Emirates

Alle kundeanmeldelser

Emirates

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
arachni_name
1"'`--Les mer
A
arachni_name

Alle kundeanmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  1

  1"'`--

  hs=8be5191e7b120e167e3dce3788e489f0<div style="display:none;">

  hs=b8349656f1b215ea8690d1ccba653c31<div style="display:none;">


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  1

  1

  hs=8be5191e7b120e167e3dce3788e489f0<div style="display:none;">

  hs=b8349656f1b215ea8690d1ccba653c31<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

2 Anmeldelser

Når du skal på tur med fly så er det jo optimalt å reise så komfortabelt som mulig. I tidligere år var det komf...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Logo TripX

TripX

2 Anmeldelser

Vinteren nærmer seg jo sakte, men sikkert. Da kan det være en lur ide å se på om du har mulighet til å dra av gå...

Emirates

Anmeldelser Emirates
Planlegger du å reise med fly? Vil du velge Emirates, men vil vite mer om dette selskapet? Nå har du en mulighet å ikke bare lese selskapets reklameartikler, men også vurderinger og klager av selskapets kunder.  Les videre for å vite mer om bedriften, slik at du kan bestemme om du skal bestille fly med dette foretaket eller ikke.

Om Emirates
Selskapet ble etablert i mai 1985 av emiratet Dubais regjering og er 100% statseid. Det begynte flyvninger den 25. oktober 1985 med flyvninger til Bombay, Delhi og Karachi. I 2005 fraktet det 12,52 million passasjerer. Europeiske destinasjoner kom i juli 1987. I juni 1990 fikk passasjerer en mulighet til å fly til Det fjerne østen. Nå er en flyselskapets flåte består av 256 fly som reiser til 142 destinasjoner rundt om i verden. Emirates er for tiden det fjerde største flyselskapet i verden, og den største operatøren av Airbus A380-fly. Emirates har også mange priser , for eksempel å vinne Skytrax World Airline Award for beste In-Flight Entertainment i 12 år på rad, startet i 2004 og I tillegg til det er de sponsorer i flere store sporter over hele verden. I England er de hovedsponsor til Arsenal FC for eksempel. Bedriften er også en hovedsponsor ev store europeiske fotballag som Paris Saint-Germain, AC Milan, Real Madrid og SL Benfica. I 2013 startet Emirates en sponsoravtale med Formel 1. Og dessuten legger foretaket stor vekt på det arbeidet de kan gjøre for å forbedere verden slik som skapelse av veldedige organisasjoner som hjelper dem som trenger det. Flyselskapet driver egen veldedighet, Emirates Airline Foundation.

Tjenester av Emirates
Flyselskapet Emirates hjemmeside er utrolig bekvemt å bruke. Du kan lett bestille biletter på deres nettside. Men ikke bare det. De kan tilby sine kunder å bestille hoteller, utflykter og aktiviteter, leie en bil, få flyplasstransport og spesiell velkomst. Du kan også administrere din bestilling på deres nettside. Der får du også vite hva som tilbys på flygningen din. Benytt selskapets lojalitetsprogram. Kjøp, opptjen, tell og bruk Miles. Bruk familieprogrammet. Dersom er du medlem av bonusprogrammet til en selskapets partner, kan du også konvertere poeng til Miles for å øke saldoen din. Hvis du har noen problemer, kan du sjekke deres Spørsmål og svar - seksjon. Dessuten er det mulig å ringe dem. Du kan også følge dem på Instagram , Facebook, Twitter eller YouTube hvis du ønsker det.

Anmeldelser, vurderinger og Klager fra og for Emirates passajserer
Har du noen gang fløyet med Emirates? Uansett hva reisemålet ditt var, vil vi gjerne høre mer om din erfaring med dette selskapet. Hvor lett var det å bestille et fly via deres nettside? Hva er din oppfatning om deres kundeservice ombord? Har du hatt noen problem med bestillingav biletter? Hva er din mening om mat på fly? Skriv en anmeldelse og fortell oss hva du virkelig synes om selskapet Emirates. Hva tenker andre kunder om denne bedriften? Les ekte omtaler her!