NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lunar

  Det er ikke veldig overraskende at det pågår store forandringer i bankverdenen. Det er noe som kanskje har fungert godt for oss i flere hundre år, men det er ingen tvil om at folk er sultne på alternativ og forandringer. Spesielt siden mistillit til banker bare har vokst de siste årene, og spesielt siden 2008. Så hjelper det jo ikke heller at tradisjonelle banker er såpass strenge og vanskelig at det er svært lite bevegelsesfrihet hos dem, spesielt om du hatt økonomiske problemer tidligere. Derfor kan det jo hende at Lunar kan være et godt alternativ. Eller rettere sagt så er det et godt alternativ, men det er avgjørende hvorvidt du ønsker å gå fra det tradisjonelle til det litt mer ukjente. Lunar tilhører sistnevnte kategori, men det trenger definitivt ikke å være noe negativt i det. Høres det interessant ut? Les gjerne videre!

  Informasjon om Lunar

  Som selskap er dette relativt nytt og har eksistert siden 2015. Men det har vokst veldig fort siden oppstarten i Danmark. På bare fem korte år har de spredd seg til både Norge og Sverige, og har over 100 ansatte i landene. De har også fått nesten 400 millioner kroner i funding fra ulike instanser og har også en banklisens, som de fikk i 2019. Den store fristelsen med en slik tjeneste er at de påstår seg å være nye og ubundne av gamle og tradisjonelle banksystem. Det er en ny måte å holde orden på din egen økonomi, hvor banken i seg selv spiller en mindre aktiv rolle enn vanlige banker gjør. Ansvaret ligger i større grad på deg, men det betyr også at du har flere verktøy tilgjengelig for å takle det ansvaret. Mye ligger jo på din egen vilje så klart, og hva du er villig til å investere av tid og krefter på din egen økonomi.

  Live : Penumbral Lunar Eclipse 5-6th June 2020 | Bangalore

  Hvordan det fungerer med Lunar

  Det er enkelt og greit en app på telefonen din, hvor du lager en bankkonto. Den gjør du ved å bruke BankID, så det er noe som er kun ditt og som ingen andre har tilgang til. Du kan også bestille et bankkort så du kan bruke Lunar på akkurat samme måte som du bruker din DNB-konto i dag. Og det er ikke slik at du må avslutte alle andre kontoer om du vil ha Lunar. Du kan velge å ha Lunar som primær- eller sekundærkonto og det fungerer like godt. Det er også enklere å holde oversikt over økonomien med appen, hvor du kan spare kvitteringer, sette opp spareutfordringer for å kjøpe noe du har lyst på og sette opp et budsjett. Det er på mange måter smidig og enkelt og du kan altså sentralisere din økonomi til en enkelt app om du ønsker. I teorien er det noe som skal gjøre det lettere for deg, men det gjelder jo så klart å utnytte muligheten.

  Om du har brukt Lunar så vil vi gjerne høre fra deg og om hva du synes om det. Skriv til oss!


  Om Lunar

  Lunar
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Lunar

  Din rangering

  FAQ

  Er Lunar et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lunar. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lunar?

  Lunar opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Pengeoverføring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lunar . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!