

  Har du brukt en av selskapets produkter før? I så fall kan du kanskje fortelle oss hva dine opplevelser om dette firmaet. Hva er kvaliteten på produktene deres? Har du fått ditt perfekt kjøkken takket være dem? Kanskje finnes det ikke noe å si til deres fordel? Gi oss gjerne din beskjed ved å skrive en kundeanmeldelse. Les omtaler om Bakeren og Kjøkken av andre mennesker som har allerede kjøpt hos dem.

  Bakeren og Kokken
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (4)

  2.8
  50% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  3
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  3
  Levering
  rating
  3

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Useriøse

  Jeg bestilte en dyr ny kaffekvern fra dem, og da den kom hadde den mye løs malt kaffe over hele maskinen. Den hadde tydeligvis blitt brukt litt, og ikke ny som lovet. Jeg kontaktet dem om det og fikk aldri svar. Ikke veldig profesjonelt.

  Av: Sindre Sorhus12-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Bålpanne rustet etter tre dager utendørs

  Ikke noe forståelse hos kundeservice. De mener man må være forberedt på vedlikehold med en utendørs bålpanne. Rakk ikke bruke den før den var rusten.

  Av: Anette Ljunggren Røsand07-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Hårreisende

  Jeg bestilte en tekanne på nett. Fikk ikke kvittering på bestilling. Fikk en annen vare enn bestilt uten noen kvittering eller returskjema. Så fra sporing at denne pakken tidligere har vært sendt til noen andre som ikke har tatt den i mot. Helt useriøst..

  Av: Marie04-06-2020
  bcwqzvcqur27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skuffa, veldig skuffa

  Bestilte varer den 14/5-20. Nå den 19/5-20 har de ikke løfta fingeren for å sende varene. De sier at varene blir sendt etter 3-6 dager. Useriøs bedrift. Useriøs netthandel. Anbefaler ikke denne bedriften til min værste fiende.

  Av: Espen Forsberg19-05-2020
  fbljltogtm27-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Bakeren og Kokken

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bakeren og Kokken et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Bakeren og Kokken. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.8/10, hvor 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bakeren og Kokken?

  Bakeren og Kokken opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Bakeren og Kokken nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!