Qatar Airways

Alle kundeanmeldelser

Qatar Airways

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Aksel Asleson
Fra booking en billett til tjenesten på fly var bra for meg!Les mer
M
Morten Kummermo
Forferdelig dårlig plass og dårlige seter på flyet fra Doha til Oslo, ren og skjær tortur. Dårlig mat var det også. Jeg er 183 og veier 115 kg og helt umulig å slå ned brettet som maten skulle serv...Les mer

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Beste flyselskap

  Fra booking en billett til tjenesten på fly var bra for meg!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flybillett

  Forferdelig dårlig plass og dårlige seter på flyet fra Doha til Oslo, ren og skjær tortur. Dårlig mat var det også. Jeg er 183 og veier 115 kg og helt umulig å slå ned brettet som maten skulle serveres på. Valgte Qatar da jeg har reist med de mange ganger før og det har vært veldig bra. Dette ble siste gangen med de på økonomiklasse.


Andre så også på

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Logo Alpereiser

Alpereiser

0 Anmeldelser

Det å reise på tur er en deilig opplevelse, og noe vi bør gjøre så ofte som mulig. Det er noe i det gamle ordtaket ...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Qatar Airways

Når du skal på tur med fly så er det jo optimalt å reise så komfortabelt som mulig. I tidligere år var det komfortable fly med masse plass, men nå til dags er det mye mindre komfortabelt å fly. Spesielt om du er litt lang, da får du ikke en god flytur for å si det sånn. Men, om du ønsker å fly i stil så finnes det naturligvis alternativ. Og Qatar Airways er et slikt alternativ. Kåret til et av verdens beste flyselskap de siste årene, de tilbyr en type komfort som du bare ser på film. Men det er jo greit å få mer informasjon, om det er blant annet trygt å fly med de, hvor de flyr, og hvordan prisene deres ser ut, og kanskje hvordan de sammenlignes med sine konkurrenter. Om du vil vite alt dette så les gjerne videre!

Informasjon om Qatar Airways
Selv om landet Qatar har et noe frynsete rykte, så er ikke det noe som utvider seg til flyselskapet deres. Dog, bare ved å ha navnet Qatar i seg så kan det by på visse problemer, men for et selskap som ble grunnlagt i 1992 har de gjort store fremskritt i bransjen. De har blant annet blitt kåret til verdens beste flyselskap fire ganger på 2010-tallet, noe som er imponerende. Med komfortable fly og en service som mangler motstykke så er det ikke rart at Qatar Airways har steget til toppen så raskt som det har gjort. Selskapet gir også et godt inntrykk av seg når du besøker siden deres, da den er veldig godt laget, hvor du får en følelse av eksklusivitet.

Hvor du kan fly med Qatar Airways
Med dette selskap kan du fly til over 170 destinasjoner fordelt rundt om hele verden. Det er i seg selv ikke veldig uvanlig, det virkelig store trekkplasteret med Qatar Airways er om du er villig til å betale litt mer. Da får du de beste setene tilgjengelig på fly i dag, da deres businessklasse har blitt kåret til den beste i verden. Da det er usannsynlig at noen av oss kommer til å bestille slike billetter, de koster tross alt over 15 000 kroner, så er det bedre å fokusere på økonomiklassen. Den store fordelen ved å fly med Qatar Airways er at de flyr deg til land og destinasjoner som det ellers er vanskelig for oss å nå. Det er alltids mulig å fly med to, tre eller fire ulike flyforbindelser frem til man når destinasjonen, men med Qatar Airways er ikke det nødvendig. De flyr til over 70 flere destinasjoner enn det SAS gjør, tross alt.

Har du brukt Qatar Airways?
Tross det svært gode ryktet selskapet har, så vil vi gjerne høre fra de av dere som har fløyet med de selv, slik at dere kan fortelle oss om deres opplevelser, uansett hvordan de var. På den måten gir vi et så klart bilde som mulig til våre lesere om de bør fly med Qatar Airways eller ei.


Å fly økonomi med Qatar Airways