NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Revolut

  Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger registrert på en server, og det i seg selv er litt skremmende. Så hvorfor ikke benytte seg av muligheten til å se på andre muligheter, hvor du har det litt mer i dine egne hender. Det er fortsatt digitalt, men med et program som Revolut så har du mer kontroll, i dine egne hender, og det uten at de krever avgifter, eller at du får den følelsen av at du taper penger. Men hva er Revolut? Det er et viktig spørsmål, så la oss se på akkurat det, og hva de tilbyr deg om du velger å bruke det.

  Informasjon om Revolut
  Revolut er ganske nytt, da det ble åpnet i 2015. Eller, med tanke på industrien den eksisterer i så kan man si at det er et erfarent selskap man har å gjøre med. Revolut er i essens en slags bankkonto som du har i lommen, som gir deg en bedre tilgang til det internasjonale markedet. Det betyr blant annet at om du vil overføre penger, ta ut penger i utlandet eller gjøre noe som helst med din konto, så er det både billigere og enklere med Revolut. Det er i det minste det de reklamerer med. Og på mange måter er det forståelig at mange finner det fristende, for om du tar ut penger med ditt vanlige bankkort så betaler du avgifter for hver eneste gang du gjør det mens du er i utlandet og det føles som om man blir utnyttet, da det egentlig er unødvendig. På samme måte som at du må betale mye mer for å ringe i utlandet, når alt er egentlig på samme nettverk. Revolut fjerner mange av de hindringene og kostnadene.

  Hvordan det fungerer

  Du kan registrere deg på Revolut, og du kan velge å betale et månedsabonnement, eller dra nytten av deres gratis medlemskap. Velger du sistnevnte får du ikke alt Revolut har å tilby dog. Det er mange fordeler ved å velge det dyreste medlemskapet, som ligger på drøye 140 kr per måned, blant annet helseforsikring i utlandet og 1 prosent av pengene dine tilbake på alle uttak du gjør utenfor Europa. Du får 0.1 % på alle uttak innenfor Europa med dette programmet. Det er ikke nødvendigvis så mye, men det er en fin greie å ha, og noe som er totalt forskjellig fra hvordan de tradisjonelle bankene behandler deg. Det er mye mer å lese om Revolut og det anbefaler vi at du gjør!

  Har du Revolut?

  Vi ønsker dog å høre fra dere som har brukt Revolut, eller som fortsatt gjør det, og forteller oss om deres opplevelser og erfaringer. Er det en god tjeneste og noe dere ville anbefalt til andre eller angrer dere? Skriv inn så mye informasjon som mulig, slik at dere samtidig hjelper også andre. Så skriv inn til oss og fortell, vi venter på dere!


  Hva du bør vite om Revolut

  Revolut
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Revolut

  Din rangering

  FAQ

  Er Revolut et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Revolut. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Revolut?

  Revolut opererer for det meste innenfor Finans-bransjen, mer spesifikt med Sparing, Pengeoverføring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Revolut . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!