NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TripX

  Vinteren

  nærmer seg jo sakte, men sikkert. Da kan det være en lur ide å se på om du har mulighet til å dra av gårde på ferie et sted for å komme deg unna litt. Kanskje friske opp barna litt ved å ta de med til Syden for å få varmen inn i kroppen litt? Uansett hva dine planer, så er det alltid greit å ha en turarrangør å vende deg til, og sånn sett er TripX en ganske god kanditat for akkurat det. La oss se litt nærmere på TripX og om du bør bruke de til dine fremtidige ferieturer.

  Informasjon om TripX

  TripX er et ganske ungt reiseselskap, da det ble etablert i 2010. Det er ungt i hvert fall sammenlignet med andre lignende selskap som har eksistert i flere tiår, men folkene bak har mye erfaring, da en av de er grunnlegger av det kjente selskapet Solresor og den andre har vært produksjonssjef i samme selskap. Så selv om selve selskapet er ungt så har menneskene bak massevis med erfaring. Ut i fra selskapet de har jobbet med så er det også logisk nok at TripX er et svenskregistrert selskap og det de forsøker å gi deg er den beste mulige reisen, til billigst mulig penge. Det er kanskje ikke alltid mulig fra deres side, men ser man på reisene deres, og de generelle pakketurene de tilbyr så er de av en slik karakter hvor de aller fleste av oss har råd. Og bare det er et gedigent tiltrekningspunkt for TripX. Men la oss se litt nærmere på deres tilbud.

  Ferie med TripX

  Et godt tips når du går inn på TripX er å gå inn på destinasjonene deres, så du får en bedre oversikt over hva de tilbyr. Og det du finner er ikke rent lite, men over 100 destinasjoner verden over. Og ikke nok med det, men de har også valgt ut over 3000 hotell rundt om som de føler de kan anbefale deg. Du finner destinasjoner over hele verden her, da det eneste kontinentet som er uberørt av TripX er Oseania, noe som sannsynligvis har med distanse å gjøre. Ikke at det stopper de fra å tilby reiser til Argentina, USA og Kina, blant andre. Det største fokuset ligger dog i Europa og det er perfekt for en langhelg eller for en storbyferie. Turen blir tilpasset dine behov og preferanser så du ikke må ta til takke med hva enn TripX føler er best. Det er mye bra med siden som tilbys, og det anbefales høyt å ta en titt.

  Erfaringer med TripX

  Da er det samtidig greit å få synspunkt av de som faktisk har brukt TripX, uansett om det har gått bra eller ikke. Vi ønsker at dere deler med dere opplevelsene dere hadde med dette selskapet. Var det lett å avbestille, og tilpasset de seg dine behov?

  Om alt gikk smidig og godt vil vi også vite det, så skriv gjerne inn til oss og del med dere.


  Fly British Airways med TripX

  TripX
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Skriv din egen anmeldelse om TripX

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er TripX et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av TripX. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TripX?

  TripX opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen TripX nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!