NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cooper's Candy

  Dete er ikke mye som er bedre enn godteri, spesielt om du er litt yngre. Mange små vil heller spise godteri enn å spise skikkelig mat, og det er jo ikke så rart! Før i tiden måtte man jo til kiosken eller butikken for å handle, mens i dag kan man bare bestille direkte fra mobilen. Spesielt nyttig er det jo om det er visse ting du liker som ikke finnes i butikken. Mange er jo glade i potetgull fra Sverige blant annet, og da kan du faktisk gå inn på Cooper's Candy og bestille. Ikke hørt om før? Det er ikke overraskende, men om du er glad i godteri og mye annet sånt så bør du kanskje lese videre? Kanskje du finner noe nytt, eller en gammel klassiker du hadde glemt helt? Ingenting er umulig, og sukkersuget kommer du garantert til å få!

  TIng å vite om Cooper's Candy!

  Da du kan finne potetgull fra Sverige i butikken er det ikke så overraskende å finne at dette er en svensk butikk. Det virker som våre svenske naboer er enda mer glade i godteri enn oss, og det virker nesten som at de har en hel industri rundt det, noe som er gøy! De har sitt hovedkontor i Kista, og selger ulike typer av godteri. Blant annet har de amerikansk, britisk, japansk og svensk godteri. For mange er det kanskje japansk godteri som er mest interessant, om enn for å finne ut hvordan det smaker og hva det er. Når du bestiller godteri er det kanskje like greit å bestille for høyere summer, og om du bestiller for over 1000 kroner får du gratis frakt også. I tillegg er leveringen rask og tollfri, så det er ingen ekstra betalinger du må gjøre.

  Guide til handel fra utenlandske nettbutikker: Dette må du passe deg for!

  Mye forskjellig godteri å kjøpe

  Det er imponerende mye ulikt å kjøpe hos Cooper's Candy, foruten kun godteriet de selger. Fokuset i butikken har jo ligget først for godteri, men det er tydelig at de har utvidet sortimentet sitt, ganske mye også. De har jo tross alt over 3000 produkter på lager, i kategorier som går fra Godteri, Mat, Løsvektsgodteri, Snacks, Leketøy, Drikke og mye annet. Utvalget er på mange måter komplett fo ren som liker å handle i slike butikker, og om du vil kan du jo også kjøpe en liten gave om du har et barn. Det er jo perfekt, både godteri og gave! Som sagt ovenfor, om du går inn på Cooper's Candy er det store sjanser for at du vil bli sugen på godteri, noe som er kanskje aller verst om det er sent på kvelden og du ikke har noe å tygge på.

  Har du kjøpt fra Cooper's Candy?

  Om du har er det sånn at vi ser frem til å lese om dine erfaringer og dine innspill. Det er det sikkert mange andre som også er, og da ønsker vi at du skriver til oss og deler med deg. Det er det mange som kommer til å sette pris på, så ikke nøl!


  Fire Noodle Challenge hos Cooper's Candy

  Cooper's Candy
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Cooper's Candy

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Cooper's Candy et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Cooper's Candy. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Cooper's Candy?

  Cooper's Candy opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Cooper's Candy nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!