Luksushus

Alle kundeanmeldelser

Luksushus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Luksushus

Er du ute etter en litt annerledes og spesiell ferie, så kan Luksushus være svaret for deg. Det å leie et helt hus er kanskje ikke mange av oss har hørt om, men det er mulig. Så la oss se hva Luksushus kan gi deg, hvor dyrt det er og hvordan du kan overraske familien!

Informasjon om Luksushus
Luksushus er et dansk selskap som egentlig gjør akkurat det navnet tilsier at det gjør. Det gir deg muligheten til å leie et hus, et luksushus, for en periode når du vil ta en ferie. Kanskje alene, med familien, eller muligens en kompistur? Det ble startet i 2003, og om utvalget da var litt begrenset, så kommer du raskt til å se at det ikke er tilfellet lenger. Det er klart, du kan ta deg en vanlig ferie, bestille hotell og gjøre det på den måten. Men om du skal dra med en gruppe mennesker, til en storby, så kan det vise seg å være billigere å leie et helt hus, enn å bestille flere rom på et dyrt hotell. Luksushus leier ut hus hvor visse har plass til opp til 30 personer, så avhengig på hvor du skal på ferie, så kan Luksushus være midt i blinken for deg. Alternativt så kan du legge ferien til steder hvor du kan leie fra Luksushus, som er i Danmark, Øland i Sverige og en by i Tyskland. Hovedfokuset er altså i Danmark, og det er nærme, så hvorfor ikke?

Hva slags typer av hus man finner på Luksushus
Du finner store og romslige hus på Luksushus, som om du hadde eid et av disse husene så ville du kanskje til og med sagt at du bodde i en villa. Standarden er generelt veldig høy, og du kan filtrere utvalget til det du ønsker. Om du vil ha et svømmebasseng, spa, PS4 og masse annet. Det er på en fascinerende å se hva som tilbys, og hva slags hus som er tilgjengelige. Samtidig er det klart at det er pengesterke folk som ligger bak dette selskapet, da husene er spesialbygget for dette formålet. Du kan rett og slett velge og vrake mellom det du ønsker til ferien din, så den blir best mulig. Prisene varierer naturligvis avhengig på hvilket slags hus du velger, hvor mange dere er og hvor lenge dere skal være der. Men om dere deler på regninga blir det raskt rimeligere enn du skulle tro!

Erfaringer med Luksushus
Da gjenstår jo følgende spørsmål: er luksusen til stedet hos Luksushus? Er det virkelig så bra som de reklamerer det? Fordi om man skal betale tusenvis av kroner vil man jo gjerne få noe for det. Har servicen vært god nok, og har det levd opp til dine forventninger

Om du har leid hos Luksushus så håper vi at du forteller oss om dine erfaringer. Hva synes du selv? Hva med partneren din, og kanskje aller viktigst, barna? Fortell oss om både de positive og negative opplevelsene med Luksushus. 


Reklame for Luksushus i Asserbo!