NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Amberly Cosmetics

  Om du er en som liker å ta vare på deg selv og synes at huden er viktig, så er du ikke akkurat alene. Sminkeindustrien, og mer spesifikt hudpleieindustrien har blitt helt gedigen de siste årene og det er lett å se hvorfor. Det finnes også utrolig mange butikker som spesialiserer på hudpleie, noe som har økt konkurransen og kvaliteten på det de selger. Amberly Cosmetics er en slik butikk som selger kun hudpleie og sminke, og for menn er det kanskje overraskende å se at det finnes så mange ulike produkter for huden. Men det finnes altså, og det er ofte slik at jo dyrere produktene er, desto bedre er dem. Men om dette er noe som interesserer deg, og du har kanskje ikke hørt om Amberly Cosmetics før så anbefaler vi deg å lese videre. Det kan jo hende at du oppdager noe du ikke visste om tidligere?

  Ting å vite om Amberly Cosmetics

  Det kanskje viktigste å vite om Amberly Cosmetics er at de lager sine egne produkter, noe som betyr at du ikke kan kjøpe andre merkevarer hos dem. Hvorvidt det er viktig for deg eller ei er jo opp til deg, men da vet du i det minste at det du får hos Amberly er eksklusivt og har et særpreg. Noe annet som også er verdt å bemerke seg er at dette er et norsk kosmetikkmerke, noe vi ikke har så mange av akkurat! Da er det jo greit å kunne støtte dem i så stor grad som mulig, da det er noe vi ønsker mer av. Det har eksistert siden 2017, da det ble etablert av Bjørn Erik Bjørnsen, og det er en viss luksus å få med deres produkter. For å si det sånn, det er lett å se hvorfor Amberly Cosmetics har hatt så mye suksess på så kort tid. Det hjelper veldig at de har gratis frakt på alle ordre og at de leverer helt hjem til deg!

  Lær å legge en rask dagmakeup - for mammaer med dårlig tid

  Hva du kan kjøpe

  Mye av deres fokus er på hudpleie, det innebærer produkter som masker, serum, skrubb, anti-aging, fuktighetskremer og mye mer. De selger mye ulikt og variert, og i forskjellige prisklasser slik at alle kan finne noe de har råd til, men samtidig få den samme kvaliteten! I tillegg til dette så har de også makeup i sitt sortiment, for både øyne, ansikt, lepper, arketyper og veganske produkter. Amberly Cosmetics selger alt du trenger for å gi deg akkurat den looken du er ute etter, og da de lager alle produktene selv så er også kvaliteten sikret. Utvalget er større når det kommer til hudpleie, men du mangler ikke akkurat alternativ når det kommer til sminkeproduktene.

  Har du handlet fra Amberly Cosmetics?

  Om du har er vi nysgjerrige på hva du syntes og om du ville anbefalt det til andre. Vi føler det er spesielt viktig da dette er et norsk merke og det viktig å spre ordet om det så mye som mulig. Så nøl ikke!


  Hjelp med tørre hender fra Amberly Cosmetics

  Amberly Cosmetics
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Amberly Cosmetics

  Din rangering

  FAQ

  Er Amberly Cosmetics et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Amberly Cosmetics. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Amberly Cosmetics?

  Amberly Cosmetics opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Amberly Cosmetics . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!