NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DanSmoke

  Om du er ute etter å slutte å røyke, så kan du jo bare slutte! Nei, det er nok ikke så lett for de fleste av oss, og dermed trenger man hjelp, og alternativ til røyking som kan hjelpe en med å slutte med den skadelige aktiviteten. Det er der et selskap som DanSmoke kommer inn og tilbyr vaping og e-sigaretter som hjelp. Fordi de fleste som røyker er mer avhengige av bevegelsene de gjør med røykingen, i at de må føre hånda opp til munnnen, enn selve tobakken. Ellers ville ikke e-sigaretter hatt suksess i det hele tatt. Men la oss se litt nærmere på Dansmoke spesifikt og hva de tilbyr.

  Om Dansmoke
  Vaping har blitt veldig populært de siste årene, noe som kanskje ikke er overraskende med tanke på at mange synes de ser kule ut mens de gjør det, og som et fullgodt alternativ til vanlig røyking. Dansmoke ble etablert i Danmark i 2012 og de har vokst seg så store at de nå selger i hele Skandinavia, Tyskland, Østerrike og Sveits og har blitt dominerede i Europa. Det korrelerer jo greit med hvordan den generelle veksten til e-sigaretter har vært de siste årene, så folkene bak har dratt god nytte, og vært smarte, i hvordan det har utviklet seg. Måten det fungerer på er at det utvikles damp av en nikotinbasert løsning i vapepennen som man da innhalerer. Så om du liker å røyke, og er avhengig av nikotin, men vil unngå tjære og tobakk i lungene dine så er det vel egentlig ingenting å lure på.

  Hva du får hos Dansmoke

  Og det er jo det man får hos Dansmoke i et nøtteskall, man får alle de "positive" effektene å røyke, men skader ikke seg selv i prosessen. Det er dog ikke nok for mange av de som vaper og nå tilbyr Dansmoke også ulike smaker til dampen og røyken. Du kan velge det du vil ha, eller ønsker å prøve og det eneste du trenger å gjøre er å lade den med strøm. Dampen de bruker er testet av uavhengige europeiske laboratorier for å sikre det ikke er noen muligheter for giftstoffer i produktet og selve pennen er laget av rustfritt stål, som tilsier at den holder lenge og tåler en støyt. De er også laget for å være barne- og lekkasjesikre, så du kan være trygg i bruken din.

  Kontakt hos Dansmoke

  Dette er et viktig aspekt av Dansmoke, fordi de er avhengige av at produktet deres holder de de sier. De kan ikke være noen helseskadelige effekter av det, i hvert fall ikke skjulte. Folk flest forstår at vaping og e-røyking kan inneholde visse risikoer, men vi vil i det minste vite om det.

  Det sagt, så vil vi veldig gjerne høre fra dere som har kjøpt fra Dansmoke for å se om de er så dyktige og snille som de sier de er. men også om du har ros til de, slik at de som leser dette kan få den beste innsikten til Dansmoke!


  Dansmoke Startersett

  DanSmoke
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  4
  0% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Får ikke varene

  Tre uker siden jeg bestilte og betalte for Dansmoke v7+filtre. Har enda ikke fått dette tilsendt. Får heller ikke kontakt hverken ved chat, e-post eller med telefon. Dansmoke har fått betalt men jeg har ikke fått varene.

  Av: Rune Harry Johansen07-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om DanSmoke

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er DanSmoke et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av DanSmoke. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvor 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DanSmoke?

  DanSmoke opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med E-røyking og Vaping.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen DanSmoke nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!