Uno finans

Alle kundeanmeldelser

Uno finans

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo PrepayWay

PrepayWay

0 Anmeldelser

Flere selskaper og forretninger nå til dags tilbyr separat tjenester som omhandler banktjenester, eiendomsmegling, internasjonal handel og be...

Logo Spareklubb

Spareklubb

0 Anmeldelser

Det finnes nesten ingen grenser for alt du kan få hjelp til online. Her hos oss kan du finne anmeldelser og erfaringer gjort av andre kunder ...

Uno finans

De fleste av oss har nok opplevd å havne i en uforutsett økonomisk situasjon og da kan det være godt å vite hvor vi kan henvende oss for hjelp. Et forbrukslån kan være det ideelle alternativet for å redde oss ut av en slik situasjon. Men hvordan finner du det beste tilbudet? Det finnes flere sammenligningssider for lånetilbud som kan hjelpe deg med dette. Uno finans er en slik side, men før benytter deg av tjenestene deres er det viktig at du finner du om siden er pålitelig. Dette kan du gjøre ved å lese om andre sine erfaringer på NorskeAnmeldelser!

Om Uno finans
Uno finans er en låneagent som henter inn tilbud fra forskjellige banker og låneselskap. Firmaet er et AS som ble stiftet i 2018 og tjenestene de tilbyr er gratis for deg som forbruker. I følge selskapet selv har ledelsen lang erfaring innen banker og lånerådgivere, og forretningen følger Finanstilsynets retningslinjer. Uno finans har sitt hovedkontor i Oslo.

Produkter og tjenester av Uno finans
Uno finans formidler alt fra boliglån til refinansiering, men fokuserer først og fremst på forbrukslån. Et forbrukslån er et lån som ikke krever samme sikkerhet eller pant i eiendeler eller verdier, som for eksempel hus og bil, som andre lån. Forbrukslån gis av finansinstitusjoner og banker, men kreditt som gies gjennom kredittkort og andre betalingskort regnes også ofte som et forbrukslån. Uno finans tjeneste går ut på å samle inn ulike lånetilbud fra sine samarbeidspartnere for å gjøre det enklere for deg å skaffe deg en oversikt over hva de ulike selskapene kan tilby. Vær oppmerksom på at de altså bare henter inn tilbud fra utvalgte aktører, noe som gjør at de ikke kan garantere at tilbudene er markedets beste eller rimeligste. Tjenesten fungerer slik at du fyller ut et skjema på nettsiden deres der du spesifiserer hvilken type lån du er ute etter og låneverdien. Etter at du har fylt ut skjemaet vil Uno finans sende dette videre til sine samarbeidspartnere som igjen vil tegne et lånetilbud og sende det tilbake til deg. Logg inn på min side på nettstedet for å følge med på innkommende tilbud. Uansett hvor mange slike tilbud du mottar er du ikke forpliktet til å godta eller inngå en avtale med noen av selskapene. For å motta disse tilbudene er det likevel noen kriterier du må oppfylle; Du må være fylt 25 år, ha en fast årsinntekt på omkring 120.000, ikke ha noen betalingsanmerkninger*, ha fast boligadresse i Norge og være kunde hos en norsk bank. Uno finans tilbyr også en forsikring som kan hjelpe deg med lånet dersom det skulle skje noe utforutsett som for eksempel en ulykke.

Komplimenter, klager og tips om Uno finans
Har du erfaring med tjenesten til Uno finans? Legg igjen en kundeanmeldelse og del din tilbakemelding for å gjøre det lettere for andre å ta det rette valget! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og andre brukere å finne frem til de beste og mest pålitelige selskapene på nett. Inkluder gjerne punkter som brukervennlighet, service og tjenestens kvalitet.