NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Weber

  Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene blir sett. Duften av nydelige koteletter og nystekte pølser fyller nabolaget. Det er ingen hemmelighet at vi er store på grillmat. Det er kjekt med engangsgrill når man vil grille litt mat på stranden eller er en fattig student, men den kan ikke erstatte en skikkelig god grill som har mer plass og er mye varmere enn engangsgrillen. Skal man først investere i en skikkelig grill må man finne et pålitelig varemerke som man kan stole på når man skal ha grillfest med venner og familie. Weber er et av verdens største selskaper som produserer grill. Finn ut mer om selskapet og les andres tilbakemeldinger her.

  Om Weber

  Weber-Stephen Products LLC er et privat Amerikans selskap som produserer kull, tennveske, og utegrill i tillegg til annet tilbehør, og har hovedkvarter i Illinois. Weber-Stephen var i utgangspunktet stiftet av George Stephen i 1893 som Weber Bros. Metal Works. Selskapet var eid av familien inntil det var solgt til BDT Capital Partners i 2010. Selskapet eier også restauranter og har publisert kokebøker.

  Produkter og Tjenester hos Weber

  Weber har stort utvalg av utegrill av mange forskjellige varianter til ulike formål. De tilbyr sine kunder garanti på alle sine produkter, men kunder bør være oppmerksom på den garantien som kommer med varen og om alle deler er inkludert. Garantien varer i 5 til 10 år avhenging av varen. Selskapet har nettbutikker og vanlige butikker over hele Norge som kan besøkes. Kundesenter er åpent mandag til fredag mellom 9:00 og 17:00. De har epostadresse og chatbott tilgjengelig på nettsiden. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer kredittkort, Klarna Kjøp nå - betal senere, Klarna Delbetaling og PayPal, og forbeholder seg retten til ikke å tilby visse betalingsmetoder.

  Fraktkostnader

  ved bestillinger under 1000 NOK er 130 NOK, og frakt ved kjøp av over 1000 NOK er kostnadsfritt. Weber leverer til Norge med unntak av Jan Mayen, Svalbard og Utsira. Varene blir levert mellom mandag og fredag, og pakken kan spores. Varer over 31,5 kg leveres av DHL mens alle andre produkter leveres av DPD. Leveringstid varierer og er angitt på produktsiden. Om varen er på lager blir den levert innen 12-15 dager etter betaling er registrert hos banken. Weber Norway er Norges Weber nettside og har i tillegg en internasjonal nettside. Nettsiden er enkel i bruk og oversiktelig. På deres nettside er det igen informasjon om angrerett eller returnering av varer. Kunder har etter angrerettloven rett til å angre kjøpet innen 14 dager og er må etter loven tilbakebetale kundene.

  Komplimenter, Klager og Tips til Weber

  Her kan du skrive en kort anmeldelse til andre som ønsker å vite mer. Har du kjøpt utegrill fra Weber, og levde det opp til dine forventninger? Var kvaliteten av utegrillen så god som selskapet påstår? Hva er din erfaring? Hadde selskapet konkurransedyktige priser? Har du opplevd problemer i henhold til returnering av varer? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Weber og hjelp andre finne ut om dette er selskapet de har letet etter eller bør styre unna.

  Weber
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Weber

  Din rangering

  FAQ

  Er Weber et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Weber. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Weber?

  Weber opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett, Restauranter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Weber . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!