NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser AliExpress

  AliExpress er en ekte gigant på netthandelmarkedet, men er det virkelig så bra som alle deres kunder skal ha det til, og hva er historikken bak dens eksplosive vekst? La oss se litt nærmere på AliExpress og deres grunnlegger Jack Ma.

  Fakta om AliExpress

  AliExpress er, som mange andre selskap, et datterselskap til et mye større selskap. I dette tilfellet er det Alibaba Group som de seneste årene har vokst seg til å bli enorme og har fingre i veldig mange områder, fra underholdning, netthandel og videreutvikling av webtjenester. Det er altså fra disse AliExpress kommer, og med en bakgrunn hos en av de absolutt største selskapene i verden, er det ikke rart at de har hatt så stor suksess. Spesielt ikke når de tilbyr så ekstremt mye. En ting som er veldig interessant, og som virkelig beviser den gedigne suksessen AliExpress har hatt er at de ikke tillater kinesere som bor i Kina å kjøpe derfra. Det betyr at et marked på over en milliard mennesker er eksludert fra selskapet. Bare tenk på potensialet om det ikke hadde vært tilfellet. På bare ni år, fra 2010 så er AliExpress en dominerende nettbutikk, og har gjort grunnleggeren Jack Ma til en av verdens rikeste mennesker, med en formue på over 20 milliarder dollar.

  Hva får man hos AliExpress?

  Spørsmålet er egentlig bedre stilt: hva får man ikke hos AliExpress. Fordi de selger så mye, i så mange ulike avdelinger og kategorier, at det er faktisk vanskelig å kategorisere hva slags nettbutikk det egentlig er. Det å gå inn på hovedsiden deres er like spennende som det er forvirrende. De slenger liksom alt frem, så er det opp til deg å filtrere ut det du ikke er ute etter. Men er du ute etter gode tilbud og bare generell shopping så er det jo sånn sett optimalt. Det aller største trekkplasteret hos AliExpress er så klart prisen. For selv om du kanskje ikke finner produkter laget av kjente merker, finner du de bilige variantene, som gjør en vel så god jobb, for en brøkdel av prisen. Så får det bare være at det tar litt tid før du får produktene. De blir jo tross alt shippet fra Kina, ikke akkurat er rett rundt hjørnet.

  Den kinesiske kundetjenesten

  Det med shipping fra Kina utgjør også et annet problem, i at alle klager og returer tar utrolig lang tid. For om det tar en måned å få produktet hjem, så tar det en måned frem til det blir returnert. Av den grunn kan kundetjenesten også være litt vanskelig, også fordi siden varene er så billige, og det er heller ikke alle produkter som er gratis å levere tilbake. Så det kan bli dyrere for deg å returnere, enn å bare beholde produktet. Det er jo opp til den enkelte, men det kan gjøre kundeopplevelsen litt vanskelig.

  Deres meninger

  Sånn sett så er det viktig at vi får meningene til alle, eller så mange som mulig, av de som har brukt AliExpress. Gi oss din anmeldelse, slik at andre kan se hva de kan forvente.


  Klær fra AliExpress

  AliExpress
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om AliExpress

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er AliExpress et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av AliExpress. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr AliExpress?

  AliExpress opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen AliExpress nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!