NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Luksushus

  Er du ute etter en litt annerledes og spesiell ferie, så kan Luksushus være svaret for deg. Det å leie et helt hus er kanskje ikke mange av oss har hørt om, men det er mulig. Så la oss se hva Luksushus kan gi deg, hvor dyrt det er og hvordan du kan overraske familien!

  Informasjon om Luksushus

  Luksushus er et dansk selskap som egentlig gjør akkurat det navnet tilsier at det gjør. Det gir deg muligheten til å leie et hus, et luksushus, for en periode når du vil ta en ferie. Kanskje alene, med familien, eller muligens en kompistur? Det ble startet i 2003, og om utvalget da var litt begrenset, så kommer du raskt til å se at det ikke er tilfellet lenger. Det er klart, du kan ta deg en vanlig ferie, bestille hotell og gjøre det på den måten. Men om du skal dra med en gruppe mennesker, til en storby, så kan det vise seg å være billigere å leie et helt hus, enn å bestille flere rom på et dyrt hotell. Luksushus leier ut hus hvor visse har plass til opp til 30 personer, så avhengig på hvor du skal på ferie, så kan Luksushus være midt i blinken for deg. Alternativt så kan du legge ferien til steder hvor du kan leie fra Luksushus, som er i Danmark, Øland i Sverige og en by i Tyskland. Hovedfokuset er altså i Danmark, og det er nærme, så hvorfor ikke?

  Hva slags typer av hus man finner på Luksushus

  Du finner store og romslige hus på Luksushus, som om du hadde eid et av disse husene så ville du kanskje til og med sagt at du bodde i en villa. Standarden er generelt veldig høy, og du kan filtrere utvalget til det du ønsker. Om du vil ha et svømmebasseng, spa, PS4 og masse annet. Det er på en fascinerende å se hva som tilbys, og hva slags hus som er tilgjengelige. Samtidig er det klart at det er pengesterke folk som ligger bak dette selskapet, da husene er spesialbygget for dette formålet. Du kan rett og slett velge og vrake mellom det du ønsker til ferien din, så den blir best mulig. Prisene varierer naturligvis avhengig på hvilket slags hus du velger, hvor mange dere er og hvor lenge dere skal være der. Men om dere deler på regninga blir det raskt rimeligere enn du skulle tro!

  Erfaringer med Luksushus

  Da gjenstår jo følgende spørsmål: er luksusen til stedet hos Luksushus? Er det virkelig så bra som de reklamerer det? Fordi om man skal betale tusenvis av kroner vil man jo gjerne få noe for det. Har servicen vært god nok, og har det levd opp til dine forventninger?

  Om du har leid hos Luksushus så håper vi at du forteller oss om dine erfaringer. Hva synes du selv? Hva med partneren din, og kanskje aller viktigst, barna? Fortell oss om både de positive og negative opplevelsene med Luksushus.


  Reklame for Luksushus i Asserbo!

  Luksushus
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Luksushus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Luksushus et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Luksushus. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Luksushus?

  Luksushus opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer, Overnatting, Gruppeferier.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Luksushus nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!