NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Emirates

  Anmeldelser Emirates

  Planlegger du å reise med fly? Vil du velge Emirates, men vil vite mer om dette selskapet? Nå har du en mulighet å ikke bare lese selskapets reklameartikler, men også vurderinger og klager av selskapets kunder. Les videre for å vite mer om bedriften, slik at du kan bestemme om du skal bestille fly med dette foretaket eller ikke.

  Om Emirates

  Selskapet ble etablert i mai 1985 av emiratet Dubais regjering og er 100% statseid. Det begynte flyvninger den 25. oktober 1985 med flyvninger til Bombay, Delhi og Karachi. I 2005 fraktet det 12,52 million passasjerer. Europeiske destinasjoner kom i juli 1987. I juni 1990 fikk passasjerer en mulighet til å fly til Det fjerne østen. Nå er en flyselskapets flåte består av 256 fly som reiser til 142 destinasjoner rundt om i verden. Emirates er for tiden det fjerde største flyselskapet i verden, og den største operatøren av Airbus A380-fly. Emirates har også mange priser , for eksempel å vinne Skytrax World Airline Award for beste In-Flight Entertainment i 12 år på rad, startet i 2004 og I tillegg til det er de sponsorer i flere store sporter over hele verden. I England er de hovedsponsor til Arsenal FC for eksempel. Bedriften er også en hovedsponsor ev store europeiske fotballag som Paris Saint-Germain, AC Milan, Real Madrid og SL Benfica. I 2013 startet Emirates en sponsoravtale med Formel 1. Og dessuten legger foretaket stor vekt på det arbeidet de kan gjøre for å forbedere verden slik som skapelse av veldedige organisasjoner som hjelper dem som trenger det. Flyselskapet driver egen veldedighet, Emirates Airline Foundation.

  Tjenester av Emirates

  Flyselskapet Emirates hjemmeside er utrolig bekvemt å bruke. Du kan lett bestille biletter på deres nettside. Men ikke bare det. De kan tilby sine kunder å bestille hoteller, utflykter og aktiviteter, leie en bil, få flyplasstransport og spesiell velkomst. Du kan også administrere din bestilling på deres nettside. Der får du også vite hva som tilbys på flygningen din. Benytt selskapets lojalitetsprogram. Kjøp, opptjen, tell og bruk Miles. Bruk familieprogrammet. Dersom er du medlem av bonusprogrammet til en selskapets partner, kan du også konvertere poeng til Miles for å øke saldoen din. Hvis du har noen problemer, kan du sjekke deres Spørsmål og svar - seksjon. Dessuten er det mulig å ringe dem. Du kan også følge dem på Instagram , Facebook, Twitter eller YouTube hvis du ønsker det.

  Anmeldelser, vurderinger og Klager fra og for Emirates passajserer

  Har du noen gang fløyet med Emirates? Uansett hva reisemålet ditt var, vil vi gjerne høre mer om din erfaring med dette selskapet. Hvor lett var det å bestille et fly via deres nettside? Hva er din oppfatning om deres kundeservice ombord? Har du hatt noen problem med bestillingav biletter? Hva er din mening om mat på fly? Skriv en anmeldelse og fortell oss hva du virkelig synes om selskapet Emirates. Hva tenker andre kunder om denne bedriften? Les ekte omtaler her!

  Se denne presentasjons musikkvideoen om Emirates Flyselskapet.

  Emirates
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  1

  1"'`--

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  1

  1

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Emirates

  Din rangering

  FAQ

  Er Emirates et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Emirates. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Emirates?

  Emirates opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Flybilletter, Flyplassparkering og Transfer, Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Emirates . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!