RELX

Alle kundeanmeldelser

RELX

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo CigaBuy
CigaBuy
0 Anmeldelser

Det er en interessant utvikling, men det virker som om røyking, rent allment har gått ned. Spesielt i de landene hvor det har blitt my...

Logo Interflora
Interflora
1 Anmeldelser

Blomster er noe alle er glade i, det kan vi vel være enige i. Det er noe som er satt pris på som gave i nesten uansett hva slags situas...

Logo Smartphoto
Smartphoto
1 Anmeldelser

Bilder er utrolig viktige, og noe av det mest dyrbare vi faktisk har. Om der du bor skulle begynne å brenne så ville du sannsynligvis p...

Logo FloraQueen
FloraQueen
1 Anmeldelser

På tross av at vi lever kanskje litt langt fra hverandre, rent fysisk, så er verden fortsatt ganske liten. Det gjør at vi kan se...

RELX

Leter du etter en god og pålitelig butikk for vaping og e-sigaretter? Dette er et segment som har vokst betraktelig de siste årene, noe som også har gjort at utvalget av nettbutikker også blir stadig større. RELX er en nettbutikk som driver med varehandel innen dette segmentet, men hvordan kan du vite og dette er en god forhandler av trygge produkter før du handler fra dem? Ved å lese anmeldelser på NorskeAnmeldelser så er det mye enklere for deg å avgjøre hva som høres ut som et sikkert selskap. 

Om RELX
Relx er en virksomhet som driver med salg av e-sigaretter og vapeprodukter på nett. Selskapet ble opprettet i 2019 og har sitt hovedkontor i den kinesiske byen Shenzhen. I følge selskapet selv er de et av Asias ledende merker innen dette området, men er også tilgjengelig i andre verdensdeler. RELX, og virksomhetens navn står for "responsibility, empathy, leadership & (e)xcellence" eller på norsk ansvar, empati, ledelse & fortreffelighet. RELX hevder også å være opptatt av å hindre og redusere tobakksbruken hos unge og mindreårige. For å få mer informasjon om hvilke tiltak selskapet setter til verks for å oppnå dette så kan du ta direkte kontakt med dem på e-post.

Produkter og tjenester av RELX
Sortimentet til RELX består av ulike enheter for vaping og e-sigaretter i tillegg til tilbehør til disse. Per i dag selger de hovedsakelig to ulike e-sigarettmodeller som kalles for Infinity og Essential. I tillegg til selve e-sigarettenhetene selger de også tilbehørsprodukter som pods og oppbevaringsesker. E-sigarettene til RELX er laget av aluminiumlegering som er et solid materiale som tåler høye temperaturer. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken så kan du forvente en leveringstid på mellom 5-9 virkedager. Når du har fullført en bestilling så vil du motta et sporingsnummer slik at du kan følge med på sendingen underveis. Nettbutikken gjør også oppmerksom på at ordrer til Norge kan pålegges egne skatteavgifter. Vape-enhetene og pods fra RELX kommer med en 1 års garanti som dekker skader som oppstår som følge av produksjonsfeil. For mer informasjon om produktene til RELX og andre tema relatert til vaping og e-sigaretter så kan du besøke nettsidens egen blogg. Du kan også melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette, i tillegg til nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer. Dersom du har din egen nettside, blogg eller andre kanaler så kan du også bli en samarbeidspartner av selskapet gjennom deres Affiliate program.

Komplimenter, klager og tips om RELX
Vi ønsker å dele informasjon og anmeldelser fra forbrukere for å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de beste tjenesteformidlerne på nett. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har handlet fra RELX eller har noen andre opplevelser knyttet til selskapet. Si gjerne litt om din erfaring med for eksempel brukervennligheten til produktet, kvaliteten, leveringstiden eller annen informasjon som kan være nyttig for andre.