Spareklubb

Alle kundeanmeldelser

Spareklubb

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo PrepayWay

PrepayWay

0 Anmeldelser

Flere selskaper og forretninger nå til dags tilbyr separat tjenester som omhandler banktjenester, eiendomsmegling, internasjonal handel og be...

Logo Uno finans

Uno finans

0 Anmeldelser

De fleste av oss har nok opplevd å havne i en uforutsett økonomisk situasjon og da kan det være godt å vite hvor vi kan he...

Spareklubb

Det finnes nesten ingen grenser for alt du kan få hjelp til online. Her hos oss kan du finne anmeldelser og erfaringer gjort av andre kunder før deg. Kundeanmeldelser er noe av det beste du kan lese før du bestemmer deg for et kjøp, fordi de er skrevet av vanlige mennesker som deg og meg uten bakenforliggende motiver. Det er andre lignende sider du kan få god hjelp av på nett også, som for eksempel Spareklubb som gir deg tips til sider hvor du kan spare penger eller få gode og eksklusive tilbud. Det er alltid en glede når man kommer over et kjempetilbud, og enda bedre når man slipper å lete rundt etter. Man bør også være forsiktige når ting er gratis, fordi som regel gir man noe tilbake uansett. I mange tilfeller kan det være rett og slett at man leser reklame mot at man får delta i en konkurranse eller motta tilbud.

Hva er Spareklubb?
Spareklubb er en nettside hvor du kan finne konkurranser, eksklusive tilbud og quizer. Nettsiden ble opprettet for at du skal kunne finne de beste tilbudene og konkurransene på nettet på ett sted. Målgruppen er mennesker som leter etter tilbud. Du kan også komme over rabattkuponger, kunderabatter, startpakker og bonuser fra alle slags bedrifter over hele nettet. Fordelen er at du får alt samlet på en nettside hos Spareklubb. 

Produkter og tjenester hos Spareklubb
For tiden er det en konkurranse som åpner nettsiden til Spareklubb. Du skal svare på 3 spørsmål, og dermed er du med i konkurransen om å vinne 10 000 kr til en matvarebutikk. Personer som er 18 år eller eldre kan delta, og du må godta bruk av informasjonskapsler. Konkurransen er et samarbeid mellom Spareklubb og NordicLeads. Konkurransen avsluttes 31.12.2021 og vinneren kontaktes via e-post, SMS, telefon eller brev. 

Tidsskrifter har en egen kategori hos Spareklubb og inneholder en rekke velkomsttilbud og medlemstilbud fra ulike tidsskrifter som iForm, Krimklubben, National Geographic og andre. Felles for tilbudene er at du bestiller et visst antall utgaver til en tilbudspris og får en bonusgave med på kjøpet. Krimklubben lokker med en tursekk fra Bergans i velkomstgave. mobillader og 3 bøker i første forsendelse. iForm slenger med en top og en tights fra Active fit, dersom du bestiller en pakke på 3 utgaver av magasinet. Dersom du kjøper en pakke på 2 utgaver av Illustrert Vitenskap, får du med en vanntett ryggsekk fra Outpack til en gunstig pris. Dersom du abonnerer, vil du også få tilgang til flere digitale tjenester. For deg som er interressert i historie, kan du få 2 utgaver av magasinet HISTORIE pluss en Hover Drive Nano til gunstig pris. 

Du kan også finne tilbud om lån, forsikring og mobilabonnement i tillegg til at det er en lånedguide som det reklameres for skal være Norges beste. Det ligger også en egen kategori for Eksklusive Tilbud på siden. 

Erfaring & Tilbakemelding
Har du funnet noen gode tilbud på Spareklubb som du har benyttet deg av? Har du deltatt i noen av konkurransene? Da vil vi gjerne høre fra deg, slik at andre kan få vite om det er en nettside som kan være nyttig for dem.