NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Qatar Airways

  Når du skal på tur med fly så er det jo optimalt å reise så komfortabelt som mulig. I tidligere år var det komfortable fly med masse plass, men nå til dags er det mye mindre komfortabelt å fly. Spesielt om du er litt lang, da får du ikke en god flytur for å si det sånn. Men, om du ønsker å fly i stil så finnes det naturligvis alternativ. Og Qatar Airways er et slikt alternativ. Kåret til et av verdens beste flyselskap de siste årene, de tilbyr en type komfort som du bare ser på film. Men det er jo greit å få mer informasjon, om det er blant annet trygt å fly med de, hvor de flyr, og hvordan prisene deres ser ut, og kanskje hvordan de sammenlignes med sine konkurrenter. Om du vil vite alt dette så les gjerne videre!

  Informasjon om Qatar Airways

  Selv om landet Qatar har et noe frynsete rykte, så er ikke det noe som utvider seg til flyselskapet deres. Dog, bare ved å ha navnet Qatar i seg så kan det by på visse problemer, men for et selskap som ble grunnlagt i 1992 har de gjort store fremskritt i bransjen. De har blant annet blitt kåret til verdens beste flyselskap fire ganger på 2010-tallet, noe som er imponerende. Med komfortable fly og en service som mangler motstykke så er det ikke rart at Qatar Airways har steget til toppen så raskt som det har gjort. Selskapet gir også et godt inntrykk av seg når du besøker siden deres, da den er veldig godt laget, hvor du får en følelse av eksklusivitet.

  Hvor du kan fly med Qatar Airways

  Med dette selskap kan du fly til over 170 destinasjoner fordelt rundt om hele verden. Det er i seg selv ikke veldig uvanlig, det virkelig store trekkplasteret med Qatar Airways er om du er villig til å betale litt mer. Da får du de beste setene tilgjengelig på fly i dag,da deres businessklasse har blitt kåret til den beste i verden. Da det er usannsynlig at noen av oss kommer til å bestille slike billetter, de koster tross alt over 15 000 kroner, så er det bedre å fokusere på økonomiklassen. Den store fordelen ved å fly med Qatar Airways er at de flyr deg til land og destinasjoner som det ellers er vanskelig for oss å nå. Det er alltids mulig å fly med to, tre eller fire ulike flyforbindelser frem til man når destinasjonen, men med Qatar Airways er ikke det nødvendig. De flyr til over 70 flere destinasjoner enn det SAS gjør, tross alt.

  Har du brukt Qatar Airways?

  Tross det svært gode ryktet selskapet har, så vil vi gjerne høre fra de av dere som har fløyet med de selv, slik at dere kan fortelle oss om deres opplevelser, uansett hvordan de var. På den måten gir vi et så klart bilde som mulig til våre lesere om de bør fly med Qatar Airways eller ei.


  Å fly økonomi med Qatar Airways

  Qatar Airways
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  9.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Beste flyselskap

  Fra booking en billett til tjenesten på fly var bra for meg!

  Dør: Aksel Asleson07-05-2019
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Qatar Airways

  Din rangering

  FAQ

  Er Qatar Airways et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Qatar Airways. I gjennomsnitt har de fått en rating på 9.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Qatar Airways?

  Qatar Airways opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Qatar Airways . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!