NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Etihad

  Flyreiser

  er ikke hva de engang var, positivt for noen og negativt for noen. Vi skal ikke mange år tilbake i tid før flyreiser var for de rike og å ta fly var som å komme inn i helt egen verden. Yrker i flybransjen ble sett på som glamorøse jobber med masse goder for de ansatte. I dag er situasjonen litt annerledes, og de aller fleste har flydd flere ganger. Lavprisselskaper gjorde flyreiser tilgjengelig for den vanlige mannen (og kvinnen) i gata. Fortsatt er det mange som liker å reise med stil og komfort til en litt dyrere pris. Uansett hvilken smak du selv har, er det utrolig mange flyselskaper å velge mellom. Nå er det enkelt å lese om hvilke opplevelser andre passasjerer har hatt på sine reiser her. Kanskje du ønsker at din neste flytur skal være på første klasse med full oppvartning og komfortable seter og kanskje egen kokk i kabinen?

  Om Etihad

  Etihad Airways er et flyselskap med hovedkontor i Abu Dhabi. Visjonen til Etihad er at å fly skal være så mye mer enn bare å reise. Det skal være en personlig opplevelse, med valgmuligheter hele veien. Etihad Airways tilbyr kommersielle flygninger og cargo mellom destinasjoner i Midtøsten, Afrika, Europa, Asia, Australia og Nord-Amerika. Etihad Aviation Group har gått fra å være et regionalt flyselskap til å bli en internasjonal utfordrer. Etihad Airways samarbeider med mange andre flyselskaper verden rundt for å kunne tilby enda flere destinasjoner.

  Produkter og tjenester fra Etihad Airways

  Etihad legger sin stolthet i å tilby passasjerene sine mange valgmuligheter underveis, helt fra planleggingen av reisen, bestillingen, innsjekk, hotellinnsjekk og så helt til du er hjemme igjen. Du velger selv om du vil booke på internettsiden deres, via appen eller om du vil ringe og snakke med en medarbeider. For reisen din kan du velge å bestille ekstra bagasje, flyplasstransfer og deretter kan du starte reisen din i loungen på flyplassen. Du har flere muligheter når det gjelder sete: skal det være vindu på økonomi? Eller skal du legge deg godt til rette i en komplett seng på business-klasse eller på første klasse? For reisende som ikke fordrar kø, finnes muligheten til å velge Priority Access som gir tilgang til egne innsjekks-skranker, prioritert boarding og du får bagasjen din først på bagasjebåndet når du har ankommet destinasjonen din.

  Det skal ikke være kjedelig å fly, så Etihad gir passasjerene tilgang til en gratis, personlig hub med underholdning kalt E-BOX.

  Velg en kabin

  På Etihad kan du velge mellom tre ulike kabiner. Den rimeligste er Economy, men du kan likevel velge sete og nyte underholdning og måltid ombord. Business-klasse er hakket over, og gir deg mange muligheter som A la Carte-meny du kan velge mat fra og full seng på langdistanse-flyvninger. Dersom du virkelig vil fly glamorøst, velger du Første klasse, hvor du kan lukke døren til ditt eget rom ombord hvor du kan legge deg i en ordentlig seng og våkne uthvilt når du lander.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du reist med Etihad Airways? Hvilken klasse reiste du i? Skriv gjerne ned dine opplevelser, positive som negative i en kundeanmeldelse her på siden.

  Etihad
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Etihad

  Din rangering

  FAQ

  Er Etihad et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Etihad. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Etihad?

  Etihad opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Etihad . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!