NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rayna Tours

  Vi elsker å reise på ferie, men det er ikke alltid vi elsker stresset som omringer feriering som for eksempel undersøke forskjellige reisemål, bestilling av fly, reservering av hotell, osv. For oss i Nord leter vi vanligvis etter varmere strøk og eksotiske strender. Der kan vi nyte solen fra morgen til kveld og bli kjent med den vakre kulturen og folkene som bor der. Det finnes utallige forskjellige reiseselskaper og enda flere pakketilbud. Raya Tours tilbyr flyturer, hotell og feriepakker i De forente arabiske emirater til den reiselystige. Finn ut mer om RayaTours og les andre norske anmeldelser og erfaringer med selskapet.

  Om Rayna Tours

  Raya Tours ble etablert i 2006 av Manoj Tulsani og Kamlesh Ramchandani og selskapet har hovedkvarter i Dubai. Rayna Tours er del av Rayna Group som er et sertifisert reiseselskap som tilbyr tur- og reise-relaterte servicer, som for eksempel flybilletter, alt-inklusiv pakkereiser, hotellreservasjon, samt møter, konferanser, og utstillinger. RayaTours har bransjer i Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Pune (India), Singapore, Malaysia og Cape Town (Sør-Afrika). Ved hjelp av Rayna Tours online portal tilbyr selskapet hotellreservasjon, internasjonale pakkereiser, visa og flybilletter, i tillegg til å organisere sightseeing turer og en rekke servicer til ørkensafari, dhow cruise, og eventyrlige vannsportsaktiviteter.

  Produkter og Tjenester hos Rayna Tours

  Hos Rayna Tours finner du en rekke forskjellige reisetilbud og spennende aktivitetstilbud tilgjengelig i midtøsten. De har en enkel og brukervennlig nettside med søkemotor som kan innstilles for aktiviteter, flybilletter, hotell og visa alternativer. I tillegg påstår de å tilby best pris garanti, 24x7 chat støtte, enkle online transaksjoner, sikre online transaksjoner og anmeldelser fra tidligere gjester. På nettsiden annonserer RaynaTours de bestselgende aktivitetene i Dubai, inkludert eventyr tilbud, håndplukkede feriesteder i De forente arabiske emirater, og bestselgende vannsportaktiviteter i Dubai.

  Tilgjengelige aktiviteter i de forente arabiske emirater inkluderer blandt annet ørkensafari i Dubai og byturer, andre tilbudte Servicer som Dubai turer og Singapore turer, Best selgende reiser som 4x4 Natt Ørkensafari, Abu Dhabi bytur, og 2-4 timers yachtutleie, i tillegg til at de har en egen liste med visaalternativer tilgjengelig. I følge selskapet kan man kansellere hele eller deler av reisen via epost om bestillingen faller innen deres avbestillingspolitikk, og pengene blir refundert innen 7-8 virkedager. Kundeservice er tilgjengelig 24x7 for kunder der kunder kan benytte epost, telefon, WhatsApp, og en chatbot tilgjengelig på deres nettside. I tillegg kan kunder be om å forandre reisedatoer ved å sende en epost til kundesenteret med rask tilbakemelding om bekreftelse. Nettsiden deres er enkel å navigere og intuitiv.

  Komplimenter, Klager og Tips til Rayna Tours

  Har du benyttet Rayna Tours for å planlegge ferien din? Har du benyttet deg av deres spennende reisetilbud i De forente arabiske emirater? Opplevde du uforutsette problemer eller positive overraskelser du tror andre kan ta nytte av? En kort anmeldelse går en lang vei, og gir andre muligheten til å finne ut mer. Det er skummelt å benytte et nytt selskap til å bestille feriereisen og tilbakemelding fra tidligere reisende kan gjøre denne prosessen enklere og sikrere for fremtidige Rayna Tours kunder. Gi oss kundeanmeldelse og hjelp andre finne den perfekte ferien.

  Rayna Tours
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Rayna Tours

  Din rangering

  FAQ

  Er Rayna Tours et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Rayna Tours. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Rayna Tours?

  Rayna Tours opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Rayna Tours . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!