NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Interflora

  Blomster er noe alle er glade i, det kan vi vel være enige i. Det er noe som er satt pris på som gave i nesten uansett hva slags situasjon man befinner seg, fordi det viser at noen tenker på deg og er glad i deg. Så det er ikke rart at det finnes massevis av blomsterbutikker, hvor de aller fleste har suksess. Det er ikke så rart, fordi "alle" anledninger som vi mennesker befinner oss i kan man si at en blomst er noe fint å sende. Og Interflora er en av dem, og kan kanskje sies å være en av de største også. Men det betyr jo ikke at du automatisk bør kjøpe fra dem av den grunn, så la oss se litt nærmere på de og vite litt mer.

  Informasjon om Interflora

  Dette er kanskje verdens eldste og største blomsterbutikk, som på mange måter kan ses på som en forening, eller et franchise. Det er fordi det er knyttet til individuelle blomsterhandler over hele verden, som alle opererer under Interflora merket. Men da alle er tilknyttet det samme firmaet, så er alle også en del av noe større enn seg selv. Interflora har eksistert helt siden 1908 grunnlagt av to brødre i Tyskland. Helt siden da så har det bare vokst og vokst, og i dag har de over 55 000 blomsterbutikker over hele verden, i 140 land faktisk. Bare i Norge så består Interflora av 400 fagblomsterhandlere, noe som sikrer både kvalitet og leveranse. Det gjør at uansett hvor du befinner deg i landet så kommer du til å kunne få din leveranse levert raskt og effektivt, og til en rimelig pris. Om det er noe du skulle lure på så har de sitt hovedkontor i Norge i Asker, med både telefon, adresse og mail tilgjengelig.

  Interflora How-To: Heart Shaped Design with a Difference

  Produkter hos Interflora

  Overskriften er litt retorisk da det er blomster, men det positive er at du kan finne buketter til enhver anledning, som bryllup, begravelse, bursdag eller bare for at du vil sende noe til en du liker. Det gjør at bukettene ser annerledes ut avhengig på hva du er ute etter og tilpasset til årsaken du vil sende dem. Generelt så er jo blomster dyre, men å sende en blomsterbukett en gang i blant bør ikke være noe problem. Så er det ikke til å komme utenom at de er veldig fine også, noe som gjør det enda mer fristende å overraske noen. I tillegg er blomster den perfekte måten å si unnskyld på, spesielt hvis du synes det er vanskelig å si unnskyld. Du kan også kjøpe en bjørn til, eller hva med litt sjokolade? Det er masse tilbehør man kan legge til for å gjøre det hele litt mer spesielt, så hvorfor ikke ta en rask tur til Interflora for å se om de har noe du kan like?

  Skriv til oss

  Vi vil gjerne at du deler med deg dine erfaringer med Interflora og om du ville anbefalt det til venner og kjente!


  Historier fra Interflora

  Interflora
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Interflora

  Din rangering

  FAQ

  Er Interflora et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Interflora. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Interflora?

  Interflora opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Interflora . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!