NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Spareklubb

  Det finnes nesten ingen grenser for alt du kan få hjelp til online. Her hos oss kan du finne anmeldelser og erfaringer gjort av andre kunder før deg. Kundeanmeldelser er noe av det beste du kan lese før du bestemmer deg for et kjøp, fordi de er skrevet av vanlige mennesker som deg og meg uten bakenforliggende motiver. Det er andre lignende sider du kan få god hjelp av på nett også, som for eksempel Spareklubb som gir deg tips til sider hvor du kan spare penger eller få gode og eksklusive tilbud. Det er alltid en glede når man kommer over et kjempetilbud, og enda bedre når man slipper å lete rundt etter. Man bør også være forsiktige når ting er gratis, fordi som regel gir man noe tilbake uansett. I mange tilfeller kan det være rett og slett at man leser reklame mot at man får delta i en konkurranse eller motta tilbud.

  Hva er Spareklubb?

  Spareklubb er en nettside hvor du kan finne konkurranser, eksklusive tilbud og quizer. Nettsiden ble opprettet for at du skal kunne finne de beste tilbudene og konkurransene på nettet på ett sted. Målgruppen er mennesker som leter etter tilbud. Du kan også komme over rabattkuponger, kunderabatter, startpakker og bonuser fra alle slags bedrifter over hele nettet. Fordelen er at du får alt samlet på en nettside hos Spareklubb.

  Produkter og tjenester hos Spareklubb

  For tiden er det en konkurranse som åpner nettsiden til Spareklubb. Du skal svare på 3 spørsmål, og dermed er du med i konkurransen om å vinne 10 000 kr til en matvarebutikk. Personer som er 18 år eller eldre kan delta, og du må godta bruk av informasjonskapsler. Konkurransen er et samarbeid mellom Spareklubb og NordicLeads. Konkurransen avsluttes 31.12.2021 og vinneren kontaktes via e-post, SMS, telefon eller brev.

  Tidsskrifter har en egen kategori hos Spareklubb og inneholder en rekke velkomsttilbud og medlemstilbud fra ulike tidsskrifter som iForm, Krimklubben, National Geographic og andre. Felles for tilbudene er at du bestiller et visst antall utgaver til en tilbudspris og får en bonusgave med på kjøpet. Krimklubben lokker med en tursekk fra Bergans i velkomstgave. mobillader og 3 bøker i første forsendelse. iForm slenger med en top og en tights fra Active fit, dersom du bestiller en pakke på 3 utgaver av magasinet. Dersom du kjøper en pakke på 2 utgaver av Illustrert Vitenskap, får du med en vanntett ryggsekk fra Outpack til en gunstig pris. Dersom du abonnerer, vil du også få tilgang til flere digitale tjenester. For deg som er interressert i historie, kan du få 2 utgaver av magasinet HISTORIE pluss en Hover Drive Nano til gunstig pris.

  Du kan også finne tilbud om lån, forsikring og mobilabonnement i tillegg til at det er en lånedguide som det reklameres for skal være Norges beste. Det ligger også en egen kategori for Eksklusive Tilbud på siden.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du funnet noen gode tilbud på Spareklubb som du har benyttet deg av? Har du deltatt i noen av konkurransene? Da vil vi gjerne høre fra deg, slik at andre kan få vite om det er en nettside som kan være nyttig for dem.

  Spareklubb
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Spareklubb

  Din rangering

  FAQ

  Er Spareklubb et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Spareklubb. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Spareklubb?

  Spareklubb opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Sparing.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Spareklubb . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!